Şimdi Ara

Film gibi RÜYA gördüğünüz oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek hayattaki gibi mantıklı RÜYA gördüğünüz oldu mu?

Birçok rüyada abuk sabuk şeyler görürüz. Peki mantıklı rüya göreniniz var mı?

Genellikle birbirinden bağımsız ve saçma sahnelerden oluşan rüyaların, bazen tamamen bir senaryoya bağlıymış gibi mantıklı ve düzenli rüya gördünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreturr -- 17 Mart 2010; 13:55:41 >

• yok mu?
  • yine belediye otobüsü ile kavacıktan zincirli kuyuya gidiyorum trafik sıkışık tap FSM köprüsündeyiz canım sıkılıyor telefona bakıyorum o anda gürültülü bir f16 sesi geliyor havaya bakıyorum f16 geçtikten sonra köprünün ortası bir anda patlıyor köprü 2 yönden aşaği sarkmaya başlıyor arabalar aşağı doğru kayıyor o arada herkez arabadan dışarı atlayıp karaya doğru cıkmaya baslıyor tabiki köprü yan olduğundan arkadaki arabalar suya doğru kayıyor bende yukarı doğru koşuyorum ileriden bi tane kamyon geliyor yanlamasına tam bana çarpıcak yere yatiyorum kamyonun altındaki boşluktan kurtuluyorum arkadaki adamlari alıyor ve köprüden aşağı uçuyor o arada ben bi arabaya tutunuyorum koşa koşa yukarı cıkmayı başarıyorum bayaği bi can kaybı oluyor ve FSM den yukarı cıktığımda kavacığın üstünden boğaza baktiğimda hava kıpkırmızı her yer bombalanmış istanbulun her yerinden dumanlar cıkıyor boğaz içi köprüsüde parçalanmış o halde eve gitmeye çalısıyordum sokaklarda insanlar panik içindeydi kabus gibiydi

tabi kısaltarak anlattım daha uzunda aslında parmaklarım yoruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 17 Mart 2010; 14:18:38 >

• Rüyanda gerçek hayatta mümkün olmayacak bişeyi göremezsin. gerçek hayatta mümkün olmayacak bişeyi blimen imkansızdır ki insan bilmediği şeyi göremez beyin idrak etmez. abuk subukta olsa gerçek hayatta olabilecek şeyler görülür herzaman. yani en azından Rüyanda uzaylı gördüğünde Sinema filmlerindeki Elips gözlü büyük kafalıo cücelerden görürsün. Anlatabilmişimdir umarım :)
  • Ben rüyadayken rüya gördüğümü anlıyorum.Çok ilginç birşey.
    Mesela geçen gün gözlük ve saatimi televizyonun yanında çıkarıp öyle yatağa yatmıştım.
    Rüyamda ise saatim yastığın yanındaydı onu hatırlayıp rüya olduğunu anladım.Çok garip bişey.
  • ben hep giriş-gelişme-sonuç şeklinde görüyorum
    bir de hayatımda hiç görmediğim insalnar oluyor genelde
  • Düzenleme: Konuları manasız şekilde seviyesizleştiren mesajlar atmamaya özen gösterelim lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Düzenleme: Konuları manasız şekilde seviyesizleştiren mesajlar atmamaya özen gösterelim lütfen.

Abi aklımı aldın ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerilyas

Ben rüyadayken rüya gördüğümü anlıyorum.Çok ilginç birşey.
    Mesela geçen gün gözlük ve saatimi televizyonun yanında çıkarıp öyle yatağa yatmıştım.
    Rüyamda ise saatim yastığın yanındaydı onu hatırlayıp rüya olduğunu anladım.Çok garip bişey.

Anlattığın zaten lucid rüya , zor yapılıyor genelde . Aynı senin dediğin gibi yapılıyor . Yanına bir saat koyup uyurken onu düşünüyorsun ve rüya görürsen o saati görüp rüyada olduğunu anliyabiliyorsun. Rüyada serbest dolaşıyorsun keşke yapabilsem
  • ben çok az rüya görürüm, rüya gördüğümü bilirim ama ne gördüğümü hatırlamam, hatırlasamda çok nadirdir
  • Yani arkadaşlar ben tam izah edemedim galiba.

Anlamlı, mantıklı, kesik kesik olmayan, rüya gördünüz mü demiştim. Öbür türlü kesik kesik rüyalar çoğunlukla görülüyor zaten. Yani bir zeka ürünü, yani senaryo ürünü bir rüya gördünüz mü demek istemiştim.

