Şimdi Ara

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 46 " Led Ekrana verdim mi Popcorndan görüntüyü ve de sesi ses sistemine değmeyin keyfime :))

not: Arkadaşlar merakımı mazur görün 09 Mayıs 2009 da en son mesaj yazılmış ama birden bire 03 Eylül 2010 da konu aktif hale geliyor. O kadar eski konulara bakıyomusunuz durup durup bi ne olmuş geçmişte diye :))))))
  • Ev gibisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

Laptopumda yatağıma uzanarak k.çımı yayarak.

quote:

@cem
    Pc+Yatak kombinasyonu hoş oluyor

Aynen ses biraz az çıkıyo ama tek başına izlemesi güzel oluyo
  • şu sıralar mkv indirme bindirme işine sardım canım güncel film izlemek isterse pc de dvd arşivimden birşey izlemek istersemde dvd player 5.1 ses sistemi tv bazende arkadaş projeksiyon getirir ayaklı perdede var öyle takılırız genelde tek izlerim bazende arkadaşım yada arkadaşlarımda izleriz... bira rakı kola soda cips kuru yemiş meze yemek... hepsi olmazda işde aralarınan birileri illaki olur kurarız masayı öyle sinema kayfi yaparım yada yaparız takılırz evde işde... mutlaka hangi filmi izlediysem facede posterini paylaşır kendi puanımı verir incedende yorum yaparım yeni film eklerken bir öncekinin posterini silerim güncel tutarım yani iz bırakmamaya çalışıyorum

• 19 philips monitor + sennheiser pc 350 kulaklık ile bilgisayarımda izlemekten keyif alıyorum.Korku filmlerinde ise bilgisayarı hdmi ile 32 inch tvye baglayıp + ses sistemi ile izliyorum. benimde tercihim 22:00- 04:00 arası
  •  Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç)
    birde 2+ var gül gibi geçinip gidiyorum.İleride tabi yenileyeceğim inşallah.
  • Coca Cola eşliğinde 46x4500 de

Filimlerinizi Nerede İzlemekten Keyif Alıyorsunuz? (sinema hariç)
  • karanlık bir oda olsun yeter(özellikle gerilim filmleri için geçerli)
  • 106 ekran tv. tak flash'ı izle offf
  • laptobu karşıma koyuyorum(sandalye üstüne yada yüksek bi yere)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starblind

Ev gibisi yok

+1
  • Valla kapıma Siyah bir perde çekiyorum, laptop'a da hoparlörü bağlıyorum, kanepeye de 2.80 uzandım mı dünyalar benim oluyor,
    Bir de film çok iyiyse kaymaklı kadayıf,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolivya -- 19 Kasım 2010; 22:23:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.