Şimdi Ara

fıkra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pclabs'ın forumunda yazmış bir arkadaş... hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim...

    Bir Avukat ve Bir Sarışın

    Bir avukat adam ve bir sarışın kadın Newyork' tan Los Angeles' a giden uçakta yan yana oturuyorlarmış. Yolculuk uzun sürdüğünden avukat geçen zamanı eğlenceli kılmak için bir oyun düşünmüş ve kadına doğru eğilerek"Bir oyuna ne dersin?"diye sormuş. Kadın yorgun olduğundan avukatı kibarca reddetmiş ve uyumak için gözlerini kapamış. Ancak adam ısrarla kadına, "Oyun çok kolay ve eğlenceli! Sana bir soru soracağım. Cevabı bilemezsen bana $5 vereceksin, bilirsen ben sana ve sonra sen soracaksın!" Kadın yine kibarca reddetmiş ve uyumaya çalışmış. Adam, kadın sarışın olduğu için oyunu kolayca kazanacağını düşünerek ısrarlarını arttırmış. Bir teklif daha yapmış, "Eğer cevabı sen bilemezsen bana $5 verirsin, eğer ben bilemezsem sana $50 veririm!" demiş. Kadın ısrarlara dayanamayarak bu yeni teklifi kabul etmiş. Adam ilk soruyu sormuş. "Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?" Kadın tek söz söylemeden çantasından $5 çıkarıp adama uzatmış. "Şimdi sıra bende!" diyerek sorusunu sormuş. "Tepeye üç ayakla tırmanıp dört ayakla aşağıya inen şey nedir?" Adam kadına şaşkın şaşkın baktıktan sonra laptop bilgisayarını çıkarmış, kayıtlı bilgilerinden araştırmış, İnternetten araştırmış, e-mail ile tüm arkadaşlarına sormuş, yok!

    Bir saat sonra adam yenilgiyi kabul ederek cevabı aramaktan vazgeçmiş ve cüzdanından $50 çıkarıp kadına uzatmış. Kadın kibarca parayı alıp çantasına koyduktan sonra uyumak için hazırlanırken, adam yenilmenin verdigi aciyla sormus "Cevap ne?" Kadın yine tek kelime etmeden çantasını açmış ve $5 çıkarıp adama uzatmış ve uyumaya devam etmiş.



  • adam kas?nm?z ve bence o kad?n gercek sar?s?n degil.
  • bi tane de benden madem.

    adamin biri bir is gorusmesine gitmis yanliz buyuk yerden arkasi varmis. neyse oturmuslar masaya, adamin suzme mal oldugu belli ama saglam torpili oldugu icin sirket yoneticileri de elemana sallama isler vermeye calisiyorlarmis.

    -temizlik bolumunun sefe ihtiyaci vardi sizi oraya koyalim?
    -ne? benim gibi bir adam temizlik bolumune ha dunyada olmaz!
    -Peki size musteri temsilciligi verelim?
    -fazla sıkar beni.. hayır!

    e suna koyalim buna koyalim derken adam hic birini kabul etmemis.

    -Peki madem oyle size icinde hem bol bol gezmek dolasmak olan, hem de sex olan bir ise verelim, ne dersiniz?
    -iste bu is tam benim isim gercekten, kabul ediyorum.
    -S.KT.R GİTTT!
  • he he he [evlol]
  • güzel fıkralar hadi iki tanede benden...

    Temel sigaranın zararları konulu bir konferansta konuşuyormuş. Bir adam sormuş, -Hayatım boyunca sigara içtim ve seksen yaşına geldim. Ne diyorsunuz? -Sigara içmeseytun pelçi te toksan yasuna celmiş olacaktun.

    Bir çifçinin bir atı varmış bu at hiç gülmezmiş.Çiftçi bu durumdan para kazanmayı düşünmüş ve gazeteye ilan vermiş. Atımı güldürene 1000$ güldüremeyen 5$ verir diye.Kuyruklar oluşmuş gelen güldürememiş.Bir gün bir adam gelmiş ve adam ahırdan çıkarken at kahkahalarla gülüyormuş.Adam çiftçiden parayı almış ve gitmiş.Bu sefer çifçi hiç durmadan gülen atını ağlatan için ödül koymuş.Yine birçok kişiden sonra aynı adam gelmiş ve bu sefer at hüngür hüngür ağlamaya başlamış.Adam parayı almış giderken çiftçi meraktan sormuş.Nasıl bu atı güldürüp,ağlattın diye . Adam :Bak ilk geldiğimde atına dedim ki benimki seninki sinden büyüktür.At gülmeye başladı.İkinci geldiğimde ise çıkartıp gösterdim.....
  • Yaşlı bir amca eşşeğiyle yolda gidiyomuş. Arkadanda bi ekip otosu amcamızı görmüş. 2 kafadar polis "gel demiş şu emmiynen bi dalga geçelim. " demiş. biri birine demiş tabi.Neyse çok demiş dedim. ii demedim. devam ediyim.

    Gelmişler amcanın yanına amca demişler emniyet kemerini taktınmı. Amca bakmış yok demiş takmadım. Bizim polislerde

    -o zaman amca sana ceza yazmak zorundayız. demişler. Amca sağına soluna bakmış tamam demiş yazın. Bizim polislerde sonra sormuşlar amca sana seçim hakkı veriyoz cezayla ilgili Eşşeğemi yazalım yoksa sanamı demiş. cezayı sana yazarsak 10 milyon, eşşeğe yazarsak 5 milyon.

    Amcada düşünmüş düşünmüş.... Bana yazın demiş. Polislerde şaşırmış "amca anlamadın heralde sana yazarsak 10 Eşşege yazarsak 5 Eşşege diyip kurtulsana demişler. Amca demişkiii

    -olmaaaaz. Bana yazın. Eşşeğin sicili bozulmasın belki ilerde polis olur...
  • Sonuncusu hariç hep ilk defa duydum ama yine de çok güzel.[clps][clps][clps]

    keep up the good work
  • son yazdığım klasik sayılır zaten , bilmeyenler varsa okusun diye yazdım.
  • iyi akıl be..
  • 1o yıllık hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximuss__one

    1o yıllık hort

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.