Şimdi Ara

*********FİLM TAVSİYESİ (RİCA)********

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cesaretin var mı aşka havada aşk goodbye lenin gibi filmlerden çok etkilendim bana bunlara benzer bir film önerebilir misiniz?????BİDE kaplumbağalarda uçar adlı film nasıldır şimdiden sağolun

son bir rica daha empire dergisi bu ay hangi filmi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 15 Aralık 2007; 17:19:53 >

• Cesaretin var mı aşka duygusal komedi Filmcilerde Duygusal komedi istiyorum de :) ama filmleri izlemiş bilen birisine git yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsin

Ben aklıma geldikce yazarım:)
  • Bu türden o kadar çok film warki. arka arkaya izlesen 1 ayda anca biter

Ama en son çıkanlardan söliyim sana sıcak sıcak yeni geldi...

Good Luck Chuck

Sleeping Dogs Lie
  • Goodbye Lenin tarzı bir film olarak en iyi seçim Jim Sheridan'ın yönetip Danny Day Lewis'in oynadığı In The Name Of The Father (Babam İçin) olabilir. Goodbye Lenin de ana tema anne iken Babam İçin'de ana tema babadır. Tek farkı budur. Aynı ilişkileri farkı statüde konu alan Kramer Kramer'e Karşı ve Benim Adım Sam filmleri de tercih edilebilir. Temaları genelde aile bireyleri arasındaki sevgi ve bu sevgi uğruna yaptığı fedakarlıklardır.

Bunun dışında Cesaretin Var mı Aşka adlı filme benzer olarak bir yığın film mevcut. Jim Carrey'nin oynadığı Sil Baştan,Josh Hartnett'in oynadığı Wicker Park, Kim Ku Duk klasiği olan Bin-Jip(Boş Ev), Lars Von Trier ustanın yönettiği Breaking The Waves(Dalgaları Aşmak), Fatih Akın filmi olan Temmuzda, Robin Williams'ın oynadığı Aşkın Gücü, Pedro Almodovar klasiği olan Hable Con Ella(Konuş Onunla), Chang Dong Lee'nin Oasis(Vaha) filmi, Juliette Binoche'un oynadığı Aşkın Büyüsü ve Krzysztof Kieslowski ustanın Üç Renk üçlemesini(Kırmızı, Beyaz, Mavi) izleyebilirsin.

Kaplumbağalarda Uçar İran'lı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi'nin ikinci uzun metrajıdır. Nefis bir dramdır. Amerikan işgali sırasında bir köydeki çocukların yaşadığı dramı anlatır. En sevdiğim filmlerdendir. Mutlaka izle. Ama sakın türkçe dublaj izleme. Orjinal dilinde altyazıyla izle. Keyfini kaçırıyor çünkü kötü dublaj. Bu filmi izledikten sonra aynı yönetmenin Sarhoş Atlar Zamanı filmini izle. Sonrasında ise Emir Kusturica'nın Çingeneler Zamanı'nı ve Alan Parker'ın Angela'nın Külleri'ni izle. Bunları önerebilirim sana arkadaşım. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 15 Aralık 2007; 20:18:51 >

• İnsan psikolojisinin ön planda tutulduğu filmleri beğeniyorsun sanırım .. Bence bunları bir dene ;

Tanrıkent

*********FİLM TAVSİYESİ   (RİCA)********

Paramparça Aşklar Köpekler

• Empire Dergisi bu ay Oscar ödüllü The Queen(Kraliçe)'i veriyor. Ben pek sevemedim bu filmi. Ayrıca bir film daha veriyor. Bence onu al. Being John Malkovich (John Malkovich Olmak). Çok sürükleyici ve farklı bir film. Bunu tavsiye ederim sana arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moviemetal

HARİKA BİR FİLMDİR MUTLAKA İZLEMELİSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam Film Tavsiyesi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkeze ve özellikle @De-Niro ya çok teşekkürler tavsiye ettiğiniz filmlerin bazılarını izledim diğerlerinide izlemeye çalışıcam ilginiz için sağolun

ama cesaretin var mı aşka ve havada aşk var başarılı fransız filmleri izlerken tadından yenmiyen cinsten heleki cesaretin var mı aşka orjinal dilde izlediyseniz muhteşem bir film yani ben tarz olarak bu filmlere benzeyen normal filmler istiyorum illa romantik komedi olan bir film değil amelie gibi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moviemetal

İnsan psikolojisinin ön planda tutulduğu filmleri beğeniyorsun sanırım .. Bence bunları bir dene ;

Tanrıkent

tanrı kenti izledim güzeldi diğer filmide internette inceledim onuda en kısa sürede alıyorum

• Tanrı kenti bende izlemiştim gerçekten güzel =)
  • Bin-jip
    Ameros perros
    He loves me he loves me not (Audrey Tautou nun başrolünde oynadığı harika bir film..senaryo sıradan gibi gözüksede filmin 2 yarısında sıradan olmadığını farkediyosunuz )
  • Coyote Ugly

Cok kaliteli bir film degil ama, ama izlmesi ve ani yasamasi cok zevkli kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.