Şimdi Ara

fıkra+18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın biri çölü devesiyle geçiyormuş neyse akşam olmuş adam ateş yakmış geceyi geçirmek için ama canı çok sıkılmış ve abazan durumdaymış
    ,neyse bakmış etrafta sadece deve var. deveyi kaldırmış ayağa dönmüş etrafında bakmış deve iş yapar:)
    salıncak kurmuş oturmuş geri gidiyor ileri gidiyor çat çat yapmış deveyi neyse. adam ölmüş sorguya çekiliyor
    adama demişler sadece bir günahın var ve çok büyük bir günah neden yaptın yapmasaydın cennete alacaktık seni.
    adam birden üzülmüş affedin nolur beni, şeytana uydum demiş. şeytan kenardan kafayı çıkarmış.
    -ulan şere..fsiz o fantazi benim bile aklıma gelmiyor..

---------------------------------------------------------------------------------

uzaya 4ülkeden 4 ayrı insan gönderilecekmiş bir sene kalacaklar ve uzayda yaşama adapte olabilecekler mi diye test yapılacakmış.
    alman astronota demişler bir sene uzayda kalacaksın ne istersin
    alman biz almanlar birayı çok severiz günde bir kasa bira içeriz bana 365 kasa bira verin birde bir milyon dolar verin giderim.
    vermişler parayı ve biraları göndermişler almanı uzaya
    fransıza sormuşlar ne istersin diye
    biz fransızlar şarabı çok severiz günde bir şarap içeriz o yüzden bana 365 tane kaliteli şarap verin birde yarım milyon dolar verin giderim demiş
    vermişler istediklerini göndermişler fransızı uzaya.
    italyan sormuşlar ne istersin diye
    italyan bizler seksi çok severiz bana 365 tane kadın verin bi de 250 bin dolar verin giderim.
    vermişler italyanın istediğini göndermişler uzaya
    türk gelmiş sen ne istersin diye sormuşlar
    türk gayet mütevazi para mara istemem günde 1 paket kısa samsun içerim 365 tane kısa samsun verin yeter.
    vermişler türkün istediğini göndermişler uzaya
    neyse 365 gün geçmiş dönmüş bütün uzay gemileri dönmüş dünyaya
    almanın uzay gemisinin kapısı açılmış her yer bira şişesi alman sarhoş.
    fransızın uzay gemisinin kapısı açılmış her yer şarap şişesi fransız körkütük
    italyanın uzay gemisinin kapısı açılmış kadınlar perişan italyan perişan.
    türkün uzay gemisinin kapısı açılmış türkün eli ayağı titriyor yanaşmış bilim adamının yanına, demişki;
    - allahını seversen bi ateş ver

----------------------------------------------------------------

maymunlarla insanları çiftleştirmek için 3 ülkeden 3 adam almışlar. almanı fransızı türkü koymuşlar ayrı ayrı odalara yanlarına da birer maymun vermişler

yeteri kadar zaman beklemişler maymunlar doğurmuş tek tek bakmışlar durum nedir diye.
    almanın bulunduğu odanın kapısını açmışlar 10 tane maymun doğmuş
    ooo almanlar bitirmiş işi demişler ama fransızlar daha iyidir bence demişler
    fransızın kapıyı açmışlar 20 maymun oooo demişler fransızlar işi bitirmiş ama türkler uçkurlarına düşkündürler demişler
    türkün kapıyı açmışlar eli ayağı yamuk yumuk ağzı yüzü yamuk bir yavru maymun var türk kenarda bitkin.
    nasıl olur türklerden biz en az 30 maymun bekliyorduk demişler
    türk; azınıza sıçiim vermişsiniz erkek maymunu ancak bunu yapabildim

okuyan herkese teşekkürler

Orijinalden alıntı: Tonıght

Hepsi Çok iyiymiş
    evet güzelmiş.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

evet güzelmiş.

Alıntıları Göster
    3. fıkra çok güzelmiş

Orijinalden alıntı: TIME

3. fıkra çok güzelmiş

Alıntıları Göster
    hepsi güzel

Orijinalden alıntı: MerT2244

hepsi güzel

Alıntıları Göster
    ahahah 3.fıkra süper

Orijinalden alıntı: hoksi

ahahah 3.fıkra süper

Alıntıları Göster
    Hepsi süper.
    Fıkra :) +16
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Hepsi süper.

Alıntıları Göster
    sonuncusu çok iyi

Orijinalden alıntı: özgür0640

sonuncusu çok iyi

Alıntıları Göster
    hepsi güzel ama 3.nün yeri ayrı

Orijinalden alıntı: dRKHN1907

hepsi güzel ama 3.nün yeri ayrı

Alıntıları Göster
    SpR....

Orijinalden alıntı: beco27

SpR....

