Şimdi Ara

Fikret Orman Afrika'ya gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz siyasetten arınmış bir Beşiktaş isterken başkanın yaptığı doğru değil.Hele birde Beşiktaş taraftarı için bu kadar zıt biriyle geziye gitmesi hiç olmadı...
     Fikret Orman Afrika'ya gidiyor

• Bu olmadı hakikaten.
  • Adamın siyasi görüşü farklı olabilir kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta adam para kazanacak.
  • Ooo çok sert..Bu hareket seçim kaybettirir...
  • Şaşırmadım.
  • Bu hiç olmadı...
  • fikret ormanı seçsen yönetim için düşündüğü sistem güzel ancak başarabilecek kadrosu yok, listesi çok zayıf.
    adalı-aksu ikilisini seçsen listelerine tanındık işadamlarını alıyorlar ancak yönetim için düşündükleri biçim demirörenin tarzı. zaten biri demirörenin eski adamı diğeri Abdülkadir aksunun oğlu.
    kimseye boyun eğmeyecek dik duracak sağlam bir yönetim kurulu ile bu işin altından kalkacak adamlar değil ikisi de ne yazık ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FORÇA ADALI.
  • Oraya gitmese stad izni falan alınmadığı zaman herkes kıyamet koparır "Beceriksiz yönetim" diye.

Bir söz var ya Asa kimdeyse Musa odur diye. Beğenmesek de asa bu ülkede Tayyip Erdoğan'ın elinde.

Beşiktaş klübü başkanı olarak tepki koyarsan yarın öbür gün bunun sıkıntısını camiaca yaşarsın.

Kaldı ki ortada yalakalık yok. Kalkıp da "Polisimizin eline sağlık, ne güzel dövdüler insanları" demiyor adam. Sadece geziye katılıyor.

Zamanında Ünal Aysal'ın Akp için söylediği yok şu kadar taraftarımız Akp'lidir gibi sözlerini unutmayın. Burada "Şaşırmadım" diyen galatasaraylılar o zaman da şaşırmamışlar mıydı acaba?
  • Olmadi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Oraya gitmese stad izni falan alınmadığı zaman herkes kıyamet koparır "Beceriksiz yönetim" diye.

Bir söz var ya Asa kimdeyse Musa odur diye. Beğenmesek de asa bu ülkede Tayyip Erdoğan'ın elinde.

Beşiktaş klübü başkanı olarak tepki koyarsan yarın öbür gün bunun sıkıntısını camiaca yaşarsın.

Kaldı ki ortada yalakalık yok. Kalkıp da "Polisimizin eline sağlık, ne güzel dövdüler insanları" demiyor adam. Sadece geziye katılıyor.

Zamanında Ünal Aysal'ın Akp için söylediği yok şu kadar taraftarımız Akp'lidir gibi sözlerini unutmayın. Burada "Şaşırmadım" diyen galatasaraylılar o zaman da şaşırmamışlar mıydı acaba?

+1903.

Bazi arkadaslar malesef cok duz dusunuyorlar

• Besiktasin Baskanina Yakismaz Ama Stad Icinse Ne Ala

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Oraya gitmese stad izni falan alınmadığı zaman herkes kıyamet koparır "Beceriksiz yönetim" diye.

Bir cevap bu kadar temiz, güzel ve herşeyi açıkça anlatabilirdi. Elinize sağlık.

• OOOOOOOO

ADALI TAYFASI YIPRATMAYA GELMİŞ :)
    Feda sezonunda forumda görmediğimiz adamlar hemen koşmuş gelmişler , milyonlar verip yıldız almadık , borçlu seçim'e adayınız çıkmadığı zamanda neden gelmediğiniz?

Bırakın FORZA FİKRET ORMAN!
  • E o zaman oylar Murat Aksu'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

E o zaman oylar Murat Aksu'ya

Doğru ne de olsa hükümetle alakası yoktur Aksunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Öyle deme kulübün kasasından para çıkmadan stad yaptıracak Şimdi dersin tokiyle alakası var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Öyle deme kulübün kasasından para çıkmadan stad yaptıracak Şimdi dersin tokiyle alakası var

Demem mi canm kardeşim derim tabi ki de

• Anca konuşun bu olmadı diye..Nasıl unuttunuz devlet dairesinde olduğu gibi o bakanlık diğerine gönderip durdu Fikret Orman'ı en sonunda başbakana kaldı dendi, 15 dakika başbakanla görüşebilmek için planı programı alt üst edip başbakanın Çin gezisine katıldı 1 gün bile kalmadan döndü geriye..

• Allah onunda belasını versin o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.