Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten abd'den giriş kapalı birde kazançları düşürüyorlar burdan paylaşım yapanların işi zor ancak satış olursa kazanılır çünkü free'ler için indirme hızı 50 kb premium'u olmayanın indirmesi zor.
  • e sahibi baktı alexa degerleri son 7 günde %67 artmış

alternatifleri olmadıklarını bildikleri içinde ayar çekti siteye ne diyelim geçmiş olsun
  • Bu işin ne olacağını görmek için sabretmek lazım. Hiç çalışmadıgım gün burası eski dosyalarımdan ne kazanıyorsa bugun 5 te birini kazanıyor dosya atmama rağmen. Bu dönem kasmanın alemi yok. Zaten aktif olan tüm filehosting sitelerinde yüklenme var. Ne sayaçları düzgün çalışıyor nede sistemleri. Upload etmek işkence:)
  • Uploaded.to bu son yaptıkları tam anlamıyla şerefsizlik, götlük başka bişey değil. Umarım yakın zamanda sağlam bi filehost gelir bütün dosyalarımı direkt olarak oraya çekicem. Önce 3/1 fiyat kırdınız, şimdi de free indirmelere izin yok. Gerçekten yuh!! 7 gün önce attığım maile hala cevap gelmedi. Önceden 2 günde gelirdi. Parayı vurunca götleri kalktı!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: F.R.I.E.N.D.S

Uploaded.to bu son yaptıkları tam anlamıyla şerefsizlik, götlük başka bişey değil. Umarım yakın zamanda sağlam bi filehost gelir bütün dosyalarımı direkt olarak oraya çekicem. Önce 3/1 fiyat kırdınız, şimdi de free indirmelere izin yok. Gerçekten yuh!! 7 gün önce attığım maile hala cevap gelmedi. Önceden 2 günde gelirdi. Parayı vurunca götleri kalktı!!!

tekel oldular artık

• türkiye için 1000 dl 5 Eur = dilenci işine döndürdüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

türkiye için 1000 dl 5 Eur = dilenci işine döndürdüler

Sadece böyle olsa yine iyi birde kafalarına göre dosyaları kopyayla birlikte siliyorlar ben bunu gördükten sonra bıraktım.En iyisi emeklere tekrar yazık olmaması için biraz beklemek sonuçta hiçbir sitenin garantisi yok.
  • türk forumları için ul.to çalışmak yerine (1000 dl 5 Eur)

premium satış başına %60 - %70 komisyon ve rebill olan siteler kullanılsa eminimki uploaded den fazla kazandırır

evet uploaded zamanında benimde çok sevdigim ve kendime göre iyi kazandıgım bir siteydi ama şimdi kendilerini tekel sandılar biryerleri büyüdü o yüzden burayla iş yapmayın diyorum
  • Bu ara uploaded ile para kazanmak istiyorsanız 3 euro satışlara ve 1 euro rebillere bakar:)
  • uploaded sitesine bağlanamıyorum acaba sizdede aynı durum söz konusumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

uploaded sitesine bağlanamıyorum acaba sizdede aynı durum söz konusumu

Bakım çalışması var
  • bilgi için teşekkür ederim
  • Bağlansanız ne olacak:) Alertpay dışında ödeme yollamıyorlarmış sanırım paypal da incelemeye alınmışlar. Gitti gibi son 100 euro:) Eger ödeme gelirse burdan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

Bağlansanız ne olacak:) Alertpay dışında ödeme yollamıyorlarmış sanırım paypal da incelemeye alınmışlar. Gitti gibi son 100 euro:) Eger ödeme gelirse burdan yazarım.

MU'nun kapatıldığı gün 133 euro çektim ne olur ne olmaz bunlarıda kitlerler diye

Paran 3-4 günde gelmişti o partiden sonrada gönderilmedi.
  • uploaded dosyaları siliyor bende tam uploada başlayacaktım, iyi ki yatırım yapmamışım.2 tane site kaldı onlarda paraları, hızları kıstılar slot sistemine geçtiler.
  • traffic exhausted diyor bunuda mı kapattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

traffic exhausted diyor bunuda mı kapattılar

free userlar doldurdu slotları

pre al diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

pre al diyor

ben premium zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

pre al diyor

ben premium zaten

sana öyle bir yazı çıkamaz

acaba farkında olmadan log in mi olmadın
  • benimki de premium ama traffic exhausted diyo. ne iş ya
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.