Şimdi Ara

Film izlerken kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar pc 1 ay kadar önce formattan geldi formattan geldikten sonra hd filmlerde kasma oluyordu kmplayer yükleyip dxva formatını açtım hd filmlerde kasma sorunu ortadan kalktı artık kasma yok ancak bu defa normal filmlerde özellikle aksiyon sahnelerinde kasmalar oluyor ve beni çok rahatsız ediyor...Bu arada hd filmler mkv ve mp4 formatlı diğerleri ise avi.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

• Bilgisayarının özellikleriyle ilgili.Eğer film BlueRay veya Full HD ise ve bilgisayrın bunu desteklemiyorsa kasma yapar.
  • Sisteminizi bir yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Bilgisayarının özellikleriyle ilgili.Eğer film BlueRay veya Full HD ise ve bilgisayrın bunu desteklemiyorsa kasma yapar.

Formattan önce hiçbirşekilde sorun yoktu ne hd filmlerde nede normal filmlerde yani pcnin özelliklerinde birşey olduğunu düşünmüyorum...ayrıca şu anda full hd filmlerde gram kasma yok ancak en basitinden bir filmde kasma oluyor anlayamadığım kısım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Sisteminizi bir yazın.

İntel Pentium 4 3.00 GHz
    ATI Readon HD 4600 Series 512 MB
    1 GB ram

Pcyi sadece film müzik internet için kullanıyorum seneye sınavdan sonra pcyi yenileyeceğim.
  • Bende brrip filmlerde kasma yapiyor. Sistem p4 3.2 , 3gb ram, geforce gt240 anlamadim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLC player kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • splash pro çoğu kişi bilmez ama hd filmlerde tavsiyem.Ayrıca sistemini bi temizlemen gerekebilir kayıt defteri falan ben kasmaları sırf bu yüzden yaşıyorum bi de şu videoya göz at belki yardımı olur

• Kodek paketlerinizi ve ekran kartı sürücülerini yenileyin kodek olarak k-lite kurun media player classic ile videoları açmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.