Şimdi Ara

Film kültürü az olan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zahmet burada toplanabilirmiyiz. Benim film kültürü çok kötü ne yazık ki.

Film kültürü genişlemesi için bol bol film izlemek lazım biliyorum fakat nereden başlamalı bu işe. Mesela dün indirilecekler listesi yaptım kendime bayağı bir film çıktı

bunlar izlediklerim :http://www.imdb.com/list/OCIf3T4sYdM

bunlarda dünkü liste ;

mask
    aman tanrım 2
    ghost rider
    ghost rider 2
    truman show
    yes man
    moneyball
    hugo
    matrix 1-2-3
    300 sparta
    Pulp Fiction
    into the wild
    inception
    godfather 1-2-3
    forrest gump
    million dollar baby
    iron man 1-2
    hulk
    captain amerika
    karayip korsanları
    xmen
    transformes 2-3
    twilight saga
    residest evil
    the artist
    toy story 3

• Reservoir Dogs
    127 Hours
    Donnie Darko
    eklemeyi unutma hocam listeye
  • Sana bu konuda deneyimli biri olarak tavsiyem şu; sanat filmlerine de eğil biraz, sessiz sinemadan başla ve renkli sinemaya doğru bulabildiğin bütün filmleri izle. Artık internet var birçok şey mümkün özellikle son zamanlarda çekilen mantıksız popüler filmlere yönelme sadece. Yönetmen sineması kavramına gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

Sana bu konuda deneyimli biri olarak tavsiyem şu; sanat filmlerine de eğil biraz, sessiz sinemadan başla ve renkli sinemaya doğru bulabildiğin bütün filmleri izle. Artık internet var birçok şey mümkün özellikle son zamanlarda çekilen mantıksız popüler filmlere yönelme sadece. Yönetmen sineması kavramına gir

Valla hocam Laurel Hardy falan izlemek istiyorum ama adam gibi yer bulamadım indirecek.
  • İlk önce Heat'ı izle sonra Taxi Driver'ı. Daha sonra The deer hunter.
    Bunlarıda ihmal etme;
    Godfellas
    Reservoir Dogs
    Scent a Woman
    The Godfather Serisi
    Once Upon The America
    12 Angry Men
    Collateral

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecikme için kusura bakma yemekteydim ve ttnet saçmaladı yine, gerekli mesaj gönderilmiştir
  • quote:

gecikme için kusura bakma yemekteydim ve ttnet saçmaladı yine, gerekli mesaj gönderilmiştir

Hocam pm için sağolun fakat bir problem var , cevap yolladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş kac acaba .listenin ilk sıraları biraz çocuksu filmlerle dolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

yaş kac acaba .listenin ilk sıraları biraz çocuksu filmlerle dolu...

Hocam o konuda haklısın nedeni şu ben Jim Carry'i çok severim mask filmini çok önceden izlemiştim tekrar etme amaçlı izleyeceğim. Aman tanrım 2 ise gene çok önceden Carry'li 1. filmi izledim o yüzden dedim 2. filmede bakayım falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

yaş kac acaba .listenin ilk sıraları biraz çocuksu filmlerle dolu...

Hocam o konuda haklısın nedeni şu ben Jim Carry'i çok severim mask filmini çok önceden izlemiştim tekrar etme amaçlı izleyeceğim. Aman tanrım 2 ise gene çok önceden Carry'li 1. filmi izledim o yüzden dedim 2. filmede bakayım falan.

listene bu filmleride ekleyebilirsin ilk sıralarda yer almalılar..

Gladiator
    Papillon
    Once Upon a Time in America
    Road to Perdition
    Catch Me If You Can
    Taken
    Life Is Beautiful
    Schindler's List
    The Count of Monte Cristo
    12 Angry Men

