Şimdi Ara

FileDuDe Adresi Premium'u olan varmı Sınırsızmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinde yedibuçuk dolar verip sınırsız premium vereceklerini yazmışlar fakat 5 gb ile sınırlı kafamda bir çok soru işareti var bu 5 gb limit aylık limitmi ? aydan aya sıfırlanıyormu yada 5gb dolunca premium bitiyormu ? Kandırmacamı var 1 ay sonra premium olayımı bitiyor hiçbirşey anlamadım bana ancak premium hesabı olan, aylardır kullanan ve 5 gb limiti geçmiş biri varsa yardımcı olabilir ilginize şimdiden teşekkürler.

• cok pardon ama bölümle ne alakası var
  • Apptrackr
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Sitesinde yedibuçuk dolar verip sınırsız premium vereceklerini yazmışlar fakat 5 gb ile sınırlı kafamda bir çok soru işareti var bu 5 gb limit aylık limitmi ? aydan aya sıfırlanıyormu yada 5gb dolunca premium bitiyormu ? Kandırmacamı var 1 ay sonra premium olayımı bitiyor hiçbirşey anlamadım bana ancak premium hesabı olan, aylardır kullanan ve 5 gb limiti geçmiş biri varsa yardımcı olabilir ilginize şimdiden teşekkürler.

öncelikle iunu söyleyebilirm ben filedude a premium üyeyim;

5gbı geçmek için sanırım telefonun 24 saat indirme yapması gerekiyor,bi kere akşamları hızınız 10 kb-20kb arası anca buluyor ben sadece sabahları indirme yapabiliyorum hızlı o da ma 300kb civarlarında ,günün yoğun saatlerinde kesinlikle premium üyeliğinin farkı olmuyor.hatta bu sabah gene erken kalktım bir kaç oyun indirmek için hızı 18 kb görünce kapadım hemen.yani sorunuzun cevabı 5gbı yakalayabilirseniz bence büyük başarı filedude için :)

• 11$ a usenet kullanın rahat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

11$ a usenet kullanın rahat edin.

o nasl bir sistem?
  • fileduda pre uye olmanın ordaki harfleri girmeme lüksü dışında hiçbir artısı yok indirme hızınız bedava uyelikle aynı hızda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftalık kullanıcıyım, Jailbreak yaptım 4.1 de ve Installous ile indiriyorum indreceğim şeyi fakat programdan çıkınca ne oyunları telefona kayıt ediyor nede indirmiyor, bunları sürdürmesinin bir yolu yok mu? Mesela 5 oyun indiriyorum 1 tanesi indi ve yüklendi oyuna bakmak istiyorum ama downloadların iptal olacağını bildiğimden çıkamıyorum ve bu beni deli ediyor, yavaş iniyor arada programlar oyunlar vs 20 dakika boş ekran'a bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftalık kullanıcıyım, Jailbreak yaptım 4.1 de ve Installous ile indiriyorum indreceğim şeyi fakat programdan çıkınca ne oyunları telefona kayıt ediyor nede indirmiyor, bunları sürdürmesinin bir yolu yok mu? Mesela 5 oyun indiriyorum 1 tanesi indi ve yüklendi oyuna bakmak istiyorum ama downloadların iptal olacağını bildiğimden çıkamıyorum ve bu beni deli ediyor, yavaş iniyor arada programlar oyunlar vs 20 dakika boş ekran'a bakıyorum.

iki çözümü var ;

1.ekran kilitleme olayını ayarlardan kapatacaksın böylece telefon uyku moduna girmeyecek ve devamlı açık olcak o zaman daha güvenli bir indirme yapıyor

2.sabahları filedude biraz daha az yoğun olduğu için daha hızlı indirme yapıypor ben premium üye olmama rağmen sadece sabahları hızlı indirebiliyorum.

