Şimdi Ara

Film-Oyun ağırlıklı Led Monitör arayışındayım =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gaming diyebileceğimiz aynı zamandada film izlerken ve uzun süreli kullanımda göz yormayacak bir Led monitör arıyorum.

İnventustan alıcam gibi orda bulabildiğim f/p diyebileceğim tek çekimde almak istediğim monitör bunu bulabildim youtube da bikac videosuna falan baktım oyun testleri bulamadım fakat fena değil 2ms tepkime süreli oyun için bir monitör full hd olmasıda bana yeterli.

Fakat aradığım diğer iki ve çok önemli husus

1- Özellikle uzun süreli kullanımda hatta her çeşit kullanımda göz yorucu olmaması yada böyle bir şikayet almamış olması.
    2- Film izlemeye yatkın olması gölgelenmeydi , siyah ekranda led ışıkları yansıtmaydı artık siz daha iyi bilirsiniz :) Film'e mani bir özelliğinin bulunmaması , tabiki binlerce liralık 500hz 1000hz film tv leri gibi bir film performansıda bekleyemem fakat 500 liranın üzerinde bir monitör olarak oyununda, filminde hakkını verecek göz yormayacak bir monitör arıyorum son sözüm bu arkadaşlar

http://www.asus.com/tr/Monitors_Projectors/VS247HR/overview/

Bahsettiğim monitör de bu arkadaşlar , inventusda mevcut , şimdi üretici sitesinde 50-75HZ aralığında yazıyor eğer böyleyse bir nebze 120HZ monitör almama gerek kalmaz 75hz yeterli olabilir.

Yinede asus un 144HZ 1ms monitörünede gözüm gidip gidip geliyor :D fakat fiyat ı 2 katından da fazla değermi bilmiyorum bu ikilimden çıkmam için de yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.