Şimdi Ara

Film hakkında analizlerim GÜNCEL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncel olarak seçtiğim filmler hakkında analiz yapıp burada yayınlayacağım. Olabildiğince filmlere kendi düşüncelerimi kattım hepsini izledim ve önerdiklerimin hepsi iyi olacak diye birşey yok ama konu tutarsa güncel kalmaya devam edecektir. 

1) Karanlıktan Gelen 

Bilimkurgu, Gerilim, Korku… Gerim gerim gerilmek istiyorum, korkmak tırsmak istiyorum diyorsanız buyrun size bu filmi önereyim. Keyifle sıkılmadan izlemek istiyorsanız yine aynı şekilde… Filmi izlemeye başlamanızla gizemli olayların başlaması bir oluyor. Mistik garip olaylar ailenin başına gelmeye başlıyor ki, ne olaylar. Filmin yapımcısı da daha önce gayet güzel çalışmalara imza atmıştır. 

2) Yasak Bölge 9

Filmin kurgusunu normal buldum, görsel öğelerini ve özel efektlerini oldukça üst seviyede bulduğumu ve beğendiğimi rahatlıkla söylerim. Oyuncular rollerine kendilerini o kadar güzel kaptırmış ki, dikkatinizi bu görsel şölenden alamıyorsunuz. Filmin senaryosunun özgün ve sıradışı olması filmi izlemek istemenizde önemli bir etken olabilir.

3) Bu Kız Beni Aşar 

Işte tam bir Amerikan pastası.   Şayet izlerken beni eğlendiren nadir bir filmdir.Dış görünüş olarak çok seksi ve bakımlı bir bayanın kendi tipine hiç mi hiç uymayan bir erkeğe çıkma teklif etmesi ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Bu da bir komedi filmi çekmek için elde çok güzel malzemelerin olduğuna işarettir. Tabi gencimiz kıza karşı kendini biraz ezik hissedecek ve ona layık olabilmek için çeşitli çabalar içine girecektir. Kendinizi eğlenceli ve içten bir filme hazırlayın, romantizm dolu seyirler. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.