Şimdi Ara

Film klasörleriniz için simgeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
31
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo süper konu patlamış gitmiş, herkez süper iconlar paylaşmış
  •  Film klasörleriniz için simgeler

Download

Bunlarda benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknozby

ben bayağı yaptım 70 80 tane

paylaşır mısın hocam?
  • Eline sağlık
  • Baya simge olmuş indireyim toplayayım hepsini bende başlayacağım yapmaya.
  • yerinde olsam hiç bulaşmazdım, harici diskimde yer kalmadı depolamaktan... eski veya kullanmadıklarımı ayıklayım diyorum bir giriyorum, akşama kadar çıkamıyorum,sonra yarıda bırakıp sinir oluyorum ölece kalıyor... çözümü yeni bir harici disk almakta buldum. DVD'ye atsam desem zaten 10 tane DVD dolusu wall,ikon,eklenti,arayüz vs. var. DVD'me yazık
  • Yer bol hocam sorun yok şu film arşivimizi güzelleştirelim simgelerle.
  • @dRake^ sağol güzel paylaşım

Benim merak ettiğim dizilerin yazı fontlarını nereden bulabiliriz
  • Güzelmiş @KeShhh yanlız sansürlenmiş link
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

@dRake^ sağol güzel paylaşım

Benim merak ettiğim dizilerin yazı fontlarını nereden bulabiliriz

Dizilerin yazı fontları derken , yukarıda benim paylaştığım ikonlardaki gibi dizi isimlerinin yazılış karakterlerini kastediyorsan ve dizilerin ikonu vs. bu şekilde yapmak istiyorum diyorsan kolay bir yöntem söyleyim. Dizi,film,oyun vs. coverlarının tam ön yüzden çekilmiş büyük pixelli görüntülerini bul,sonrada isimleri PS ile kes ve arkaplanlarını emizleyip,yapıştır. Bölelikle hem daha canlı,hemde font cart curt aramadan renlendirme ile uğraşmadan klasör oluşturmuş olursun...
  • bende yapmak istemiştim kendi filmlerime ama bende photoshop elements var... bunda videoda anlatılan ayarlar çıkmıyor... sanırım kısıtlanmış bi sürüm... Laptop da yüklü gelmişti
  • Harika olmuş yahu, eline koluna sağlık
  • Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Bende tam arşivi düzenlemeye başlamıştım. Bunlar şuan yaptıklarım. Zamanla bütün arşiv bu hale gelecek

Film klasörleriniz için simgeler
  •  Film klasörleriniz için simgeler

Şimdilik ben'de bu kadar yaptım,hoşuna giden olur ise burdan indirebilir.. canım sıkıldığı zaman yapmaya devam edicem :D

http://hotfile.com/dl/115515114/6400daa/Movie_Ico.rar.html

• bu iconalrı nasıl buyuk gosterıosunuzz bende kucuk gozukuo bısı anlasılmıyor işletim sistemı xp
  • Sağ tık ile görünüm sekmesine girip,büyük veya küçük simge diyoz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşiv:D

bu iconalrı nasıl buyuk gosterıosunuzz bende kucuk gozukuo bısı anlasılmıyor işletim sistemı xp

XP de çok büyük veya büyük ikonlar diye seçenek yoktur. Millet o ikonları kullandıkları sistem windows 7 olduğundan kocaman gösterebiliyor.. XP 'de en fazla 64x64 büyüklüğünde ikon gösterebiliyorsun. ama ek uygulama ile 128x128 olarakta yapabilirsin... X-Prev Tool denilen uygulama ile XP 'de ki tüm ikonları 250x250 olarak bile görüntüleyebiliyorsun. Şu anda win7 kullanıyorum, yeni sürümde belki en fazla 128x128 desteği veriyorlardır. Sonuç olarak minicik uygulama boyundan büyük işe yarıyor. Tavsiye ederim. Google'dan rahatlıkla bulursun...

• Filmleri sildiğim için yapamadım ama oyunlarada güzel oldu

Film klasörleriniz için simgeler
  • güzel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.