Şimdi Ara

Film Piyasasının Amcası Diye Bilenen Limitsizamca Dijital Çağa Ayak Uyduramayıp Siteyi Kapattı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
64.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kapatmak istemiyorum diye başlık attı mutlaka yardım olmuştur, sonra yine kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Ağustos 2021; 11:34:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 15 Ağustos 2021; 22:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • ağlasak mı bilemedim. çok üzüldüm. 10 yıldır kesintisiz amca dan indirirdim.mega ve mail ru gibi sitelerden max hızda indirme yapardık. her filmi bir çok formatta yükler herkes istediği boyutta indirme yapardı. açıkcası başka sitede bilmiyorum nerden indiricez şimdi

• amcadan ne filmler ne bluray arşivleri yapmışımdır, üzüldüm kapanmasına.. Neyse rargb den devam, türkçe dublaj ses dosyasıda ayrı indirip birleştiriyorum.. Bluray devam, 5 kuruşta vermem hiç bir yere.

8080

• Yazık oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu da korsan tabii, pek savunulamaz aslında ama bulunmuyor işte bazı filmler napacan. Torrentden de iniyor ama çocuk filmi için veya bazen türkçe izlemek istediğinde başka çözüm yok. İp tvye mesela karçıyım ben. Aynısını para vererek alabiliyorsun, ama bunun tam karşılığı yok.

Bizim milletin yanlışı çok zaten de, bu gibi durumlarda parası olan da olmayan da harcamak istemiyor. Bikaç arkadaşım daha vardı limitsizamcadan indiren onlar bana biraz keriz gözüyle bakardı mesela. Ben yılda bazen 15 film, bazen 2 film indirirdim, parayla indirirdim, bunlar hergün indirir bedava indirirdi.

Kullandığın şeyi, paran varsa destekleyeceksin. Sadece o adam için değil, parası olmayıp da kullananlar için de destekleyeceksin. Bizim millette bu yok.

Bu site neyse de, sonuçta korsan ama elektrik, su hatta yemek de böyledir. Öğrencidir, fakirdir, parası yoktur, elektriği, suyu, interneti kaçak kullansın kardeşim.

Ama bizde millet yaralı parmağa bevl etmiyor. Yıllık 30 lira, 50 lira. O para seni sarsmıyorsa ve kullanıyorsan ver işte. Ama yook, illa beleş olacak. Al şimdi beleş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: breakaleg

Sitede okumuştum bunu, yıkıldım resmen.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • çoktan beri takip ediyodum siteyi yazık olmuş

• limitsizamca sağlam bir sayfaydı hemen her kullanıcının favorisinde kayıtlıydı, gerek oyun gerekse film 60gb -70gb oyunları mail.ru gibi sitelere upload edip hızlı indirme olanağı sağlardı, hergün en az 30 dakika sitede gezinirdim çok üzüldüm umarım böyle sayfalar çoğalır fakat amcanın da dediği gibi paralı opsiyonların artması insanların popüler kültüre ayak uydurması kapanmaya zorladı, yazık ...

Alternatif siteler yazabilecek olanlar lütfen yazsın.

Yalnız en önemli kriter orijinali çıkmadan çıkmış gibi sinema çekimi ses ve görüntüyü belirtmemeleri çok can sıkıcı oluyor.

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Amcanın en güzel yanı kalite idi, ses veya görüntü neyse onu yazardı.

Alternatif siteler yazabilecek olanlar lütfen yazsın.

Yalnız en önemli kriter orijinali çıkmadan çıkmış gibi sinema çekimi ses ve görüntüyü belirtmemeleri çok can sıkıcı oluyor.

Amcanın alternatifi yok diyebilirim. Var aslında ama amca gibi online değil. Film piyasaya düştükten 3-4 gün sonra yükleniyor filmler. Ayrıca turbobit yükleniyor :)

Yani amca gibi paylaşım yapan yok.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Evet bahsettiğiniz siteyi biliyorum, benim için m1080p yeterli oluyor zaten amcadan da bu şekilde indiriyordum.

Ancak bazen haftada bir kez siteye girdiğimde yeni ne eklenmiş bakardım ve ne çıktı ne düştü diye takip etmek zorunda kalmazdım.

• Uzun yıllardır kullandığım bir site idi. Torrent ile uğraşmadan download manager ile son hız indirirdim. Yazık oldu tüketicinin tercihleri maalesef değişe biliyor buda böyle güzel sitelere veda etmemize sebep oluyor.

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Ne kaybı ya iyi misiniz siz? Korsan film SUÇTUR

Biz boşuna mı netflixe vs her ay para verip seyrediyoruz? Biz para verelim siz bedava seyredin? Yok öyle dünya kardeşim.

Saldım çayıra mevlam kayıra demekle olmaz bu iş.

İçerik üretiyorsan veya içerik yayınlıyorsan peşini bırakmayacaksın.

aynen öyle, işte bunu anlatamıyoruz bazılarına son aylar deli gibi yardım yağdı herkes seferber oldu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.