2-30 kb hız ile ii bir oyun indirmek çok uzun vakit alıyor akşamları hiç denemiyorum bile çünkü çok büyük ihtimalle kopuyor bağlantı

• Kesinlikle üye olmayın, asla tavsiye etmiyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi harfleri girmekten kurtulmak dışında bir artısı yok!
    Ayrıca 7.5$a 5gb kadar indirebilirsiniz ancak benim gb.lar tık tık gitti, 1 haftada kota doldu Mesela 3-4 kere TomTom indirirken hata verdi- sanırım indirmeye başlayınca boyutu kadar anında limitten düşüyor. Yani ben 600mb.lık indirmenin 10. mb.da indirmeyi kesince 10 değil 600mb. kota düşmüş. Dolayısıyla pichpunk'ın dediği gibi 24 saat indirme yapmamama rağmen 1 haftada kota uçtu gitti
    Bi daha da üye falan olmam
    quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

quote:

Sitesinde yedibuçuk dolar verip sınırsız premium vereceklerini yazmışlar fakat 5 gb ile sınırlı kafamda bir çok soru işareti var bu 5 gb limit aylık limitmi ? aydan aya sıfırlanıyormu yada 5gb dolunca premium bitiyormu ? Kandırmacamı var 1 ay sonra premium olayımı bitiyor hiçbirşey anlamadım bana ancak premium hesabı olan, aylardır kullanan ve 5 gb limiti geçmiş biri varsa yardımcı olabilir ilginize şimdiden teşekkürler.

öncelikle iunu söyleyebilirm ben filedude a premium üyeyim;

5gbı geçmek için sanırım telefonun 24 saat indirme yapması gerekiyor,bi kere akşamları hızınız 10 kb-20kb arası anca buluyor ben sadece sabahları indirme yapabiliyorum hızlı o da ma 300kb civarlarında ,günün yoğun saatlerinde kesinlikle premium üyeliğinin farkı olmuyor.hatta bu sabah gene erken kalktım bir kaç oyun indirmek için hızı 18 kb görünce kapadım hemen.yani sorunuzun cevabı 5gbı yakalayabilirseniz bence büyük başarı filedude için :)

• Cevaplar için çok teşekkür ederim peki anladığım kadarı ile harfleri girmenin dışında hız değişmiyor fakat 7.50 dolar verip örnek veriyorum 4-5 sene premium bitmiyor yani ? Unlimited premium dediği olay doğru ?
  • quote:

Cevaplar için çok teşekkür ederim peki anladığım kadarı ile harfleri girmenin dışında hız değişmiyor fakat 7.50 dolar verip örnek veriyorum 4-5 sene premium bitmiyor yani ? Unlimited premium dediği olay doğru ?

zamanla değil sadece indirdiğiniz dosya ile sınırlı bir ücretlik o da 5gb
  • Gereksiz yere para vermenin anlamı yok. Rakamları görmek için çaba sarfetmek gerekiyor ama oda olsun artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Gereksiz yere para vermenin anlamı yok. Rakamları görmek için çaba sarfetmek gerekiyor ama oda olsun artık

parasız en fazla ne kadar hızı gördün peki?
  • filedude premium üyeliği tam bir dolandırıcılık. birkere oldum pişman oldum. baştaki o harfleri girmemekten başka bir avantajınız yok. hız aynı hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Gereksiz yere para vermenin anlamı yok. Rakamları görmek için çaba sarfetmek gerekiyor ama oda olsun artık

Peki filedude da download basina para veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

cok pardon ama bölümle ne alakası var

aynen ben de ona takıldım. çok bir şey diye girdim ne çıktı. lütfen doğru yerlere açalım arkadaşlar
  • cCc File Ape cCc

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

cCc File Ape cCc

hocam ben taktım bu download başına para olayına bunda fileape de oluyormu yokmu bilen ,googleda da aratıyorum yok sonuç.
  • Boşuna premium almayı bende hem premium var hem fiber internet 320 kb geçmiyor. Torrent bulursan oyunu 4mb saniyede filan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.