Galiba gören yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

yine belediye otobüsü ile kavacıktan zincirli kuyuya gidiyorum trafik sıkışık tap FSM köprüsündeyiz canım sıkılıyor telefona bakıyorum o anda gürültülü bir f16 sesi geliyor havaya bakıyorum f16 geçtikten sonra köprünün ortası bir anda patlıyor köprü 2 yönden aşaği sarkmaya başlıyor arabalar aşağı doğru kayıyor o arada herkez arabadan dışarı atlayıp karaya doğru cıkmaya baslıyor tabiki köprü yan olduğundan arkadaki arabalar suya doğru kayıyor bende yukarı doğru koşuyorum ileriden bi tane kamyon geliyor yanlamasına tam bana çarpıcak yere yatiyorum kamyonun altındaki boşluktan kurtuluyorum arkadaki adamlari alıyor ve köprüden aşağı uçuyor o arada ben bi arabaya tutunuyorum koşa koşa yukarı cıkmayı başarıyorum bayaği bi can kaybı oluyor ve FSM den yukarı cıktığımda kavacığın üstünden boğaza baktiğimda hava kıpkırmızı her yer bombalanmış istanbulun her yerinden dumanlar cıkıyor boğaz içi köprüsüde parçalanmış o halde eve gitmeye çalısıyordum sokaklarda insanlar panik içindeydi kabus gibiydi

bu hint filmindeki gif den etkilenmişsin galiba atla tırın altından geçen adam

• Rüyaların süresi 10-15 saniye arası diye hatırlıyorum ben 15 saniye içindede film gibi bir rüya görmek çok zor.
  • Benim bir arkadaşım alt yazılı rüya görmüş. Anlatır gülerdi kendi kendine.
  • bende çok severim gerçek gibi rüyaları

hele o süpermen tarzı bi adam olduğum rüyayı hiç unutamam , havada kurbağalama yüzer gibi bursa semalarında uçuyorum gimek istediğim yerlere gidebiliyorum yükselme alçalma benim kontrolümde , pehh :)

bide şu merdivenlerin son basamağı uçurum olmasa nefesim kesilerek zıplamasam yatakta , on numara olucakta
  • O gördüğüm mantıklı rüya keşke bitmese keşke devamı olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicHit

Rüyanda gerçek hayatta mümkün olmayacak bişeyi göremezsin. gerçek hayatta mümkün olmayacak bişeyi blimen imkansızdır ki insan bilmediği şeyi göremez beyin idrak etmez. abuk subukta olsa gerçek hayatta olabilecek şeyler görülür herzaman. yani en azından Rüyanda uzaylı gördüğünde Sinema filmlerindeki Elips gözlü büyük kafalıo cücelerden görürsün. Anlatabilmişimdir umarım :)

Ben rüyalarımda çoğu zaman uçarım. Bu da hiç gördüğüm filmlerdeki gibi de değil. Gerçekte mümkün değil.
  • çoğu zaman rüyalarımı kontrol edebiliyorum . mesela hoşlanmadığım bir şeyi görürsem uyanıp tekrar yatıp başka bir rüya görüyorum çok ilginç bir şey yada ne yapacağımı felan bazen kontrol edebiliyorum
  • Hergün görüyorum aslında. Bilmiyorum neden, çok film izlediğimden olabilir fakat son 2 aydır film izlemiyorum.

Mesela 3 gün önce, forrest gump benim asker arkadaşımdı. Onunla beraber dağa çıkıyorduk, gerisini hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

yine belediye otobüsü ile kavacıktan zincirli kuyuya gidiyorum trafik sıkışık tap FSM köprüsündeyiz canım sıkılıyor telefona bakıyorum o anda gürültülü bir f16 sesi geliyor havaya bakıyorum f16 geçtikten sonra köprünün ortası bir anda patlıyor köprü 2 yönden aşaği sarkmaya başlıyor arabalar aşağı doğru kayıyor o arada herkez arabadan dışarı atlayıp karaya doğru cıkmaya baslıyor tabiki köprü yan olduğundan arkadaki arabalar suya doğru kayıyor bende yukarı doğru koşuyorum ileriden bi tane kamyon geliyor yanlamasına tam bana çarpıcak yere yatiyorum kamyonun altındaki boşluktan kurtuluyorum arkadaki adamlari alıyor ve köprüden aşağı uçuyor o arada ben bi arabaya tutunuyorum koşa koşa yukarı cıkmayı başarıyorum bayaği bi can kaybı oluyor ve FSM den yukarı cıktığımda kavacığın üstünden boğaza baktiğimda hava kıpkırmızı her yer bombalanmış istanbulun her yerinden dumanlar cıkıyor boğaz içi köprüsüde parçalanmış o halde eve gitmeye çalısıyordum sokaklarda insanlar panik içindeydi kabus gibiydi

bu hint filmindeki gif den etkilenmişsin galiba atla tırın altından geçen adam

rüya işte ama burda ben duruyorum kamyon geçiyor üstümden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.