Şimdi Ara

FİLİM İÇİN CRT Mİ YOKSA LCD Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lcd monitör almaya karar verdim. ben aşırı dvd ve div-x seyrediyorum. şimdi lcd ler filim oynatmada crt lerden dahamı kötü oluyor.boşuna almayayım. yoksa bir 6 ay dahamı bekleyeyim. filimlerde en ufak görüntü bozukluğu morelimi bozar. şimdi lcd ekranlarda sorun yaşarsam moralim sıfır olur. çünkü zorbela bir taksidin içine girecem. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

almayı düşündüğüm model

PHILIPS 190X6FB 19

vereceğiniz cevaplar için allah razı olsun

• valla lcd ler daha iyi ama senin dediğin monitör çokda iyi değil bence. asus pw191 i öneririm. parlak ekran ve canlı renkler. pişman olmazsın. pw191 film, tv ve oyunlar için en iyi monitörlerden birisidir. masaüstündede çok iyi. wide screen olmasıda çok büyük avantaj. görüntü kalitesi çok iyidir. senin dediğin philipsin monitöründen çok daha iyi bence. wide screen ekrana alıştım şimdi eski 19" crt bana çok tuhaf gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 27 Haziran 2006; 23:57:36 >
  • Film için istiyorsan özellikle DVD için, mutlaka geniş ekran LCD monitör almalısın. Normal monitörde filmin alt ve üstünde boşluklar varken ve filmi daraltılmış bir biçimde izlemektense geniş ekranda DVD'yi tam ekranı izlemenin keyfi ayrı.
  • ama asus pw191 iyi değil diyorlar. tomun sitesinde filim için alınmaz diyordu.
  • Dostum bahsettiğin philips monitörde 2 gün boyunca 4-5 dvd izledim, tft monitörlerdeki problem siyah renkleri güzel gösteremesi, karanlık ortamlarda ne olduğunu tam göremiyorsun, şuan 107p5 crt de filmler daha iyi gözüküyor.
    Eğer tft de film izlemek istiyorsan mva panel bir monitör almanı tavsiye ederim. tn panellerde filmler güzel durmuyor, eğer bekleyebiliyorsan bekle derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5560

Dostum bahsettiğin philips monitörde 2 gün boyunca 4-5 dvd izledim, tft monitörlerdeki problem siyah renkleri güzel gösteremesi, karanlık ortamlarda ne olduğunu tam göremiyorsun, şuan 107p5 crt de filmler daha iyi gözüküyor.
    Eğer tft de film izlemek istiyorsan mva panel bir monitör almanı tavsiye ederim. tn panellerde filmler güzel durmuyor, eğer bekleyebiliyorsan bekle derim

en iyisi 6 aydaha beklemek.
  • baksana bıtANE tavsiye edıyım bana dua edıceksınn emın oll phılıps 190X6FB veya sony hx95 modellerıne bı bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsrarliSerseri

baksana bıtANE tavsiye edıyım bana dua edıceksınn emın oll phılıps 190X6FB veya sony hx95 modellerıne bı bak derim

alırsam phılıps 190X6FB almayı düşünüyordum. ama filimlerde karanlık sahnelerde iyi olmadığını duyunca soğudum. şimdi bir filimde karanlık sahnelerde görüntüden birşey anlayamazsam filimin zevki kaçar. şimdi lcd aldığımda iyiki crt den terfi etmişim diyebileyim. benim filim zevkimi kaçırmasın yeter.
  • en güzel kararı deneyerek ve görerek alabilirsin çünkü bu tip durumlar da seçim görecelidir bize çok iyi gelen bir monitörü sen begenmeye bilirsin buda sorun çıkarabilir
  • en iyisi zamana bırakmak. lcd lerin tam oturmasını beklemek en iyisi. bellimi olur belki ilerde hd özellikli alırım.
  • Bende bekleme taraftarıyım çünkü baya bir karışık bir ortam var monitorlerde iyice bir otursunda ondan sonra alırım
  • sen en iyisi 55'' fln bir plazma al onu bağla fim için birebir
  • tabiki lllccccddddddd parasızlığın gözü kör olsun çok maynak aletler.insan cazibesine kapılıp alası geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord987

quote:

Orjinalden alıntı: 5560

Dostum bahsettiğin philips monitörde 2 gün boyunca 4-5 dvd izledim, tft monitörlerdeki problem siyah renkleri güzel gösteremesi, karanlık ortamlarda ne olduğunu tam göremiyorsun, şuan 107p5 crt de filmler daha iyi gözüküyor.

en iyisi 6 aydaha beklemek.

Neden altı ay beklemek.. 6 ay sonra ne olacak???

• bence asus pw191 ve 191b modellerini bir incele. ben alırken bakmıştım baya iyiydi ama para olmadığından mm17t aldım.
    asuslarda splendid diye birşey var yaptığın işe göre ekran optimizasyonunu tek tuşla yapabiliyorsun yane oyun oynarken gece takılırken film izlerken veya yazı yazarken her seferinde ekranı ayarlamana gerek yok benim çok işime yarıyor. üstelik bir yıl sıfır piksel garantisi veriyo asus...
  • LCD tabiki
  • crt tede film izlenmiyor mu yani sadece para harcamak istiyorsunuz bence ev ortamında bilgisayara lcd takmak çok gereksiz bence ona verilen parayla tv falan al daha iyi...
  • divx te falan farkı hissedemezsin

bence paran varsa lcd al tabi yoksa crt
  • piyasadaki hiç bir LCD iyi bir CRT gibi kaliteli görüntü veremez
    bende hemen her gün film seyrediyorum
    kesinlikle iyi bir CRT monitör almalısın
    çok hızlı sahnelerde LCD görüntüsü bozuluyor malesef
    ve karanlık sahnelerdeki acaip görüntüler
    bu konuda LCD lerin biraz daha gelişmesi gerekli
    ve yeni çıkan siyah parlak monitör kandırmacası ilave camdan ibarettir
    başka hiç bir ek özelliği yoktur (fakat işe yarıyor)

ama sağlık açısından tabi ki bende herkes gibi LCD öneririm
    nede olsa ilk önce sağlık gelmeli
    yoksa gözlerin bozulunca film de seyredemiyeceksin...
  • bu çok güzelmiş öyle duydum fakat bibakıma lcd estetik açısındanda iyi

19 SAMSUNG 920N TFT LCD GÜMÜŞ

Garanti Süresi 36 ay
    Ekran boyutu 19? 0.294 mm
    Video girişi Analog RGB
    Çözünürlük 1280 x 1024
    Aktif görülebilir alan 160°/160°
    Renk 16.2M
    Uyumluluk TCO '99
    Güç gereksinimi 38 Watts (max)
    Tepki süresi 8 ms
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.