Şimdi Ara

FİLM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)-Bana olağanüstü güce sahib KARAKTERDEN ve ya KARAKTERLERDEN oluşan bir filim önerebilirseniz ,KONUSUNU DA YAZARSANIZ sevinirim.
    ; ; ; İzlediklerimin bazıları : Yeşil Fener , Fantastik Dörtlü, Örümcek Adam, Hulk, Demir Adam,Thor, Daredevil, Kaptan America, X-Men,Yenilmezler,Harry Potter ,Hancock,I am number four
    2-) Komedi-Macera tarzı önerebilirseniz sevinirim... İzlediklerim ;
    Muhteşem ve Kudretli Oz,Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları,Ninjanın İntikamı
    Yukarıdaki belirttiğim gibi filim bilen tavsiye edebilirse sevinirim.
    Kaç gündür filim arıyorum lakin bulamıyorum. . . Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcemos -- 29 Ağustos 2013; 0:42:03 >

• Hancock

Süper kahraman, güçlü John Hancock, alkolizm ve beceriksizliğinden ötürü imajını yitirmiş ve halk arasında espri konusuna dönüşmüştür. Aynı zamanda da Los Angeles’daki en sevilmeyen kişi haline gelmiştir. Birçok hayat kurtarmış olmasına rağmen aynı zamanda şehre milyarlara mal olacak miktarlarda hasar verip, kayıp yaşatmıştır. Bir gün, Ray Embrey adında bir halkla ilişkiler uzmanının hayatını, üzerine doğru gelen trenden kurtardığında, Ray’in müdürü ona minettar olup yeniden Hancock’ın süper kahraman imajını geri getirebileceğine karar verir. Hancock’ı akşam yemeği için evine getirir ve kendisinin büyük fanatiği olan oğlu Aaron ve karısı Mary ile tanıştırır. Ancak bilinmeyen bir nedenden ötürü Mary, onu ne kendisinin ne de ailesinin yakınında istemektedir.

I Am Number Four

Yazar Pittacus Lore’un çoksatan kitabından uyarlanan film, kendisini öldürmek için gönderilen tehlikeli düşmanlarından kaçan John Smith’in aksiyon ve gerilim dolu öyküsünü anlatıyor. Kendisini öldürmek için yollanan tehlikeli ve acımasız düşmanlarını peşinden sürükleyen bir kaçak olan genç John Smith, kimliğini saklayarak koruyucusu ve arkadaşı Henri ile birlikte eyalet eyalet dolaşıyordur. John, her seferinde, geçmişini saklayan yeni bir kimliğe bürünüyor...
    Bundan böyle evi olarak kullandığı Ohia eyaletinde John'un karşısına yaşamını değiştirecek sürpriz olaylar, ilk aşkı, yeni ve güçlü yetenekler ve kendisinin ilginç kaderini paylaşan başkalarıyla olan bağlantısı çıkıyor. Kendisini bulmaya çalışan ölümcül düşmandan kaçmaya çalışan John, kendi gerçek kimliğini saklayan ve sıradan bir öğrenci kimliğine bürünen sıradışı bir adam. Onunla aynı kaderi paylaşan üç kişi daha önce yok edildi... Ama O, Dört Numara.

• I am Legend der giderim
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İzleyeceğim Hancock "u I am Number For"u izledim gerçekten sevdim.

GÜNCELL BAŞKA ÖNERİ BEKLİYORUM.
  • Pasific Rim ne zaman tr dublaj olarak yayına girecek arkadslar
  • Rambo ilkkan 2
  • Komedi:Superbad,21 Jump Street,Bruce Almighty
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al-Tair kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama belirttiğim gibi olağanüstü güç içeren kişileri @Al-Tair barındıran filimleri seviyorum. . .

GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcemos -- 28 Ağustos 2013; 0:40:18 >
  • GÜNCELLLLLLLLLLLL.
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler 2 film de tam benim istediğim tarzda. Başka öneri de göremedim. @MERT*
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcemos

Teşekkürler ama belirttiğim gibi olağanüstü güç içeren kişileri @Al-Tair barındıran filimleri seviyorum. . .

GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

X-Men serisi
    Ben Robot
    Hellboy
    Jumper(tam aradığın şey)
    Limitless
  • Man of Steel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.