Şimdi Ara

Fıkralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
    - Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,’ der.
    Müthiş heyecanlanan adam:
    - Evet, galiba haklisin,’ diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın :
    - Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,’ diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:
    - Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir :
    - Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

---------------------------------------------------------------------------------

Günün birinde Amerikan baskanı Bush,Pakıstan baskanı Müşerref ve Hindistan baskanı Patil aynı ucakla yolculuk yapıyorlar.ucak arızalanıp yere cakılacak bunlar parasutle atlıyorlar ve icinde tek ev olan bir köye iniyorlar.gidip kapıyı calıyorlar.ev sahibinden rica ediyorlar.burda yatabilir miyiz diye...
    ev sahibi de, "içerde 3 kişilik yer var,biriniz ahırda yatarsınız"demiş.
    hindistan baskanı gitmis yatmaya.ama az sonra kapıyı calmıs.demiş ki; içerde inek var.inek bize gore kutsal.ben orda yatamam,demiş....
    müşerref gitmiş ahıra.ama az sonra o da kapıyı calmıs ve demiş ki; yaw içerde domuz var.biz muslumanız ve domuzun oldugu yer bize haramdır.neyse bizim puş demiş ki; demek iş başa kaldı haa.en iyisi ben gidip yatayım.ikisi de benim icin sorun olmaz demiş.......
    bir sure sonra kapı calmıs.Bu sefer gelenler inek ve domuzmuş ve demişler ki;
    bu adamın yattıgı yerde biz yatamayız

-------------------------------------------------------------------------------------

Ahiret zamanı adamın işlediği günahlar ve sevaplar birbirine eşit sayıdaymış ne biri diğerinden fazla nede öteki birinden.Neyse efendim bunun üzerine bu adamın cennetimi cehennemimi seçmesine kendisi karar verilmesi istenmiş. Melekler adamı ahirette kısa bir tura çıkartmışlar.. Cennete gitmişler önce manzarada işte insanlar kazanlar içerisinde yanıyorlar , basbas bağaranlar,inleyenler filan sonra cehenneme gitmişler ordada yemyeşil uçsuz bucaksız alanlar,güzel sözlü insanlar,ırmaklar filan ,mis gibi hava ve dahası varmış, sonra melekler adama sormuşlar kararını verdinmi? die .Adamda demişki ''tabiiki verdim beni cehenneme götürün'' demiş. Melekler adamı cehenneme götürmüşler bunun üzerine ama bu sefer manzara tam tersiymiş.. İşte yanan insanlar günahklarlar filan,kaynar kazanlar ve daha kötülerini filan görünce adam demiş '' Bu ne yaa az önce burası güllük gülistanlıkdı?şimdi niye böyle?'' Meleklerden biriside cevap vermiş '' Az önceki reklamlardı bu ise gerçek olanı''

----------------------------------------------------------------------------------------------

3 kız kardeş varmış ve bu 3 kız kardeşte aynı gün evlenirler .Gerdeğe girerler anneleri merak eder ve en büyük kızının odasını dinler ve çığlıklar yükselir o odadan merak eder ortanca kızının odasını dinler ve bu odadanda ağlama sesleri gelir ve sonra en küçük kızının odasını dinler ve bu odadanda hiç ses soluk yok anne her neyse yarın sabaha sorarım der ve yatar yarın sabah olur anne buyük kızının yanına gider ve sorar kızım neden o kadar gülüyordun
    büyük kız cvp verir: anne napim çok hoşuma gitti
    ve anne ortanca kızının yanına gider ve şöyle der kısım sizin odadan neden ağlama sesi geliyordu
    ortanca kız cvp verir: anne napim çok büyüktü bende korktum
    ve sonra anne en küçük kızının yanına gider ve sorar kızım sizden neden ses soluk çıkmıyordu
    küçük kız cvp verir: anne sen demedinmi ağzın doluyken konuşma diye?!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Adam bir gün berbere gitmiş.Adamında topu topu 3 tel saçı varmış..Neyse oturmuş koltuğa. Berber demiş ''nasıl yapıyoruz abi?'' adamda demiş; '' takıl kafan göre işte'' ..Neyse berber demiş ''ulan napim ben bu saça bir berber eliyle şöle elime alimde bari saç varmış gibi adam üzülmesin'' diye düşünmüş.. Berber saçlarla uğraşırken tellerden birisini kopartmış bunun üzerine ve adama demişki '' abi kusura bakma ya saçlardan bir kısmı gitti elimde olmayaraktan'' adamda bunun üzerine demişki '' Bırak olum bırak ya ,bırak dağınık kalsın yaa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadının biri halı bakmak üzere bi halıcıya girmiş we bitane İran halısı gözüne çarpmış öle bi bakiim malına cart curt derken eğilmiş halıya dooru we o sırada gaz kaçırıwermiş ,kadın resil oldum kimse gördümü düşüncesiyle kafasını bi kaldırmış ne görsün mağazadaki görewli adam!! Kadın görevlinin duymuş olabileceğinden şüphe ederek bozuntuya wermeden "-Pardon bu halının fiyatı nedir acaba?" die sormuş. Görevli pişkin pişkin sırıtarak -Hanımefendi daha fiyatını duymadan böle yapıosanız duysanız heralde altınıza sıçarsınız." demiş..

edit: alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 19 Ekim 2007; 20:07:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosis ( komik fıkra )
    10 yıl önce açıldı
    fıkra
    18 yıl önce açıldı
    temel fıkraları (+18)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.