Alıntıları Göster
    üçünü de biliyodm güzel fıkralar ama küfürleri editlersen şutlanmaktan kurtulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

üçünü de biliyodm güzel fıkralar ama küfürleri editlersen şutlanmaktan kurtulabilirsin

Alıntıları Göster
    3. iyi

Orijinalden alıntı: fifa_05

3. iyi

Alıntıları Göster
    Bencede 3 en iyi ya

Orijinalden alıntı: karamel1998

Bencede 3 en iyi ya

Alıntıları Göster
    Bir Fransız, İngiliz, Alman, Hollandalı, Rus, İranlı ve Türk bir araya gelmişler ve ülkelerinin özelliklerini anlatıyorlarmış...
    Fransız :
    - Bizim ülkenin kızları o kadar güzel, o kadar güzeldir ki, bakmaya, öpmeye kıyamazsınız....
    İngiliz :
    -Bizim ülkenin biraları, içkileri o kadar güzeldir ki içmeye doyamazsınız..
    Alman :
    -Bizde de öyle güzel, öyle sağlam arabalar var ki inanamazsınız. Hepsi müthişdir.
    Hollandalı:
    - Siz bizim ülkenin evlerini bir görseniz, içiniz gider..Mükemmel tasarımdırlar
    İranlı:
    - Bizim oraların halılarını bir görseniz, güzelliğine ve dokuma sanatına hayran olursunuz..
    Rus:
    - Arkadaşlar bizde bir gizli servis var, KGB, dünyada neler olsa anında haberi olur.. İnanılmazdır...
    Sıra Türk'e gelir :
    - Bizde öyle delikanlılar vardır ki...İnanamazsınız.
    Alır Fransız kızını, atar Alman Arabasına, içer İngiliz içkilerini, gider Hollandalının evine, yatırır İran Halısının üstüne, değil Rusların gizli servisi, kocasının bile ruhu duymaz..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Rahibe ölmüş ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama Meleği demiş
    - Şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz.
    1.Rahibe
    - Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla
    demiş.
    Melek
    - Hangi parmağınla
    deyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş.
    Melek:
    - Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından
    demiş.
    2.Rahibe
    - Ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum
    Melek:
    - Hangi elinle
    demiş. Sağ elini kaldırmış 2.rahibe, Melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını öğütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyorlarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek:
    - Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz
    diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe:
    - İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ögretmen bir gün okulda sorar:
    -Çocuklar simdi bana agiza alinan biseyler söyleyin!
    çocuklar sirayla kalkarlar.
    -Dondurma.
    -Dis firçasi.
    _Emzik.
    Ama içlerinde biri kalkip ''lamba'' der.
    Hoca sorar:
    _Yavrum delimisin ne lambasi,lamba agiza alinir mi?
    Çocuk:
    -Olur mu hocam dün gece duydum annem babama lambayi kapa agzima alicam diyodu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33C21DF56 -- 16 Haziran 2010; 12:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-33C21DF56

Bir Fransız, İngiliz, Alman, Hollandalı, Rus, İranlı ve Türk bir araya gelmişler ve ülkelerinin özelliklerini anlatıyorlarmış...
    Fransız :
    - Bizim ülkenin kızları o kadar güzel, o kadar güzeldir ki, bakmaya, öpmeye kıyamazsınız....
    İngiliz :
    -Bizim ülkenin biraları, içkileri o kadar güzeldir ki içmeye doyamazsınız..
    Alman :
    -Bizde de öyle güzel, öyle sağlam arabalar var ki inanamazsınız. Hepsi müthişdir.
    Hollandalı:
    - Siz bizim ülkenin evlerini bir görseniz, içiniz gider..Mükemmel tasarımdırlar
    İranlı:
    - Bizim oraların halılarını bir görseniz, güzelliğine ve dokuma sanatına hayran olursunuz..
    Rus:
    - Arkadaşlar bizde bir gizli servis var, KGB, dünyada neler olsa anında haberi olur.. İnanılmazdır...
    Sıra Türk'e gelir :
    - Bizde öyle delikanlılar vardır ki...İnanamazsınız.
    Alır Fransız kızını, atar Alman Arabasına, içer İngiliz içkilerini, gider Hollandalının evine, yatırır İran Halısının üstüne, değil Rusların gizli servisi, kocasının bile ruhu duymaz..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Rahibe ölmüş ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama Meleği demiş
    - Şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz.
    1.Rahibe
    - Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla
    demiş.
    Melek
    - Hangi parmağınla
    deyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş.
    Melek:
    - Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından
    demiş.
    2.Rahibe
    - Ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum
    Melek:
    - Hangi elinle
    demiş. Sağ elini kaldırmış 2.rahibe, Melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını öğütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyorlarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek:
    - Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz
    diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe:
    - İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ögretmen bir gün okulda sorar:
    -Çocuklar simdi bana agiza alinan biseyler söyleyin!
    çocuklar sirayla kalkarlar.
    -Dondurma.
    -Dis firçasi.
    _Emzik.
    Ama içlerinde biri kalkip ''lamba'' der.
    Hoca sorar:
    _Yavrum delimisin ne lambasi,lamba agiza alinir mi?
    Çocuk:
    -Olur mu hocam dün gece duydum annem babama lambayi kapa agzima alicam diyodu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntıları Göster
    HEPSİ HARİKAYDI EMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: onur2206

HEPSİ HARİKAYDI EMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER

Alıntıları Göster
    hepsi harika gerçekten

Orijinalden alıntı: Le Blanc

hepsi harika gerçekten

Alıntıları Göster
    çok güzel hepsi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

çok güzel hepsi..

Alıntıları Göster
    hepsi çok iyi çok sağol güldürdün bizi devamı varsa eklersen seviniriz

Orijinalden alıntı: Wrocław

hepsi çok iyi çok sağol güldürdün bizi devamı varsa eklersen seviniriz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Bunnymn

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    son fıkra güzelmiş:D:D:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.