Şimdi Ara

filezilla kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar filezilla ile sitemi yayınlamak istiyorum ne yapmam lazım anlatacak birisi varmı yardımcıolursanız ço sevinirim

•  filezilla kullanımı

• aynen yazdımm en sonda disconnet from server diye bi hata verio şu anda dosyalar yüklendi ve en sonda from disconnet server diyor bi tuşa basmam gerekiomu
  • tekrar bağlanmaya çalış. Bağlandıktan sonra dosylarını kontrol et hepsini atmışmı diye.
  • saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan.h -- 11 Temmuz 2006; 0:10:22 >
  • Pm at msn den yardım etmiyorum
  • şu anda filezilla açık ve from disconnet server diyo hangi tuşa basmam gerekiyo yada ne yapmalıyım lütfen bu benim için çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google cloud kullanımı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapa yeniden aç bağlan
  • http://www.denizlirehberi.kayyo.com/websitesi/anasayfa.htm
    arkadaşım anasayfam böyle bi adres ama benwww.denizlirehberi.kayyo.com yazınca anasayfanın gelmesini istiyorum napabilirm
  • pm olarakta attım. Ana sayfanın adını index.html olarak kaydetmen lazım.
  • sağol arkadaşım su anda onları düznliyorum bide bazı resimler adında türkçe karakter olduğundanmı grüntülenmiyo acaba
  • Türk'çe karakter kullanılıyormuş da sorun çıkarmıyormuş diye yazmışlardı burda. Ben denemedim. Sağlıklıda değil zaten. Türk'çe karakter kullanma.
  • sağol
  • merhaba file zilla ıle dosyaları yukledım pekı sonra nasıl yukledıgım dosyalrı yonetecegım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilore

merhaba file zilla ıle dosyaları yukledım pekı sonra nasıl yukledıgım dosyalrı yonetecegım ???

scriptse yüklediğin script yönetim panelinden

Html ise hangi programla yaptıysan onunla yöneteceksin
  • arkadaslar ben bı turlu file zillaya baglanamadım surekli (sunucuyla baglantı kurulamadı hatası verıyor )
    ltfn yardım ..!
  • FileZilla kullanımı birçok yeni başlayanlar için zor gelebilir ancak FileZilla ile FTP bağlanma gerçekten çok kolaydır. İnternette arama yaparak birçok rehbere ulaşabilirsiniz.

Şunları bir inceleyin isterseniz:
    1. FileZilla Kullanımı
    2. 421 Too Many Connections Hatası Çözümü

• Youtubede kullanımını anlatan birçok video vardır. Filezilla haricinde kullandığınız hostingin cpanelinde dosya yükleyici bulunur orayıda kullananilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.