Şimdi Ara

Film Kayıt Edilmesi ve Tavsiyesi Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aradım tarafım ama hiçbirinden tam olarak istediğim tadı alamadım.
    İstediğim şudur;
    Ben bir sitede izlediğim filmleri işaretleyeceğim, bugün 5 tane, yarın 10 tane zamanla birikecek listem. Ve o site bana benim izlediğim tarzlara göre film önerilerinde bulunacak. İzlediklerimi değil ama.
    Trakt TV var önerileri hep aynı filmler geliyor.
    Taste Kid'de kayıt altına alınamıyor.
    Flickseeker'da da izlediklerini eleyip diğerlerinden güzel filmler önermiyor.

Böyle bir site var mıdır arkadaşlar? Desin ki, Ahmet Mehmet oğlum bak sen Avengers izlemişsin, Room izlemişsin, senin gibi kardeşlerde bunları izlemiş ama bak şunları da izlemişler. Sende izle. Ama Avengers Age Of Ultron'u izlemişsin onu zaten göstermiyorum sana.
    Çok şey mi istiyorum?

• Valla bununla ilgili bir site vardı sanki ama kullanmadığım için hatırlayamıyorum. IMDb izlediğin filmlere göre önerilerde bulunuyor ama ben onu da pek takmadığım için ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Forum ve çevremdeki önerilere, filmlerin aldıkları ödülleri, filmin Imdb, altyazi.org puanına, film yapımcısı, yönetmeni, oyuncusu ve diğerlerinin daha önceki başarılarına bakarak film seçimimi yapıyorum. Bir de fragman, konu ve atmosferin de etkisi var. Burada hislerim devreye giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle takılıyorum şimdilik de daha kolay var mıdır arayışındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.