Şimdi Ara

Film kanallarındaki filmler çok kötü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, siz de aynı şekilde düşünüyor musunuz?
    Bütün film kanallarına aboneyim (2 adet HD, 3 adet SD). Filmler çok kötü, yeni filmler koymuyorlar. Sanki bedava veriyorlar. 3 ay önce izlediğim filmler tekrar yayınlanıyor. Bu gidişle film kanallarına veda edeceğim. Yeni filmler ne zaman gelecek bilginiz var mı?

• bende iptal ettirdim bugun hep ayni filmler onun yerine hd set top box aldim birtane daha taksitle 12 ay
  • Hmm bende yeni eve digi yerine uydunet alıp full sinema paketi düşünüyordum, filmlerin tekrar işi beni bayar; ben digi alim en iyisi. Paylaşım için teşşeklr...
  • DT de aynı kalite düştü.bizde TD ye gecelim diyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

DT de aynı kalite düştü.bizde TD ye gecelim diyorduk.

Haydaa, kardeş sende Dt kötü diyorsun nasıl olcak bakalım bu iş...
  • O kadar para vereceginize iindirin.
  • al bırını vur ötekine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi sinema paketimi kendim oluşturuyorum ben internet sağolsun :D
  • İnternet bedavamı.
  • quote:

İnternet bedavamı.

Limitsiz bir internet ile ayda çekeceğin film sayısı , Teledünya veya Digitürkte 6 ayda izleyeceğin film sayısının en az 10 katıdır.
  • Blueray olarakmı sd olarakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

quote:

İnternet bedavamı.

Limitsiz bir internet ile ayda çekeceğin film sayısı , Teledünya veya Digitürkte 6 ayda izleyeceğin film sayısının en az 10 katıdır.

İnternettten filim indirip izlemekle televizyondan bir kanaldan izlemek arasında çok fark var,bende hem sınırsız internet var hem sinema paketi sürekli internetten filim indirip izlemek güzel filim aramak uğraştıryor insanı ama sinema kanalı açıp bazen zaman geçirmek için bir filmi izlerim bazen çok güzel filimler denk gelir izlerim.Sürekli bizim zevklerimize uygun filim koymalarını beklyemeyiz herkezin zevki tarzı farklı dünyada kaliteli filim sayısı ne kadarki zaten.

• film kanalları hep öğle daha güzel ücretler alıp daha güzel filler yayınlasalar daha iyi bence.... benim binlerce mp4 hd dvd vs film arşivim var ama televizyondan film izlemek daha zevkli

ayrıca bence filmler kötü değil interentte sık karşınıza çıkmayan filmler size göre puanı düşük filmler olabilir ama ona göre seçiyorlar izlerken bıkmıyorsunuz.. ama bu ara azıttılar aynı filmler konusunda güya ayda 600 film diyolar :D

dsmart ve teledünya anı kanallar sinema kanalları dijitürk ü bilmiyorum nasıl filmler oynuyor..

ama dsmart teledünyaya göre çok daha pahalı berki ilerde maç paketlerinde verir teledünya film kanallarını aldığına göre :)
  • 2aydır kalite iyice düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyk55

film kanalları hep öğle daha güzel ücretler alıp daha güzel filler yayınlasalar daha iyi bence.... benim binlerce mp4 hd dvd vs film arşivim var ama televizyondan film izlemek daha zevkli

ayrıca bence filmler kötü değil interentte sık karşınıza çıkmayan filmler size göre puanı düşük filmler olabilir ama ona göre seçiyorlar izlerken bıkmıyorsunuz.. ama bu ara azıttılar aynı filmler konusunda güya ayda 600 film diyolar :D

dsmart ve teledünya anı kanallar sinema kanalları dijitürk ü bilmiyorum nasıl filmler oynuyor..

ama dsmart teledünyaya göre çok daha pahalı berki ilerde maç paketlerinde verir teledünya film kanallarını aldığına göre :)

Arkadaşlar ayda 600 film değil her ay 40'ı yepyeni en az 220 film sloganları. HD Kanalarda da yılda 600 film.

3 yıllık Digitürk Sinema paketi üyesiyim ve moviemaxde de yılllardır aynı oynayan filmler var. Kalite konusunda Moviemax biraz daha iyi olsada fiyat, servis ve yayın kalitesi olarak teledünya'nın daha performanslı bir ürün olduğuna karar verip bugün itibari ile digitürk aboneliğimi iptal ettirip teledünya aboneliğine başvurumu yaptım. Kurulumu bekliyorum....

Digitürk

Teledünya

• TD digital şenlik film paketine üye olmaya niyetlenmiştim ki bir baktım şubat ayı broşüründe filmleri benim geçen sene izlediğim filmler

AMERICAN GANGSTER

Kefaret/ Atonement

sıkı aynasızlar / Hot Fuzz

Filmler kötü değil ama bize göre bayatlamış

Önceki aylarda da aynı şekilde %99 arşivlerde olan bayat filmler

DT ye hiç girmeyelim o da zaten ondan beter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 15 Şubat 2010; 10:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

TD digital şenlik film paketine üye olmaya niyetlenmiştim ki bir baktım şubat ayı broşüründe filmleri benim geçen sene izlediğim filmler

AMERICAN GANGSTER

Kefaret/ Atonement

bende o şenlikltek yararlanarak abone oldum :) az önce üstünede 2 mbt limitsiz internet aldım bakalım bu hafta kurulum yapılacakmş hayırlısı diyelim..

full hd ve sinema eklettirdim sinema cidden o kadar kötümü ya? :S

• quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

quote:

TD digital şenlik film paketine üye olmaya niyetlenmiştim ki bir baktım şubat ayı broşüründe filmleri benim geçen sene izlediğim filmler

AMERICAN GANGSTER

Kefaret/ Atonement

bende o şenlikltek yararlanarak abone oldum :) az önce üstünede 2 mbt limitsiz internet aldım bakalım bu hafta kurulum yapılacakmş hayırlısı diyelim..

Hocam filmler kötü olmayabilir ama bende 2000 kadar film 1500 bölüm dizi var izlemediğimiz film bulmak zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 15 Şubat 2010; 16:40:03 >

• quote:

quote:

quote:

AMERICAN GANGSTER

Kefaret/ Atonement

Hocam filmler kötü olmayabilir ama bende 2000 kadar film 1500 bölüm dizi var izlemediğimiz film bulmak zor oluyor

sağolasın yorum için umarım memnun kalırım bakalım sonuç ne olacak yarın ararlar kanımca kayıt açarken telefondaki bayanla konuştuk buraya not alıyorum çok acil kurulum gerekiyor diye not düştü çarşamba en geç perşembe kurulur gibime geliyor

yarın ararlarsa aynı gün gelsinler diycem :D

teşekkürler

sol tarafta ismimin altındaki kutuculklar ne anlama geliyor bilen varmı? kırmızı var sadece? :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

AMERICAN GANGSTER

Kefaret/ Atonement

sağolasın yorum için umarım memnun kalırım bakalım sonuç ne olacak yarın ararlar kanımca kayıt açarken telefondaki bayanla konuştuk buraya not alıyorum çok acil kurulum gerekiyor diye not düştü çarşamba en geç perşembe kurulur gibime geliyor

yarın ararlarsa aynı gün gelsinler diycem :D

teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.