• vallaha işin zor millet yazmış biraz sen imdb 250 - 500 tamamen izle işte

aklıma geldi

scarface
  • Bende yaklaşık 6 ay önce başladım film izlemeye.Hayatımda izlediğim adam gibi film sayısı 20'yi geçmezdi.Son 6 ayda 95 civarı film izledim.Hemen hemen hergün yatmadan önce 23.00 civarı 1 film izliyorum.Hem kafamı dağıtıyorum hemde belli bir film kültürü oluşuyor.Film seçimi olarak imdb 250 yi baz alabilirsin.Ayrıca forumdada binlerce film önerisi var.Bu kadar film izlememe rağmen hala daha izleyeceğim birçok film var.Bitirdiğim filmlerde, ben bu filmi bu zamana kadar nasıl izlememişim dediğim çok oldu.Bence filmleri izlerken yeniden eskiye doğru git.Direkt eski filmlerden başlarsan sıkılırsın.Zevk almadıktan sonrada izlemenin bir manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 28 Mart 2012; 0:04:52 >
  • Arkadaşlar herkesin önerilerine , söylediklerine dikkat ediyorum fakat yazdıklarınız filmler korku ve iğrenç olmazsa iyi olur. İzleyemiyorum , izledikten sonra aklıma geliyor hep
  • Öyle he deyince olacak bir şey değil bu.Şöyle geriye dönüp baktığımda bende vakti zamanında saçma sapan filmler izledim.Sen de izleyebilirsin bunu kimse yadırgayamaz.Öncelikle imdb listesi olsun (kötü filmler mevcut) veya sözlükler olsun sana film seçimi konusunda katkı sağlayabilir.Zaten zamanla oyuncular dikkatini çekmeye başlar, gidersin misal De Niro'nun bütün filmlerini izleyeceğim dersin sonra bu biraz daha üst seviyeye çıkar ve yönetmenleri tanımaya başlarsın ve onların filmografisine yönelirsin.Daha da geliştirirsen artık Hollywood klişeleri çok gözüne batar, bağımsız sinema ve Avrupa sineması ile sinema hakkındaki bilgini üst seviyeye çıkarabilirsin.Zaten ben dahil çoğu kişide bu şekilde ilerlemiştir.

Film bulmak zor bir iş değil nette düzinelerce güzel film listeleri var araştırmak yeterli.Ama dikkat edilmesi gereken ve çoğu kişinin yanılgıya düştüğü bir takım konular var.Bunlar nedir derseniz.Öncelikle çok film izlemek insanları donanımlı yapmaz sadece çok izlemiş olursunuz.Olması gereken ise nitelikli film izlemektir.Bu nasıl olur dersen öncelikle popülariteden sıyrılman lazım.Sana katkı sağlamayacak filmleri (komedileri bundan uzak tutuyorum) izlememelisin.Örneğin bir Transformers izlemek bana sorarsan tamamıyla zaman kaybıdır.Popüler filmleri izlemek zorunda değilsin demek istiyorum.Onun yerine keşfedilmeyi bekleyen tonlarca özgün film var.Ve bir diğer önemli nokta izlediğin filmler konusunda internette yazılar yazıları ve kritikleri incelemelisin.Hatta izlediğin film çok iyi ve anlam yoğunluğu fazla ise o film hakkında bir şeyler karalayabilirsin.Bu şekilde ilerlemenin senin için sağlıklı olacağını düşünüyorum.Eğer fırsatım olursa sana özel mesajdan bir liste gönderebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Öyle he deyince olacak bir şey değil bu.Şöyle geriye dönüp baktığımda bende vakti zamanında saçma sapan filmler izledim.Sen de izleyebilirsin bunu kimse yadırgayamaz.Öncelikle imdb listesi olsun (kötü filmler mevcut) veya sözlükler olsun sana film seçimi konusunda katkı sağlayabilir.Zaten zamanla oyuncular dikkatini çekmeye başlar, gidersin misal De Niro'nun bütün filmlerini izleyeceğim dersin sonra bu biraz daha üst seviyeye çıkar ve yönetmenleri tanımaya başlarsın ve onların filmografisine yönelirsin.Daha da geliştirirsen artık Hollywood klişeleri çok gözüne batar, bağımsız sinema ve Avrupa sineması ile sinema hakkındaki bilgini üst seviyeye çıkarabilirsin.Zaten ben dahil çoğu kişide bu şekilde ilerlemiştir.

