Şimdi Ara

FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi günler Allah yar ve yardımcınız olsun

12. sınıfım [TM] Sınava 3.bucuk ay kaldı ve benım hedefım değişti temelim yetersız oldugu için mezuna kalmayı düşünuyorum matematık ve geometriden hiç birşey bilmıyorum. 2015 YGS LYS girecegım için hedefımde yuksek oldugu için Hukuk fakültesi sımdıden çalışmaya baslamayı planlıyorum mat ve geo sıfırdan baslamak mı ? yoksa ilk sene pmyo mu ?

2015 YGS için sımdıden nasıl bır hazırlık yapmalıyım nasıl bı çalışma tempo ?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERIM.

• Mezuna kalmamanı tavsiye ederim gelecek sene dershanelerin durumu malum. Olan sistemi değiştirebilirler. Bence yoğun bir tempoyla istediğin bölümü kazanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps1 -- 30 Kasım 2013; 15:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBrooks

Hepinize iyi günler Allah yar ve yardımcınız olsun

12. sınıfım [TM] Sınava 3.bucuk ay kaldı ve benım hedefım değişti temelim yetersız oldugu için mezuna kalmayı düşünuyorum matematık ve geometriden hiç birşey bilmıyorum. 2015 YGS LYS girecegım için hedefımde yuksek oldugu için Hukuk fakültesi sımdıden çalışmaya baslamayı planlıyorum mat ve geo sıfırdan baslamak mı ? yoksa ilk sene pmyo mu ?

2015 YGS için sımdıden nasıl bır hazırlık yapmalıyım nasıl bı çalışma tempo ?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERIM.

2015 Ygs Lys muhtemelen olmayacak. Açık uçlu sisteme geçilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps1 kullanıcısına yanıt
    istedıgım bölum için 3.5 ay yetersiz
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Açık uçlu sınava geçilmesi için lise müfretanın değişmesi lazım mesala ben kendımden örnek verım 4 yıllık lise hayatımda hiç klasik sınav olmadı hep test
  • MrBrooks kullanıcısına yanıt
    Bence siz yine de temponuzu arttırarak çalışın hocam çünkü siz nasılsa mezuna kalacağım diye yoğun çalışma temponuzu bırakacaksınız en azından sınavlara kadar çalışarak gidin ve sınav da istediğiniz bir sonuç elde ederseniz mezuna kalmaya gerek bile kalmaz.
  • ps1 kullanıcısına yanıt
    Şuan gunluk 2 saat çalışıyorum oda düzensiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence mezuna kalmadan da istediğin bölümü kazanabilirsin.
    3,5 ay hiç de az bir süre değil.
    Ayrıca TM'sin.
    Matematiği gözünde bu kadar büyütmene gerek yok.Eğer günde 2 saat matematik çalışıp 2 saat de diğer derslere ayırırsan çok rahat bitirirsin.
    Temelden başlayıp gidebildiğin yere kadar git bence.Yani ben nasılsa mezuna kalacağım diye bırakma kendini.Eğer mezuna kalırsan-çalışırsan zaten bu olmayacak- belli bir birikimin olmuş olur çalıştığın için seneye rahat edersin.Eğer kalmazsan da kazanmış olursun zaten.
    Bence kendini bırakmadan biraz daha fazla çalışarak sene kaybetmeden kazanabilirsin.
  • Gunluk calisma saatini 2 katina cikar 3.5 ay yerine 7 ay kalmis olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 30 Kasım 2013; 16:45:05 >
  • pekı nasıl halledıcem mat ve geo ? özel ders mi kitap mı internetten video mu kafam çok karışık
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    aslında mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBrooks -- 30 Kasım 2013; 16:47:55 >
  • yukarı
  • Bende mezuna kalmayı düşünüyorum.Bu sene konuları iyice öğrendikten sonra seneye tm den sınava girmeyi düşünüyorum.En kötüsü olsun mezunların gideceği okul dershane olmasın ben evde video anlatımla çalışırım, soru çözümleri izlerim, çözemediklerimi birilerine sorarım.Deneme çözerim.Sınav sistemi altyapı olmadığı için 2-3 yıl daha değişmeyeceği söyleniyor.
  • aynen bende oyle düşünuyorum senın hedef ne ?
  • Valla ben de mezuna kalacak gibiyim heralde bu gidişle ama
    nede olsa mezuna kalacam zaman çok diye çalışmayı da bırakmamakta lazım.

• artist58 kullanıcısına yanıt
    tam tersine daha fazla çalışmalıyız
  • mezuna kalmak basit geliyor size oysaki öyle değildir mezuna kalıp daha çok çalışacağım dersiniz fakat bilmezsiniz ki insan çalıştığı konuya bi kaç kez daha çalışınca, çözdüğü soruları tekrar çözünce ne kadar çok sıkıldığını ne kadar kolay bırakabildiginı bilmezsiniz ışte. Mezuna kalmayı hep 2.planda tutun önceliğiniz bu sene gitmek olsun mezuna kalacağım deyip kafada olayı bitirirsen iş biter öyle yapmayacaksın!

Hem hukuk istiyorum deyip 2 saat çalışıp yetişmez diyorsanda burda sıkıntı sende şimdi 2 saat çalışanıyorsan seneye 1 saat nasıl çalışacaksın merak ediyorum.

Benden sana tavsiye çalışma saatini kendini zorla ve iyice artır bi kaç gün zor gelir sonra alışırsın zaten çalışınca yapılacak bi ders matematik. Ve unutmaki belirleyici faktör lys özelliklede tm de lys de çok iyi çekebilirsin edebiyatın iyi olsun yeter.

• hiç sanmıyorum çözdugum soruları tekrar çözunce sıkılacagımı

işte tüm sorun bu hedef büyük ama çalışma saati çok az vicdan azabı çekıyorum

birden yuklenmelıyım yoksa her gun yarım saat artırmalımıyım ?
  • MrBrooks kullanıcısına yanıt
    öyle deme sıkılırsın :)

Yavaş yavaş daha iyi olur hem ne işin var bu sene senin en önemli senen her işi bırakıp ders çalışman lazım yapma böyle i.

• hersey tamam da ya şu matematik beni hayattan soğutuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.