Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poseidon19

benimki de premium ama traffic exhausted diyo. ne iş ya

haaa ok

o zaman sen günlük DL limitini tamamlamışın

10 gb di yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

benimki de premium ama traffic exhausted diyo. ne iş ya

haaa ok

o zaman sen günlük DL limitini tamamlamışın

10 gb di yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    Günlük 10 gb limit çok saçma premium alan kişi bluray film indirmeye kalksa bazı filmlerin boyutu 18 gb'ı buluyor adam filmi izleyebilmek için bir gün daha beklemek zorunda kalacak Filesonic ne güzeldi günde 150 gb bile indirebiliyorduk şimdi bunların eline kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 9 Şubat 2012; 22:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Günlük 10 gb limit çok saçma premium alan kişi bluray film indirmeye kalksa bazı filmlerin boyutu 18 gb'ı buluyor adam filmi izleyebilmek için bir gün daha beklemek zorunda kalacak Filesonic ne güzeldi günde 150 gb bile indirebiliyorduk şimdi bunların eline kaldık

adamlar fırsattan istifade

2. pre yide al

günlük 20gb indir diyor

• quote:

quote:

2. pre yide al

günlük 20gb indir diyor

Uncharted 3 ps3 oyunu tam 45 gb bunu paylaşmaya kalkan biri çok küfür yer adamın 5 kere premium alması lazım Bu gidişle site oron gibi olacak sadece adult paylaşım yeri haline gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 9 Şubat 2012; 23:06:32 >

• quote:

quote:

quote:

2. pre yide al

günlük 20gb indir diyor

Uncharted 3 ps3 oyunu tam 45 gb bunu paylaşmaya kalkan biri çok küfür yer adamın 5 kere premium alması lazım Bu gidişle site oron gibi olacak sadece adult paylaşım yeri haline gelecek

abi ona sağlam internet bağlantısıda lazım ya

bende 9 yıldır 1mb var

5 günümü alacak

• quote:

abi ona sağlam internet bağlantısıda lazım ya

bende 9 yıldır 1mb var

5 günümü alacak

Bana 8 Mbps bile yetersiz geliyor zaten ttnet onu bile düzgün olarak sağlayamıyor bir kaç gün önce hızım seninki gibiydi paramızla rezil oluyoruz.TTnet taahhütte bitti belki superonline fiber'e geçerim hem hızda iki kat artar
  • Arkadaşlar uploaded.to'da filesonic gibi premium satışının hangi dosyadan geldiğini görebiliyormuyuz o kadar inceledim böyle bir şey görmedim.
  • Nasıl dandik bir host bu ya! para kazanmayı gectim dosya bile indiremiyoruz. zaten seçenek de kalmadı artık! 50kb üzerine cıkmıyor.
    Hadi ona bile razıyım, host çalışmıyor. Ya hep off ya da hep hata. 1 haftadır 1gb dosyayı indiremedim ya!
  • Kafama takılan birşey var diyelim 20 euro birikti bunu çekince %20'si kesilip bana 16 euro olarakmı paypala gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Kafama takılan birşey var diyelim 20 euro birikti bunu çekince %20'si kesilip bana 16 euro olarakmı paypala gelecek

evet ben çektim 16 euro geldi...ama 100 üzeri kesinti yok 100 euroyu beklemek lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Kafama takılan birşey var diyelim 20 euro birikti bunu çekince %20'si kesilip bana 16 euro olarakmı paypala gelecek

evet ben çektim 16 euro geldi...ama 100 üzeri kesinti yok 100 euroyu beklemek lazım....

Cevap için tşkler dostum herkes bir yerden iteliyor uploadere desene
  • sürekli değişiyor free hızı bazen 50 bazen 110
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Arkadaslar ben yeniyim konuyu az cok okudum bu sitenin sopa'ya kurban gitme ihtimali var mi? Filesonic, fileserve gibi olmasin. Bir de yukledigimiz dosyalari ne tur sitelere koymaliyiz?
    1000 d.load uzeri kisitlamasi var mi?
    Ve son olarak sacma bi soru kendi pcmizden ip degistirerek indirebiliyor muyuz :P

Gitme ihtimali var tüm upload sitelerinde olduğu gibi.
    Eğer uploaded ile bugünlerde para kazanmak istiyorsan ( ki bu dönem kazansan bile paypal ödemeleri donduruldu, ödeme alamıyoruz) özellikle avrupa trafiği olan forumlara çalışmalısınki satış olsun. 1000 download uzeri kısıtlama sorusunu anlamadım. Ip değiştirerek indirirsin bekleme süresi olmadan ama sadece aynı anda tek dosya indirebilirsin free user hesabı ile.
    Yeni başlayacaksan beklemeni tavsiye ederim ortalık düzelene kadar.

• Ul.to'ya göre DepositFiles daha kârlı sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 19 Şubat 2012; 15:00:39 >
  • dosya silerse bildirim yapıyor mu?
  • deposit para istediginde uyeligini banlıyor YOU ARE CHEATED US diyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

deposit para istediginde uyeligini banlıyor YOU ARE CHEATED US diyerek.

şaka gibi bu ne ya
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 20 Şubat 2012; 10:29:38 >
  • uploaded.to da referans linkinden premium alımlarında satış sayılıyor mu yoksa sadece indirme linkinden alımlarlarda mı ?

Aynı soruyu turbobit kullananlar içinde soruyorum ?

Önemli bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

uploaded.to da referans linkinden premium alımlarında satış sayılıyor mu yoksa sadece indirme linkinden alımlarlarda mı ?

Aynı soruyu turbobit kullananlar içinde soruyorum ?

Önemli bilgilendirirseniz sevinirim...

uploaded.to referans linkinden alınan premiumlar sayılıyor ve para ödüyor

turbobiti bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.