Zaten abd'den giriş kapalı birde kazançları düşürüyorlar burdan paylaşım yapanların işi zor ancak satış olursa kazanılır çünkü free'ler için indirme hızı 50 kb premium'u olmayanın indirmesi zor.
e sahibi baktı alexa degerleri son 7 günde %67 artmış
alternatifleri olmadıklarını bildikleri içinde ayar çekti siteye ne diyelim geçmiş olsun
Bu işin ne olacağını görmek için sabretmek lazım. Hiç çalışmadıgım gün burası eski dosyalarımdan ne kazanıyorsa bugun 5 te birini kazanıyor dosya atmama rağmen. Bu dönem kasmanın alemi yok. Zaten aktif olan tüm filehosting sitelerinde yüklenme var. Ne sayaçları düzgün çalışıyor nede sistemleri. Upload etmek işkence:)
Uploaded.to bu son yaptıkları tam anlamıyla şerefsizlik, götlük başka bişey değil. Umarım yakın zamanda sağlam bi filehost gelir bütün dosyalarımı direkt olarak oraya çekicem. Önce 3/1 fiyat kırdınız, şimdi de free indirmelere izin yok. Gerçekten yuh!! 7 gün önce attığım maile hala cevap gelmedi. Önceden 2 günde gelirdi. Parayı vurunca götleri kalktı!!!
quote:
Orijinalden alıntı: F.R.I.E.N.D.S
Uploaded.to bu son yaptıkları tam anlamıyla şerefsizlik, götlük başka bişey değil. Umarım yakın zamanda sağlam bi filehost gelir bütün dosyalarımı direkt olarak oraya çekicem. Önce 3/1 fiyat kırdınız, şimdi de free indirmelere izin yok. Gerçekten yuh!! 7 gün önce attığım maile hala cevap gelmedi. Önceden 2 günde gelirdi. Parayı vurunca götleri kalktı!!!
tekel oldular artık
türkiye için 1000 dl 5 Eur = dilenci işine döndürdüler
quote:
Orijinalden alıntı: Movies22
türkiye için 1000 dl 5 Eur = dilenci işine döndürdüler
Sadece böyle olsa yine iyi birde kafalarına göre dosyaları kopyayla birlikte siliyorlar ben bunu gördükten sonra bıraktım.En iyisi emeklere tekrar yazık olmaması için biraz beklemek sonuçta hiçbir sitenin garantisi yok.
türk forumları için ul.to çalışmak yerine (1000 dl 5 Eur)
premium satış başına %60 - %70 komisyon ve rebill olan siteler kullanılsa eminimki uploaded den fazla kazandırır
evet uploaded zamanında benimde çok sevdigim ve kendime göre iyi kazandıgım bir siteydi ama şimdi kendilerini tekel sandılar biryerleri büyüdü o yüzden burayla iş yapmayın diyorum
Bu ara uploaded ile para kazanmak istiyorsanız 3 euro satışlara ve 1 euro rebillere bakar:)
uploaded sitesine bağlanamıyorum acaba sizdede aynı durum söz konusumu
quote:
Orijinalden alıntı: grup2008
uploaded sitesine bağlanamıyorum acaba sizdede aynı durum söz konusumu
Bakım çalışması var
bilgi için teşekkür ederim
Bağlansanız ne olacak:) Alertpay dışında ödeme yollamıyorlarmış sanırım paypal da incelemeye alınmışlar. Gitti gibi son 100 euro:) Eger ödeme gelirse burdan yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: dmxerkan
Bağlansanız ne olacak:) Alertpay dışında ödeme yollamıyorlarmış sanırım paypal da incelemeye alınmışlar. Gitti gibi son 100 euro:) Eger ödeme gelirse burdan yazarım.
MU'nun kapatıldığı gün 133 euro çektim ne olur ne olmaz bunlarıda kitlerler diye
Paran 3-4 günde gelmişti o partiden sonrada gönderilmedi.
uploaded dosyaları siliyor bende tam uploada başlayacaktım, iyi ki yatırım yapmamışım.2 tane site kaldı onlarda paraları, hızları kıstılar slot sistemine geçtiler.
traffic exhausted diyor bunuda mı kapattılar
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
free userlar doldurdu slotları
pre al diyor
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
free userlar doldurdu slotları