Şimdi Ara

Film Sitelerinde Film İzleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film sitelerinde 2 gündür film izleyemiyorum.Ne Vk da ne de mail.ru da.Bu olay sadece bana mı has yoksa aynı sorunu yaşayan var mı?

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    ben gayet izliyorum hocam.sorun ne tam olarak?
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Mail.ru sıkıntı değil de Vk'da ben de sıkıntı yaşıyorum şu aralar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

ben gayet izliyorum hocam.sorun ne tam olarak?

Film yüklenmiyor. Çok çok yavaş yükleniyor.Indirme hizimda birşey yok.Fiber olduğu için torrentten 2 Mbps ile indiriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyazı film dizi izlemeyi seviyorsanız. Popcorn time ı pc ye kurup izlemenizi tavsiye ederim güzel bi program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

altyazı film dizi izlemeyi seviyorsanız. Popcorn time ı pc ye kurup izlemenizi tavsiye ederim güzel bi program.

Dostum programı kurdum görüntü kaliteside cok iyi fakat altyazı seceneklerinde türkçe bulunmasına rağmen seçtiğimde altyazı gözükmüyor diğer bütün dillerin altyazıları cıkıyor türkçe yok bu sorun bi tek bende mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

altyazı film dizi izlemeyi seviyorsanız. Popcorn time ı pc ye kurup izlemenizi tavsiye ederim güzel bi program.

Dostum programı kurdum görüntü kaliteside cok iyi fakat altyazı seceneklerinde türkçe bulunmasına rağmen seçtiğimde altyazı gözükmüyor diğer bütün dillerin altyazıları cıkıyor türkçe yok bu sorun bi tek bende mi ?

aynı sorun dünden beri bende de var. Dizilerde sıkıntı yok ama filmlerde altyazı aktif değil diyor nedense :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yüzden download yapip izliyorum hocam,yoksa birak filmi 20 dk lik animelerde bile donma olunca sinir oluorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Aynen bana denk geldi heralde benim şansım :D dizilerde sıkıntı yok dediğin gibi düzelir umarım
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, Torrent sitesinden indir her kaliteye göre film var, rahat rahat donmadan izle, hem başkaları ile de paylaşabilme imkanı bulunuyor, faydaları say say bitmez...

Bu konuda bir paylaşımda bulunmak istiyorum.

Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla " Daha iyisi nasıl yapılır ? " ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık... Üye olan her kişiye 1 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanızhttp://www.hdturk.org bekleriz...

" Güncel Paylaşımın Tek Adresi " diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

http://hdturk.org/signup.php?

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.