Şimdi Ara

FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarihle ilgili bazı sıkıntılarım olduğunu önceden paylaşmıştım zaten sormak istediğim şu;genel kültür açısından iyiyim bazı antlaşmaları vs biliyorum(gerilemeye kadar) eksiklerim var tabi ama bazılarında da kimle imzalanmıştı işte sonuçlar neydi falan şaşırıyorum.ZTV'ye üye oldum geçen,sizce konuları baştan alıp (kuruluştan itibaren) yeniden mi izleyip çalışmalıyım yoksa gerilemeden itibaren çalışsam yetrli olur mu ygs için ve de şimdi çalışmazsam bilgi istemeyen bu antlaşma konularını lys zaman diliminde kavrar mıyım?ZTV tarih dinleyenler ya da dinlemeyenler görüşlerinizi bekliyorum.

• Ztv'yi ben denedim de hocam 30 dakika bir dersi video olarak hayatta dinleyemem hele sözelse hiç çekilmez.Tam dikkat sağlamak zor oluyor.Güvender konu anlatımlıdan bir konuyu sakin sessiz bir ortamda okuyorum arkasından soru bankası var ondan en az 6-7 test çözüyorum her testte en fazla 2 yanlış çıkıyor soruların çoğu yoruma dayalı bazı yerlerde hafif bilgi gerekiyor yorum yapmak için .He iyi mi kötü yapıyorum orasını sınavda görürüz ama sözelciler dışında tarihe o kadar ayrıntılı çalışan yoktur zaten gerek de yok her soruyu bilgi olarak sorsalar kimse bir şey yapamaz o kadar antlaşmayı savaşı kimse aklında da tutamaz .

son olarak tarihe bu yıla kadar hiç çalışmadım 15 gündür bakıyorum öncüllü sorulardan çok çekinirdim şu an fem kapsül sosyal denemelerinden 3 yanlışım çıkıyor bana göre iyi yoldayım.

Bana kalsa ztv değil de ekohoca daki pelin ersözün anlatımlarına yönelebilirsin o bayan daha iyi yorumluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

Ztv'yi ben denedim de hocam 30 dakika bir dersi video olarak hayatta dinleyemem hele sözelse hiç çekilmez.Tam dikkat sağlamak zor oluyor.Güvender konu anlatımlıdan bir konuyu sakin sessiz bir ortamda okuyorum arkasından soru bankası var ondan en az 6-7 test çözüyorum her testte en fazla 2 yanlış çıkıyor soruların çoğu yoruma dayalı bazı yerlerde hafif bilgi gerekiyor yorum yapmak için .He iyi mi kötü yapıyorum orasını sınavda görürüz ama sözelciler dışında tarihe o kadar ayrıntılı çalışan yoktur zaten gerek de yok her soruyu bilgi olarak sorsalar kimse bir şey yapamaz o kadar antlaşmayı savaşı kimse aklında da tutamaz .

son olarak tarihe bu yıla kadar hiç çalışmadım 15 gündür bakıyorum öncüllü sorulardan çok çekinirdim şu an fem kapsül sosyal denemelerinden 3 yanlışım çıkıyor bana göre iyi yoldayım.

Bana kalsa ztv değil de ekohoca daki pelin ersözün anlatımlarına yönelebilirsin o bayan daha iyi yorumluyor.

Öneriler için saol Aslına bakarsan ekol hocadan bir iki ay önce dinlemiştim ama şuan pekiştirmek için yeniden dinlemek istedim ZTV'ye de üye olmuşken bi deneyeyim dedim,dediğin gibi çok yavaş ama ilk 20.dk dayım hoca güzel noktalara değiniyor hoşumada gitmedi değil kafam karıştı benim ,sözele geçmiş biri olarak da lys yi düşünerek ıncığını cıncığını bilmem gerekiyormuş gibi geliyor allak bullak oldum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.