Şimdi Ara

FİKRİ OLAN YOK MU??? ACİL YARDIMMMMM LüTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar kilitlendi ve resetledim.

Daha sonrasında
    explorer.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.
    bu durumdan dolayı özür dileriz

Şeklinde hata veriyor.
    Görev yöneticisi aracılığı ile explorer.exe yi çalıştırmaya çalıştığımdada aynı hatayı veriyor.
    Güvenli modda açtığımdada aynı durum sözkonusu (görev çubuğu ve simgeler yok)

Sistem geri yükleme için gerekli seçeneklere ulaşamıyorum başlat gözükmediği için.

Şuanda görev yönetici ile açabiliyorum bazı şeyleri
    Arkadaşlar

Görev yöneticisi-Yeni görev aracılığı ile denetim masasının ve yardım destek merkezinin çalıştırılması için bir yol var mı?

• makineyi güvenli kipte aç.güncel bir virüs programı ile tarama yap...olmazsa şuraya bak:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Btr%3B883791
  • İşletim sistemini belirtirsen yardımcı olabilirim.
  • Görev yöneticisi-Yeni görev kısmına control.exe yazarsan denetim masasına erişebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkem -- 31 Ağustos 2006; 22:10:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

makineyi güvenli kipte aç.güncel bir virüs programı ile tarama yap...olmazsa şuraya bak:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Btr%3B883791

Yok, virus değil o.Yazılımsal sorun.Açık olan bütün programları kapat.Yapacakmı birdaha.Yapmazsa hepsini tek tek çalıştırıp sorun yaratanı bul
  • benimde başıma böyle bir sorun geldi sonunda format attım. tarama virüs koruma onarma bence hiç biri çözüm değil sonu hep format oluyor bence en mantıklısı pc yi çalıştırabildiğin kadar çalıştıracaksın sorunlar birikecek en son noktada format. bence hiç birey yapma yükle mozillayı onunla gir onda sorunun olmayacaktır çünkü explorerde o sorunu çözersin ama başka birşey türer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.