Şimdi Ara

Film izlemek için hangisi iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, Benim 2 ekran kartım var, biri uzun zamandır kullandığım ati radeon 128mb 9000pro, diğeri 2 ay önce aldığım ati 256mb x1550. Film izlemeye meraklı olduğum için bu x1550 yi TV out ile televizyona bağlayıp filmleri orada seyredeyim diye aldım, hiç oyun oynamam.Şimdi artık filmleri 226bw monitörde seyrettiğim için tv ye gerek kalmadı. Ben de 9000pro yu tekrar geri taktım. 2 boyutlu uygulamalar ve film izlemek için yeterli gibi ama sizlere de sormak istedim. x1550 nin film izleme kalitesinde bir artısı olur mu yoksa 9000pro da aynı kalitede film izlememi sağlar mı? ona göre x1550 yi satmayı düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Selam, Benim 2 ekran kartım var, biri uzun zamandır kullandığım ati radeon 128mb 9000pro, diğeri 2 ay önce aldığım ati 256mb x1550. Film izlemeye meraklı olduğum için bu x1550 yi TV out ile televizyona bağlayıp filmleri orada seyredeyim diye aldım, hiç oyun oynamam.Şimdi artık filmleri 226bw monitörde seyrettiğim için tv ye gerek kalmadı. Ben de 9000pro yu tekrar geri taktım. 2 boyutlu uygulamalar ve film izlemek için yeterli gibi ama sizlere de sormak istedim. x1550 nin film izleme kalitesinde bir artısı olur mu yoksa 9000pro da aynı kalitede film izlememi sağlar mı? ona göre x1550 yi satmayı düşünüyorum...

aldığın monitör geniş ekran ve dvi çıkışı var, monitörün max. çözünürlüğüne uygun çözünürlük desteği veren ve dvi çıkışı olan ekran kartı senin için yeterlidir başka bir özellik arama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 28 Haziran 2007; 10:10:56 >

• her iki kartta da dvi çıkışı var, şu an eski kartı kullanıyorum. Monitörün max çöcünürlüğünü destekliyor. yeni kart x1550 eski kartımdan 4 yıl falan sonra üretilmiş bir kart, daha yeni teknoloji olduğu için 2D uygulamalara ve film izlemeye yönelik daha geliştirilmiş şeyler içeriyor mu, avivo falan diye bir şey var ama ne işe yarıyor bilmiyorum. eğer eski kartımdan pek farkı yoksa boşa aldım, satayım diyorum...
  • film için hiç farketmez. istediğini kullan önemli olan monitörün ve filmin görüntü kalitesi
  • farkeder..çünkü x1000 serisinde avivo özelliği var ve bunun sayesinde daha kaliteli görüntü alabileceksin..heleki hd filmleri izlediğin zaman asıl farkı görmüş olacaksın..9000 i at çöpe gitsin..

quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

film için hiç farketmez. istediğini kullan önemli olan monitörün ve filmin görüntü kalitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

farkeder..çünkü x1000 serisinde avivo özelliği var ve bunun sayesinde daha kaliteli görüntü alabileceksin..heleki hd filmleri izlediğin zaman asıl farkı görmüş olacaksın..9000 i at çöpe gitsin..

quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

film için hiç farketmez. istediğini kullan önemli olan monitörün ve filmin görüntü kalitesi

Kesinlikle katılıyorum bence sen 9000proyu sat birine x1550'den devam et.
  • oo yani avivo da bi şey sancak gören, ati de kullandım nvidia da kullandım. hiç öyle avivo açtım dertler bitti durumu da yok .... valla monitörle film ii olduktan sonra istersen 2 mb ekran kartıyla izle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal çözünürlükteki filmlerde bloklanmayı önlemek, HD filmlerde daha akıcı göstermek gibi şeyleri ekran kartı mı halleder yoksa makinanın işlemcisi mi bu yükü üstlernir? eğer işlemci hallediyorsa, ekran kartım sadece 3 boyutlu oyun gibi şeylerde gücünü gösteriyorsa o zaman sadece film izleyen benim gibi birine yeni nesil ekran kartı pek gerek yok sanki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.