Film bulmak zor bir iş değil nette düzinelerce güzel film listeleri var araştırmak yeterli.Ama dikkat edilmesi gereken ve çoğu kişinin yanılgıya düştüğü bir takım konular var.Bunlar nedir derseniz.Öncelikle çok film izlemek insanları donanımlı yapmaz sadece çok izlemiş olursunuz.Olması gereken ise nitelikli film izlemektir.Bu nasıl olur dersen öncelikle popülariteden sıyrılman lazım.Sana katkı sağlamayacak filmleri (komedileri bundan uzak tutuyorum) izlememelisin.Örneğin bir Transformers izlemek bana sorarsan tamamıyla zaman kaybıdır.Popüler filmleri izlemek zorunda değilsin demek istiyorum.Onun yerine keşfedilmeyi bekleyen tonlarca özgün film var.Ve bir diğer önemli nokta izlediğin filmler konusunda internette yazılar yazıları ve kritikleri incelemelisin.Hatta izlediğin film çok iyi ve anlam yoğunluğu fazla ise o film hakkında bir şeyler karalayabilirsin.Bu şekilde ilerlemenin senin için sağlıklı olacağını düşünüyorum.Eğer fırsatım olursa sana özel mesajdan bir liste gönderebilirim.

Yorumunuz için teşekkür ederim listenizin ne zaman geleceği önemli değil ben bekliyor olacağım.

• Günümüz filmleri yerine 60'lı 70'li 80'li yıllarda çekilmiş filmleri seyretmeni öneririm. Daha ziyade Avrupa sinemasını tercih etmelisin. Sinema kültürüm var diye öneride bulunmuyorum ama bu tarzda filmler izlemek izleyiciyi sinema konusunda epey geliştiriyor. Bir de tanınmış yönetmenlerin yanında pek tanınmayan yönetmenleri tercih etmelisin. Bağımsız sinema yönetmenleri mesela. Ayrıca Film Festivallerin'deki filmleri takip edebilirsin. Sinema kültürü sinemanın farklı yönleriyle tanışmakla olur, bana göre. İki ay sonra ilk izlediğin filmlerin yüzüne bakmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Sana bu konuda deneyimli biri olarak tavsiyem şu; sanat filmlerine de eğil biraz, sessiz sinemadan başla ve renkli sinemaya doğru bulabildiğin bütün filmleri izle. Artık internet var birçok şey mümkün özellikle son zamanlarda çekilen mantıksız popüler filmlere yönelme sadece. Yönetmen sineması kavramına gir

Valla hocam Laurel Hardy falan izlemek istiyorum ama adam gibi yer bulamadım indirecek.

Adam gibi film izlemek isteyenlere bir yer önereyim dünyada sayılı sitelerden biridir.

http://www.divxteam.net/forum.php

• quote:

Öyle he deyince olacak bir şey değil bu.Şöyle geriye dönüp baktığımda bende vakti zamanında saçma sapan filmler izledim.Sen de izleyebilirsin bunu kimse yadırgayamaz.Öncelikle imdb listesi olsun (kötü filmler mevcut) veya sözlükler olsun sana film seçimi konusunda katkı sağlayabilir.Zaten zamanla oyuncular dikkatini çekmeye başlar, gidersin misal De Niro'nun bütün filmlerini izleyeceğim dersin sonra bu biraz daha üst seviyeye çıkar ve yönetmenleri tanımaya başlarsın ve onların filmografisine yönelirsin.Daha da geliştirirsen artık Hollywood klişeleri çok gözüne batar, bağımsız sinema ve Avrupa sineması ile sinema hakkındaki bilgini üst seviyeye çıkarabilirsin.Zaten ben dahil çoğu kişide bu şekilde ilerlemiştir.

+1

kıyıda köşede kalmış 10 numara dediğniz filmlerden bende bir liste alabilirmiyim pm olarak...

• quote:

• Listeyi buradan paylaşıyorum.Araya kötü filmler kaçmış olabilir insanlık hali.Ama genel olarak beğendiğim filmlerdir.

