Şimdi Ara

Film tanıtım blogu kurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemde vizyona girecek korku filmleri ile ilgili bilgiler veriyorum ayrıca fragmanlara da yer veriyorum , yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

http://korkufilmlerr.blogspot.com

• eline sağlık
  • teşekkür ederim daha yeni başladım zamanla geliştirmeyi umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 18 Temmuz 2012; 10:40:06 >
  • Uzun soluklu olarak bu işi yapmaya gönül verdiysen şablon üzerinde çalışmaya başlamalısın.Bu arada benim de korku-gerilim filmleri yorum ve inceleme paylaştığım bir sitem var.İmzamdan göz atabilirsin.Yeni fikirler edinmek için.Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

Uzun soluklu olarak bu işi yapmaya gönül verdiysen şablon üzerinde çalışmaya başlamalısın.Bu arada benim de korku-gerilim filmleri yorum ve inceleme paylaştığım bir sitem var.İmzamdan göz atabilirsin.Yeni fikirler edinmek için.Kolay gelsin...

hocam siten güzel , şablonu geliştirmeyi düşünüyorum.
  • Adam gibi korku filmi izlemedim uzun zamandır. İnceleyeceğim blogunu. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu site, bugüne kadar gördüğüm en iyi sinema blog'u. Bir göz atarak fikir alabilirsin sanırım:
    www.bakiniz.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizayn kadar içerik de önemlidir her zaman.
    Filmlerle ilgili daha geniş bilgiler verirsin, veya en azından yönetmen, oyuncuları vs. gibi giriş bilgileri yer almalı.
    Uzun soluklu olur umarım. İyi çalışmalar...

Not: İmla, okuyucular için çok önemlidir. İmlana ne kadar dikkat edersen o kadar artı olur senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 18 Temmuz 2012; 17:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Dizayn kadar içerik de önemlidir her zaman.
    Filmlerle ilgili daha geniş bilgiler verirsin, veya en azından yönetmen, oyuncuları vs. gibi giriş bilgileri yer almalı.
    Uzun soluklu olur umarım. İyi çalışmalar...

Not: İmla, okuyucular için çok önemlidir. İmlana ne kadar dikkat edersen o kadar artı olur senin için.

önerilerin için teşekkürler
  • Son 10 yılın en iyi korku filmleri, son 3 yılın en iyi korku filmleri, tüm zamanların en iyi korku filmleri gibi yazılar yazarsan güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Son 10 yılın en iyi korku filmleri, son 3 yılın en iyi korku filmleri, tüm zamanların en iyi korku filmleri gibi yazılar yazarsan güzel olur.

önerin için teşekkürler değerlendireceğim.
  • diğer film türlerinide koysaydın daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

diğer film türlerinide koysaydın daha iyi olurdu.

bu bir korku filmi sitesi türün hayranlarına hitap etmeyi tercih ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.