Şimdi Ara

Filistinlilerin ihanet listesi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
29
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hynque kullanıcısına yanıt

    Kimse kimseyi sevmek zorunda değil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 18 Mayıs 2021; 7:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Spesifik Arap ırkına dahil bir arap ı sevmeyebilirsin. Genelleme yaparak Araplar şöyledir Araplar böyledir diye atıp tutmak doğru mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çatışmalar başladığından beri 3.000 adet füze atılmış İsrail topraklarına. Iron Dome tarafından çoğu imha edilmiş bunların içinden kaçanlarda israil yerleşim yerlerine düşmüş.



    Şimdi sorulması gereken soru şu ? Filistin tarafı İsrail e füze atarken hedef gözeterek mi atıyor ? Yoksa gönder gitsin artık kime denk gelirse diye mi atıyor.. ?


    Hani herkes diyor ya vayyy İsrail apartmanı vurdu , binaya füze attı , bahçeye top mermisi düştü. İşte bu vurulan yerlerin neredeyse tamamı Iron Dome tarafından tespit edilen füze çıkış koordinatları. O vurulan yerlerden az bir süre önce füze lançerinden füze atılmış.


    Iron Dome havadaki füzeleri vuruyor ancak bir diğer özelliği de bu füzenin çıkış koordinatını tespit edebilmesi. Bizim TSK daki Serhat Havan Tespit Radarı'nın daha modern versiyonu diyebiliriz.


    Yani sonuçta Iron Dome olmasa Filistin den atılan 3.000 füze , İsrail topraklarında büyük kayıba denen olacaktı ama adamlar oturmuş kafa yormuş bu teknolojiyi geliştirmiş kendi halkına önem veriyor ve koruyor.


    Diğer tarafta da kendi halkının içine saklanıp karşı tarafa füze atan sonrasında karşı salvo atışı geldiğinde de o içine saklandığı sivil halkın zarar görmesini sağlayan bir ordu var...


    Heeee maçan yiyorsa Hamas olarak çok Gazze deki halk a de ki , burası savaş bölgesi tüm sivil halk mısır sınır kapısına doğru yola çıksın , biz burada cihad için yahudilerle savaşacağız sivil halkın zarar görmesini istemiyoruz. Hakkınızı helal edin....


    Ama yoookk... Sivil halk giderse bunlar kabak gibi ortada kalacaklar , milletin evinin bahçesinden, apartmanının çatısından füze atıp sonra gelen salvo da sivil halk ölsün ki , kameralara gösterecek malzeme olsun. Yoksa sivil halk giderse top atışı ile ölmüş hamas askerini dünyaya gösterirsen o kadar etkili olmaz...


    Sonuçta Hamas ta karşı tarafa hedef gözetmeksizin saldırıyor. Ama Iron Dome sayesinde attığı füzelerin çoğu bloke ediliyor. Hani israil sivillere saldırıyor diye hamaset yapanlar da hamas sadece asker ve polise saldırıyor diye bi şey yok.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adorer

    Arastirmamı yapmış ?? Baktinmi kardeşim arkadaşın kaynaklarına, dur ben söyleyeyim ekşi sözlük, söylenen şeylerin bir çogunun ıspata yok veya yalanlanmış şeyler, 100 sene önce osmanliyi kendi ülkelerinden çıkartmak için ingilizlerle anlaşması dogrudur, geri kalan yazılan şeylerin hepsi yalan dolan

    Aksine , adam ekşi ye yazmış ama her maddenin altına ilgili iddaa nın kanıt linkini de koymuş..


    Mesela Filistin PKK yı besledi demiş , altında kanıt linki var. Asala yı yetiştirdi diyor altına link eklemiş.

    Yaser Arafat Ermenistanın haklı davasını destekliyoruz demiş , altında linki var...


    https://eksisozluk.com/entry/123274042?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Heee şimdi bunları görünce de şöyle bir durum oluyor. Vayyy Yaser Arafat öyle demiş ama Filistin öyle düşünmüyor. Mahmut Abbas böyle demiş ama filistini bağlamaz onun düşüncesi...


    Yok devenin pabucu... Adam ülkenin başkanı , söylediği her söz o ülkeyi bağlar. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı çıkıp X bir ülke için bir şey söylediğinde kimse diyor mu yaaa o öyle demiş ama o dediği Türkiye yi bağlamaz diye...





  • Insan ne görmek istiyorsa ona bakıyor.
    Ihanet edenler kadar(biz ihanet diyebiliriz ama aslında değil, sonuçta o topraklar savaşarak alındı) Osmanlı ile savaşanlar da vardı.
    Mesela Seyyid Ahmed Şerif. Açın okuyun bilgilenin. Trablusu İtalyanlara teslim eden kimmiş onu da anlatın, bilelim.
    Filistin cephesinde de Osmanlı ile beraber sonuna kadar savaşan aşiretler var hatta Sultan tarafından nişanla ödüllendirilenler.

    Yemen mesela sonuna kadar Osmanlı ile beraber savaşmıştır İngilizlere karşı, Osmanlı bağlantısı koptuktan sonra bağımsızlık ilan etmişlerdir.
    Filistin'e konuştunuz, Yemen'e niye susuyorsunuz?
    Adamlar Osmanlıya bağlı kalmışlar işte?
    Yani sizin maksat bozuk, adamlar ne yaparsa yapsın sizin ırkçılığınızın önüne geçemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki çoluğu, çocuğu görünce insan tabii ki üzülüyor fakat her fırsatta Türk toplumundan nefret ettiği için karşımızda olan, ermenileri, yunanları ve kurdistan sevicileri nasıl bu kadar bağrımıza basabiliyoruz ben anlamıyorum. Bugün sınır komşun olsa ilk seni vuracak toplumlardan biri Filistin. Osmanlı'dan beri durum böyle. Yapacağın tek şey sivil halk vurulduğu için kınama olur en fazla. Şu Müslüman Birliği falan filan hakikaten boş işler. Asıl Müslümana, Müslümandan dost olmuyor öyle bölünmüş bir toplum ortadogu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemen'i iyi hatırlattın. Yemen'e zulmeden arabistan kahrolsun.