Cidade de Deus*
    Il Buono, il brutto, il cattivo
    The Shawshank Redemption
    The Godfather
    Funny Games
    Pulp Fiction
    Schindler's List
    12 Angry Men*
    Spoorloos
    True Romance
    Das Weisse Band
    Fight Club
    Shichinin no samurai
    One Flew Over the Cuckoo's Nest
    Inception
    Following
    Forrest Gump
    Se7en
    The Usual Suspects
    The Silence of the Lambs
    Rear Window
    Psycho (1960)
    It's a Wonderful Life
    American History X
    Memento
    Leon:The Professional
    City Lights
    Paths of Glory
    Jodaeiye Nader az Simin
    Eternal Sunshine of the Spotless Mind
    Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain
    The Shining
    A Clockwork Orange
    Requiem for a Dream
    Taxi Driver
    The Pianist
    La Vita e bella
    Das Leben der Anderen
    Modern Times
    Ladri Di Biciclette
    Zeitgeist
    Oldboy
    L.A. Confidential
    The Prestige
    Reservoir Dogs
    Amadeus
    Back to the Future serisi
    Full Metal Jacket
    Gladiator
    Braveheart
    The Green Mile
    Raging Bull
    Der Untergang
    Once Upon a Time in America
    The Great Dictator
    Hotaru no haka
    Det Sjunde inseglet
    Snatch.
    Sin City
    Heat
    Inglourious Basterds
    Batman Begins
    The Dark Knight
    Black Swan
    Gran Torino
    Unforgiven
    Taare Zameen Par
    Masumiyet
    Kader
    The Kid
    Eşkiya
    Rang De Basanti
    V for Vendetta
    Trainspotting
    Kill Bill: Vol. 1
    Kill Bill: Vol. 2
    The Sixth Sense
    Lock, Stock and Two Smoking Barrels
    Amores perros*
    The Big Lebowski
    Donnie Darko*
    Into the Wild*
    3 Idiots
    The King's Speech
    No Country for Old Men
    Slumdog Millionaire
    Scarface
    Million Dollar Baby
    There Will Be Blood
    Platoon
    Network
    El secreto de sus ojos
    Mary and Max
    Persona
    Yeopgijeogin geunyeo
    Nae meorisokui jiwoogae
    Uçurtmayı Vurmasınlar
    Canım Kardeşim
    Tropa de Elite 1-2
    Incendies
    Twelve Monkeys
    Good Will Hunting
    Dog Day Afternoon
    District 9
    Groundhog Day
    The Bourne serisi
    The Wrestler
    Stand by Me
    Barry Lyndon
    La Haine*
    In the Name of the Father
    İp Man 1-2
    The Last Castle
    Mar adentro
    Hachiko: A Dog's Story
    The Message
    Klass
    Bir Zamanlar Anadolu'da
    Crash
    Before Sunrise
    Before Sunset
    Wo hu cang long
    Cinderella Man
    Black Hawk Down
    Blood Diamond
    Children of Men
    Little Miss Sunshine
    Big Fish
    Mystic River
    A Beautiful Mind
    Ed Wood
    Drive
    The Truman Show
    Shutter Island
    The Social Network
    Rain Man
    Edward Scissorhands
    In Bruges*
    The Fighter
    The Man from Earth
    Hable con ella
    Papillon
    Persepolis
    Un prophète
    Gegen die Wand
    Black*
    O Homem Que Copiava
    Dancer in the Dark
    The Curious Case of Benjamin Button
    Taken
    Kick-Ass
    500 Days of Summer
    The Breakfast Club
    The Fall
    Devrim Arabaları
    21 Grams
    Scent of a Woman*
    Catch Me If You Can
    25th Hour
    The Pursuit of Happyness
    Love Actually
