Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR TROLLEMEYİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversite sınavına giricem inş , hukuk okumayı düşünüyordum avukatlık için ama , riskli iş dediler malum Türkiyede hukuk sistemi yavaş işliyor ve avukatlarda insanlara kanundan kaçmak için yol gösteriyo genel olarak. Bu işi namusumla kimsenin hakkını yemeden yapabilirmiyim ? yaparım tabide başarılıda olmak istiyorum , kul hakkından kaçış yok ... Lütfen trollemeyin

• yukarı
  • Yaparsın tabiki. Her avukatın görevi bir değil ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avukatlı en son yapılcak iş bana göre.
  • Enide sonunda biri gelir pimini çeker senin.her gün tehdit mesajları almak istemiyosan bulaşma.ama her mesleğin bir sıkıntılı yanı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Yaparsın tabiki. Her avukatın görevi bir değil ki.

Sadece avukatlar değil insanlarda böyle adam gelip benden mal kaçırmak için yardım isteyecek yol göstermemi isteyecek , yada herhangi başka bir konu yalan savunma yazmak yada ne bileyim çok kararsızım
  • Parayi aldin mi paşa paşa soylersin yalanini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 1 Eylül 2014; 14:58:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen 25k ya girebilcen mi ondan haber et hukuğu kötüleyenlerde ya asgari ücretle çalışıyodur yada mahalle abilerindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

sen 25k ya girebilcen mi ondan haber et hukuğu kötüleyenlerde ya asgari ücretle çalışıyodur yada mahalle abilerindir

Hocam kötülemiyor kimse , kimsenin hakkını yemek istemiyorum , hukuğa laf atan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

avukatlı en son yapılcak iş bana göre.

Peki bana önerebileceğiniz bir meslek var mı avukatlıktan başka bişeyde uygun göremiyorum sebebide şu , mesleğin önü açık çok çalışırsan gayretli olursan adam gibi kazanırsan davaları başarlı ve zengin olursun . ve patronun yok , bu yönden avukatlığı çok istiyordum , bana bu kriterlerde başka bir meslek lazım.
  • e riski alan diyp birşey demişler ya işte onu diyom her neyse eğer free avukat olursan sıkıntı yok ama hakim savcı olayı çok sıkıntılı nerden biliyon dersen hukukçu arkadaşlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

e riski alan diyp birşey demişler ya işte onu diyom her neyse eğer free avukat olursan sıkıntı yok ama hakim savcı olayı çok sıkıntılı nerden biliyon dersen hukukçu arkadaşlarım var

Bende zaten free avukatlık diyorum hakim savcı olanın hayatı biter , sorum şu yolsuzluk yapmadan yapılmaz mı bu iş ?
  • Bi kazan da, seneye haziranda aç bu başlığı

• yapılır tabiki neden yapılmasın
    zaten tm de en sağlam bölümler hukuk,pdr,sosyal hizmet falan filan
    istemiyosan pdr yaz kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama en iyisi hukuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tralives123

quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

avukatlı en son yapılcak iş bana göre.

Peki bana önerebileceğiniz bir meslek var mı avukatlıktan başka bişeyde uygun göremiyorum sebebide şu , mesleğin önü açık çok çalışırsan gayretli olursan adam gibi kazanırsan davaları başarlı ve zengin olursun . ve patronun yok , bu yönden avukatlığı çok istiyordum , bana bu kriterlerde başka bir meslek lazım.

her meslekte çalışıp en iyisini olursan çok talep olur tabi istisnalar var

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:31:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.