Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımda bulunan Filmleri DVD oluşturarak Film DVD'si yapmak istiyorum.Bunun için Nero 7 vb. programlar duymuştum.Fakat kullanmadım.Boş bir DVD'ye hiçbir program kullanmadan dosyayı sürükleyerek bırakıp yazdım.DVD Playerıma taktığımda Bad Disk dedi.Fakat gazetenin hediyesi olan orjinal bir film taktığımda takır takır çalışıyor.Tahminim sürükleyip bırakmamdan kaynaklanan bir DVD oluşturma. Acaba orjinal bir film gibi DVD oluşturabileceğim bir program biliyor musunuz?Bilip link koyarsanız sevinirim.
DVD Playarım bu ;http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130317&CS_Category=_SBFAD_846_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846#
Filmlerimin bazıları .avi formatlı bazıları ise AUDİO_TS gibi dosyalarla ayrılıyor.Bu filmleri bu DVD'de nasıl okuturum ?
Yardımlarınız için teşekkürler.
avi uzantılı film dosyalarını ConvertXtoDvd yazılımı kullanarak Dvd formatına dönüştürebilirsiniz. Yazılıma buradan ulaşabilirsiniz. AUDIO_TS değil de VIDEO_TS klasörü içinde vob uzantılı dosyalarınız varsa bunlar zaten dvd formatındadır ve DVD film yazdırıken bu klasörü göstermeniz yeterli olacaktır sanıyorum. Ashampoo kullandığım için örnek olması açısından VIDEO_TS klasörünü şöyle gösteriyoruz.
Bak burda tavsiye edeceğim kendi kullandığım bir yazılım var... Convertxtodvd.