    Dark City
    Lucky Number Slevin
    Dead Poets Society
    3:10 to Yuma
    Apocalypto
    Stardust
    The Boondock Saints 1-2
    127 Hours
    The Machinist
    Eastern Promises
    Good Bye Lenin!
    Diarios de Motocicleta
    This Is England
    The Boy in the Striped Pyjamas
    Abre los ojos
    Mr. Nobody*
    Turtles Can Fly
    Im Juli
    Pardon
    Bloody Sunday
    Ondskan
    My Left Foot
    Nefes: Vatan Sağolsun
    Der Siebente Kontinent
    Black Hawk Down
    Saw 1-2-3
    The Butterfly Effect
    Inside Man
    Equilibrium
    Lord of War
    Kung Fu Hustle
    Watchmen
    Collateral
    The Last Samurai
    The Others
    Munich
    The Game
    The Last of the Mohicans
    Malcolm X
    Man on Fire
    The Man Who Wasn't There
    Celda 211
    Rise of the Planet of the Apes
    Ocean's serisi
    Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
    A History of Violence
    The Illusionist
    Training Day
    Babel
    Jeux d'enfants
    The Crow
    The Count of Monte Cristo
    [Rec] 1-2
    Good Night, and Good Luck
    Interstate 60: Episodes of the Road
    After Hours
    Fahrenheit 9/11
    Kaybedenler Kulübü
    Scott Pilgrim vs. the World
    Tesis
    The Blind Side
    King Kong
    Enemy at the Gates
    Pleasantville
    Perfume: The Story of a Murderer
    Cast Away
    Ben X
    Uzak
    Green Street Hooligans
    Die Welle
    Die Fetten Jahre sind vorbei
    A Time for Drunken Horses
    Cube serisi
    Sherlock Holmes
    Başka Dilde Aşk
    Noviembre
    The Great Debaters
    Sleepers
    Layer Cake
    Hokkabaz
    Cashback
    The Bucket List
    August Rush
    Gangs of New York
    Malèna
    Biutiful
    Rounders
    Identity
    The Life of David Gale*
    The Fountain
    Frequency
    Matchstick Men
    11:14
    The Mist
    Che: Part One
    Che: Part Two
    Face Off
    RocknRolla
    Cache
    Av Mevsimi
    The Terminal
    Phone Booth
    Üç Maymun
    Neredesin Firuze
    Benny's Video
    Never Let Me Go
    Law Abiding Citizen
    Soul Kitchen
    Definitely, Maybe
    I Am Legend
    Shooter
    Kingdom of Heaven
    A Walk to Remember
    Body of Lies
    Buried
    Agora
    Cypher
    Cry Wolf
    Angel-A
    Troy
    The Jacket
    Lorenzo's Oil *
    Última Parada 174
    The Tree of Life
    Public Enemies
    The Italian Job
    Charlie and the Chocolate Factory
    P.S. I Love You
    Wicker Park
    Sınav
    Yes Man
    Alpha Dog
    Spy Game
    Panic Room
    Spider
    eXistenZ
    Propaganda
    Signs
    Haute tension
    Çalgı Çengi
    Exam
    Robin Hood
    Constantine
    House of D
    John Q
    Stay
    21
    Hitch
    8 Mile
    Con Air
    Butterfly on a Wheel
    What Dreams May Come
    The Family Man
    Click
    30 Days of Night
    Vantage Point
    The Recruit
    Secret Window
    The Hills Have Eyes
    Awake
    War of the Worlds
    Flatliners
    City of Angels
    Revolver
    The Experiment
    Once Upon a Time in Mexico
    Sweet November
    Mindhunters
    King Arthur
    Ev
    Untraceable
    Paycheck
    Righteous Kill
    Domino
    Goal serisi
    Pearl Harbor
    Babylon A.D.

