Şimdi Ara

Fikrinizi almak istiyorum (bikaç soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar bikaç sorum var.. ve fikir almak istiyorum bazı konularda..

benim kasa Everest marka.. yazın upgrade ile birlikte bu kasaya yeni ve kaliteli bi PSU alıcam.. hem bu yüzden hem yazısı rahatsız ettiğinden everest yazsınını silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. zımparalayıp.. normal mat siyah sprey boya ile yapabilirmiyim.. ama boyadıktan sonra boyadığım yerin sırıtmasını istemiyorum ve kasanın diğer yerlerini bu boyama işleminden nasıl koruyabilriim. bu konuda tavsiyelerinizi ve ipuçlarınızı bekliyorum..

*Bir başka sorum ise şu... bu yandaki 2 adet fan yerine renkli ve sessiz fan almak istiyorum... bunlşarı kendim monta edebilirmiyim.. hem 80 hem 120 mm lik fan olurmu yoksa ordaki deliklere göre mi almak lazım ?? 80 mi yada 120 lik mi old.njhu nerden anlicaz ?? ayrıca tavsiye ettiğiniz sessiz ve renkli fan varsa söylerseniz sevinirim.. çok da soğutma meraklısı değilim.. zaten overclock falan yapmıyorum maksat güzel görünsün ve sessiz olsun... kasa içi az çok serin sayılır zaten..

yada başka bi tavsiyeniz varsa modifiyeye dair .. tavsiyelerinizi bekliyorum..

*burada da mavi küçük lcd ekran var.. oradaki derece neyin sıcaklığını gösteriyo bu konuda bi fikriniz var mı acaba ?? genelde 30-34 C arası geziyo ama bi soriyim dedim başka konu açmadan.. bide bu kasa belli sürelerle dıt dıt dıt şeklinde ötüyo.. ötme sebebi nedir arkadaşlar ? :) ve nasıl susturabilirim bilmiyorum ama 3 er kez 3 kere ötüyo .. atıyorum 4-5 saatte bir falan.. bide o ekranda saat gibi bişi var o da ne işe yarıyo bilmiyorum... bbilen birileri varsa herşeyini açıklarsa sevinirim..

• o fanlar 80 lik diğer sorularını bilemicem
  • fan olarak cooler master ın slent serisi fanları var.
    bende mor ledlisi vardı.
    Kulağımın dibinde zor duyuluyodu sesi. 12V da.
    BEnce onlardan al fan olarak.

ekrandaki muhtemelen cpu ısısıdır.
    CPu da normal ısının üstüne çıkınca ötüyodur.
    saat hakkında bilgim yok. Muhtemelen saattir ve ayarlanması lazımdır :D
  • yandaki fanları vida deliklerinden cetvelle ölç
    80mm gibi duruyorlar ama 92mm de olabilirler belli olmaz.

öndeki everest yazısını silmesine silersin ama deforme olur.ve mulaka belli olur
    boyayacaksan tüm ön paneli söküp boyamalısın,buna da başlamak yazdıklarından anladığım kadarı ile biraz erken.

lcd panele gelince nerenin sıcaklığı olduğunu bulmak için kasanın yan kapağını aç ve termometresi nerde ona bak en garanti yol

aceleci davranma,iyice araştır
  • sağolun beyler ya... cvp gelmedi gelmedi tam geldi..

@Cmrhun

daha önce kendi mosue umu boyadım sprey ile... yani çok da yabancı değilim. ama.. şölşe bişi dicem... everest yazısını zımparalasam .. sonra etrafını bantlasam .. ve zımparaladığım yere normal siyah mat sprey boya ile boyasam nasıl olur... belli olur mu ??

bu arada o termometre nasıl bişi ya ?? nasıl bulucam ben onu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

sağolun beyler ya... cvp gelmedi gelmedi tam geldi..

@Cmrhun

daha önce kendi mosue umu boyadım sprey ile... yani çok da yabancı değilim. ama.. şölşe bişi dicem... everest yazısını zımparalasam .. sonra etrafını bantlasam .. ve zımparaladığım yere normal siyah mat sprey boya ile boyasam nasıl olur... belli olur mu ??

bu arada o termometre nasıl bişi ya ?? nasıl bulucam ben onu :D

çok fena sırıtırrrr yok ben iilla ön paneli boyamıcam diosan oraya güzel bi stıcker yapıştırabilirsin
  • bak bide aklıma ne geldi fan ızgaralarının olduğu kısmın üstünde delikli biyer varya oraya alttı üstlü uzun bi git ışığı gidip gidip gelio ondan takarsan güzel olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

bak bide aklıma ne geldi fan ızgaralarının olduğu kısmın üstünde delikli biyer varya oraya alttı üstlü uzun bi git ışığı gidip gidip gelio ondan takarsan güzel olabilir

oraya nasıl bi ışık takabilirim ?? şu delikli tırtırlı yere diyosun dimi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

bak bide aklıma ne geldi fan ızgaralarının olduğu kısmın üstünde delikli biyer varya oraya alttı üstlü uzun bi git ışığı gidip gidip gelio ondan takarsan güzel olabilir

oraya nasıl bi ışık takabilirim ?? şu delikli tırtırlı yere diyosun dimi ??

evettt git in önünde yanan varya gidip gidip gelio onlardan olabilir ben onu cd room un altında ince plastik bi kızım var oraya takcam elektronikçilerde hazırı var karaşimşek devresi olarak geçer malzemeler içinde sen sadece lehimliyeceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.