    Kahrolasın, yıkılasın suudi arabistan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail savaş suçu işliyor. Arapları ülkede istemiyorlar ve buna yönelik adımlar atıyorlar. Hamas saldırılarını da bahane edip terörist sivil demeden öldürüyor.

    Ama her fırsatta bizi satan bir topluma karşı pek de acımıyorum. Türkiye'yi ve Türkleri de sevmezler. Madem Osmanlıya isyan ettin kazandın bağımsızlığını. Başının çaresine de bak. İsrail gazzeyi dümdüz etse umurumda olmaz.

    İsrail ile son zamanlara kadar sorun yaşamamıştık. O da yine bu Filistin yüzünden oldu.

    Sonuç olarak; bana ne Filistinden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene malum profil fotoğraflı birinden malum açılmış bir konu. Katledilen çocuklar katledilen kadınlar yaşlılar zerre umurlarında değil. Tek dertleri islam düşmanlığı ona kılıf bulmak içinde sabahtan akşama böyle konular peşindeler. Bizim muahlefet her şey olur fransız olur ermeni olur abdli hollandalı olur pkklı hatta lgbtli olur ama tek olamadıkları şey var oda belli.

  • Konu, mescid-i aksa ile ölen masum çocuklar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Bu açılan konuların açılma amacı çok sıkıntılı. Bu konuların sebebi benim de sevmediğim "Araplar kardeşimizdir" diyen İslamcıların iki yüzlülüğü için açılıyorsa konudakilere katılıyorum. Ancak İsrail'in Filistinlileri mahallesinden kovması, masum sivillerin katledilmesi ,masum gazetecilerin binasının F-35 ile yerle bir edilmesi gibi yaptığı savaş suçlarını aklamak ise sıkıntı.


    2. ihtimal gerçekse ülkenin geri kalanından daha fazla eğitime ve teknolojik bilgiye sahip kesimi dahi böyle düşünüyorsa bu ülkeden bir cacık olmaz.

    Bunu buradaki sivilceli kalvyeli tayfasına anlatamazsın. Bırak tatmin etsinler kendilerini.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman İsrail bir rezillik yapsa bu liste piyasaya çıkıyor.

  • hynque kullanıcısına yanıt

    Fakat çok doğru bir tespit. İlim yok bilim yok... 13-14 yaşında evlendirilen kızlar, okuma yazma bilmeyen bir topluluk, para için topraklarını satan bir halk....

  • teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt
    Tamam, olabilir. Ama Arap olduğunuzu ve tek suçunuzun bunları yapan kültüre sahip bir ırkınız olduğunu düşünün yine de genelleme yapmak çok yanlış bir şey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881-1938

    Bana savaşta ölen çocuklar kadınlar ve linç edilen insanlar bahset?
    Bana Müslüman olduğu için öldürülen insanlardan bahset?
    Bana kudüs senin için ne anlam ifade ediyor ondan bahset?
    Bana doğu Türkmenistan dan bahset?
    Bana ırkçılıktan bahset?
    Bana bencilliğinden bahset?
    Bana barıştan bahset?
    Bana iyilikten bahset ?

    Şehit olduğunda lanet olsun PKK ya diyenler neden ABD İngiltere İsrail gibi devletlerin PKK ya desteğini görmüyor.
    Elinize bayrak alıp kahrolsun ABD dediniz mi? Sen ve sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Türkiye de savaş çıksa ilk kaçacak onlar sizlersiniz. Milliyetçilik nedir onu bile bilmezsiniz.

    İlkokulda annesi babası sizi elin çocuğu takdir alır bizim ki.... name diyerek sizlerin kafasına vurulduğu için.kendi başarısızlıklarınızı devlet başında ki kişilere yöneltirsiniz. Avrupa nasıl yaşıyor bize bak, herkes mutlu bize bak , Suudi Arabistan zengin altın klozetler bize bak der durursunuz. Başa ister CHP gelsin ister AKP ister MHP farketmez siz sadece muhalesef yaparsınız.Siz bu kafayla kahve de batak oynarsınız. Okeye 4. olursunuz.

    Evlenmemiş eline işini almamış bir baltaya sap olamamışlar benden uzak dursun.

    Ise humanizm acisindan yaklasiyorsun iyi niyetine diyecek bir sey yok ama ;


    • altindan yapilma saraylarda 20 tane karisiyla harem sefasi suren,


    • kurban bayramlarda tonlarca eti cope atan,


    • evinde israil'in filistini nasil bombaladigini HD ekrandan izliyen,


    bu milletin sorumsuzluguna sen niye yaniyorsunki ? Dunyada bir tek bu arapmi var ? Su devlet Filistine verdigi destegi zamaninda çeçenlere verseydi adamlar moskova cikarlardi !


    Tarihi ihanetten ibaret bu insanlarin ellerine firsat gecince yine ihanet etmiyeceklerinimi saniyorsun ? Yukaridan bunlarin baslarina bomba atiyor bunlar iceride hamas / el-fetih birbirlerini olduruyorlar ! Bunlarin baskani Mahmud Abbas her kosulda Turkiye'ye karsi aciklamalar yapip AB'nin tarafina yoneliyor !


    Bu devlet filistine vize uygularken Israil vatandaslarina ulkeye pasaportsuz giris imkani sunuyor ! Sende humanizm sporda oynamaya devam et !





  • Update

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.