Bu da diminishedtriad nickli arkadaşın listesi.Ben tavsiyelerine güveniyorum.Buradan da film seçebilirsiniz.

1. Morgen
    2. 13 ( Tzameti )
    3. 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls
    4. Funny Games
    5. A Brand New Life
    6. A Scanner Darkly
    7. Adam
    8. After The Wedding
    9. Aidestia Parhain
    10. All That I Love
    11. Almost Famous
    12. Antichrist
    13. Barfuss
    14. Benny's Video
    15. Birdman Of Alcatraz
    16. Cache
    17. Carrie
    18. Code inconnu Récit incomplet de divers voyages
    19. Control
    20. Çoğunluk
    21. Das Weisse Rauschen
    22. De Battre Mon Coeur Sest Arrete
    23. Dead Mans Shoes
    24. Der Siebente Kontinent
    25. Der Tunnel
    26. Dinner For Schmucks
    27. Direktoren For Det Hele
    28. Musíme si pomáhat
    29. Dogville
    30. Earthlings
    31. Europa
    32. Even The Rain
    33. Le Premier Jour Du Reste De Ta Vie
    34. Fried Green Tomatoes
    35. Ghost World
    36. Goodbye Lenin!
    37. He Was A Quiet Man
    38. Hunger
    39. Idiocracy
    40. If I Want To Whistle I Whistle
    41. Hæven
    42. Il y a longtemps que je t'aime
    43. Je Vais Bien Ne T En Fais Pas
    44. Joyeux Noel
    45. Katyn
    46. Kill The Irishman
    47. Salmer fra kjøkkenet
    48. Klass
    49. Klopka
    50. Kontroll
    51. Kosmos
    52. Kung Fu fustle
    53. Kynodontas
    54. Le Meglio Gioventü
    55. La Solitudine Dei Numeri Primi
    56. La Vie En Rose
    57. La Faute A Fidel
    58. La Hain
    59. La Prima Cosa Bella
    60. Lars And The Real Girl
    61. Breaking The Waves
    62. Le Concert
    63. Le Huitieme Jour
    64. Le Temps du loup
    65. Let The Right One In
    66. Life As A House
    67. Lilja 4-Ever
    68. Lola Rennt
    69. Lost In Translation
    70. Maelström
    71. Magnolia
    72. Man On Wire
    73. Manderlay
    74. Metropolis
    75. Music Within
    76. My Left Foot
    77. My Sassy Girl
    78. Ne Le Dis A Personne
    79. Neds
    80. No Man's Land
    81. Noi Albinoi
    82. North Country
    83. Notes On A Scandal
    84. Noviembre
    85. Nuovo Cinema Paradiso
    86. Oblomov
    87. Ondskan
    88. One Week
    89. Pan Negro
    90. Quadrophenia
    91. Reconstruction
    92. Shakespeare In Love
    93. Sound Of Noise
    94. Talk To Her
    95. Tesis
    96. The Breakfeast Club
    97. The Chumscrubber
    98. The Fly
    99. The Idiots
    100. Hîrtia va fi albastrã
    101. The Barbarian Invasions
    102. The Boat That Rocked
    103. Moartea domnului Lazarescu
    104. The Lives Of Others
    105. The Piano
    106. The Red Violin
    107. The Secret Life Of Words
    108. The Whistleblower
    109. The Wind That Shakes The Barley
    110. The World Is Big And Salvation Lurks Around The Corner
    111. This Is England
    112. Timecrimes
    113. DeUsynlige
    114. Two Lovers
    115. Vidocq
    116. Voksne mennesker
    117. Waking Life
    118. Wilbur Wants To Kill Himself
    119. Wristcutters A Love Story
    120. Yazgı
    121. You Can Count On Me
    122. 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile
    123. Precious
    124. Adaptation.
    125. Azuloscurocasinegro
    126. Dancer In The Dark
    127. Mar Adentro
    128. Kader
    129. Pan's Labyrinth
    130. Le scaphandre et le papillon
    131. The Fountain
    132. Vozvrashchenie
    133. La sconosciuta
    134. The Boy In The Stripet Pajamas
    135. Das weiße Band - Eine deutsche Kindergeschichte
    136. Adams æebler
    137. Brestkaya Krepost
    138. Die Welle
    139. Finding Neverland
    140. Les Choristes
    141. Lebanon
    142. Polytechnique
    143. Den brysomme manen
    144. Angel-A
    145. EXistenZ
    146. Flash Of Genious
    147. Manic
    148. The Piano Teacher
    149. Zwartboek
    150. Boy A
    151. Das Experiment
    152. Los Amantes Del Circulo Polar
    153. The Edukators
    154. The Virgin Suicidies
    155. Sånger Från Andra Våningen
    156. Schloß, Das
    157. Mies vailla menneisyyttä
    158. A fost sau n-a fost?
    159. Grbavica: The Land of My Dreams
    160. Circus Columbia
    161. Pour Elle
    162. Running on Empty
    163. In My Father’s Den
    164. Paha Maa
    165. Max Manus
    166. Amintiri din epoca de aur
    167. Au Revoir Les Enfants
    168. Central do Brasil
    169. Du Levande
    170. Lornas Silence
    171. La Nana
    172. Sa som i himmelen
    173. Womb
    174. L'avventura
    175. Sans toit ni loi
    176. Spoorloos
    177. The Battle of Algiers
    178. A Torinoi Loi
    179. Wer Frueher Stirbt İst Laenger Tot
    180. Rosso come il cielo
    181. Elling
    182. Filantropica
    183. Army in the Shadows
    184. Werckmeister Harmonies
    185. The City Of Lost Children

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.