Şimdi Ara

Fikret Orman: ''Galatasaray, Chelsea'yi elerse''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fikret Orman: ''Galatasaray, Chelsea'yi elerse''

360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Şampyionlar Ligi'ndeki Chelsea maçıyla ilgili düşünceleriniz neler?
    "Galatasaray'a başarılar dilerim. Umarım tur atlar. Bundan keyif alırım. Biz Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenmiştik. Sergen müthiş bir maç çıkarmıştı. Umarım bu maçta da Galatasaray'ın oyuncularından biri güzel bir maç çıkarır ve Galatasaray tur atlar. "
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/141169.aspx

• Bizim bolum yetmedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslik ile haber içeriği birbirine düşman gibi

• Ben olsam ben de mutlu olurdum stadıma sırf Galatasaray'a rakip takımın bayrağı açmak için gelen insanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bizim bolum yetmedi..

Lebron forumun ortak bir değeridir, lütfen şahsileştirmeye çalışmayın

• fenerliler der biz yendik sizde yenin. Beşiktaşlılar biz yendik sergen şöyleydi böyleydi bla bla ulan bunları görende tarihi boyunca Avrupaya kök söktürdüklerini zanneder.

• Insurrection kullanıcısına yanıt
    Adam iyi niyetini belirtmiş havadan nem kapıyonuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eeeee elerse?
  • Söyle bir sorun var, o dönemde Abramovich Chealseyi yeni almisti ve TD Ranieriydi. Gücü belli bir takimdi. O sene Clde Monaco, Deportivo ve Porto gibi takimlar olmasina ragmen, elendi.

Bu yüzden biz yenmistik, sizde yenin seklindeki bir aciklamayi kötü niyetli buluyorum.

Adama sorarlar, Tarihinde Clde hic gruptan ciktin mi diye?
  • Milletin içi nasıl fesat olmuş böyle adam iyi dileklerini temennisini iletmiş yapılan yorumlara bak

• Başlık tam anten.avi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Ben olsam ben de mutlu olurdum stadıma sırf Galatasaray'a rakip takımın bayrağı açmak için gelen insanlar var.

Hiç yapmadığınız şey sanki.
    http://www.vidivodo.com/video/galatasaray-taraftari-chelsea-karsilamasi-showspor/475000

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Ben olsam ben de mutlu olurdum stadıma sırf Galatasaray'a rakip takımın bayrağı açmak için gelen insanlar var.

Hiç yapmadığınız şey sanki.
    http://www.vidivodo.com/video/galatasaray-taraftari-chelsea-karsilamasi-showspor/475000

Oooo geleneksel sizin takımda X takımı desteklemişti atışması başlamış, hayırlı olsun.
    Şimdi birazdan bir Galatasaraylıda gelip Hala Madrid ve Roma polisine kalkan eller kırılsın pankartlarının resmini koyacak. Ondan sonra Fenerbahçelinin biri bi başkasını koyacak. Sonra araya bi Beşiktaşlı kaynamak isteyip ona sen sus deyip Liverpool maçı sonucu skor tabelasının ekran görüntüsü atılacak. Bi ihtimal konu bizim UEFA kupamız vara bağlanıp olay kapanacak. Aslında kapanmayacak devam edecekde bu kısır döngünden sıkıldığım için devam etmek istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

fenerliler der biz yendik sizde yenin. Beşiktaşlılar biz yendik sergen şöyleydi böyleydi bla bla ulan bunları görende tarihi boyunca Avrupaya kök söktürdüklerini zanneder.

Yazık sana. Adam niyetli konuşmuş senin tavırlarına bak. İşte bu yüzden GS taraftarı sevilmiyor. Şu egoya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

fenerliler der biz yendik sizde yenin. Beşiktaşlılar biz yendik sergen şöyleydi böyleydi bla bla ulan bunları görende tarihi boyunca Avrupaya kök söktürdüklerini zanneder.

Yazık sana. Adam niyetli konuşmuş senin tavırlarına bak. İşte bu yüzden GS taraftarı sevilmiyor. Şu egoya bak.

Senin genelleme yapman çok doğru yani.

• Adam baya bi gecmiste kalmiş şuan türkiyede sergen ayarinsa adam yok ayrica.

• quote:

İngiliz takımlarına karşı başarıları ile ün salmış bir kulübün başkanı olarak konuşmuş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: P3

Söyle bir sorun var, o dönemde Abramovich Chealseyi yeni almisti ve TD Ranieriydi. Gücü belli bir takimdi. O sene Clde Monaco, Deportivo ve Porto gibi takimlar olmasina ragmen, elendi.

Bu yüzden biz yenmistik, sizde yenin seklindeki bir aciklamayi kötü niyetli buluyorum.

Adama sorarlar, Tarihinde Clde hic gruptan ciktin mi diye?

yahu sus boş boş konuşuyorsun,adam umarım gs yener demiş iyi bir dilekte bulunmuş bundan bile düşmanlık çıkarıyorsunuz,hem biz yendiğimizde abramovich chelsea'yi yeni almıştı o zaman yenmek pek de bir başarı değil diyorsun da siz daha ortada abramovich falan yokken evinizde chelsea'den 5 yemiştimiz,neyin kafası bu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

• quote:

Boş adam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.