Bildirim
Fighting EX Layer [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne vardı şu oyunu eski tarzda yapsanız. Neden firmalar yenilik adı altında oyunları batırıyorlar anlamıyorum. Oyunda Excell neden yok arkadaş. Hadi onu geçtim bu koşup kayarak komboya girmek nedir. Perk sistemi desen nefret. Keşke bi eski ex remaster falan gelse ama nerde hem arika hem capcom. -
https://store.steampowered.com/app/871200/FIGHTING_EX_LAYER/
30 kasım 2018 pc için çıkış tarihi 61tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her bokun remasterını yaptılar şu Ex serilerinden 1 tanesini bile yapmadılar ben de yıllardır bekledimquote:
Orijinalden alıntı: Karpuzcu.
Ne vardı şu oyunu eski tarzda yapsanız. Neden firmalar yenilik adı altında oyunları batırıyorlar anlamıyorum. Oyunda Excell neden yok arkadaş. Hadi onu geçtim bu koşup kayarak komboya girmek nedir. Perk sistemi desen nefret. Keşke bi eski ex remaster falan gelse ama nerde hem arika hem capcom.
hem ps3 te hem de ps4 çıkmadı gitti arkadaş deli oldum... -
-
Fighting EX Layer Versiyon 1.3.0 Güncellemesi 17 Temmuz'da Yayınlanacak
Geliştirici Arika, Fighting EX Layer versiyon 1.3.0 güncellemesinin 17 Temmuz'da PlayStation 4 ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
Güncellemenin detayları:
Yeni Karakter: Area (Area'nın herhangi bir Expert Mode Challenge'ı bulunmayacak)
Network Battle İyileştirmeleri: Ağ üzerinden yapılan dövüşler daha istikrarlı bir hale getirildi ve ayrıca kullanıcı arayüzünde değişiklikler ve yeni eklemeler yapıldı
Yeni Online Mod: Maçları izlemek için Spectator modu (Bu modda Lobi Oluşturucu Lobiye katılan diğer oyuncular arasındaki maçları izleyebilir. Yayıncılar için uygundur)
Yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
www.bolumsonucanavari.com
Fighting EX Layer Versiyon 1.3.0 Güncellemesi 17 Temmuz'da Yayınlanacakhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fighting_EX_Layer_Versiyon_130_Guncellemesi_17_Temmuzda_Yayinlanacak-94998.htm
-----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Temmuz 2019; 18:1:46 >
-
Ver 1.3.0 Changes(Update 2019/07/17 15:00-17:00
Character Changes
Additional Characters
-> Area
*Area does not have any Expert Mode challenges.
Improvements to Netplay Matches
-> The Netplay has been improved, along with additions and adjustments to the UI.
New Online Mode added for Testing.
-> A mode that allows you to spectate matches (Spectator Mode) has been added
*For PS4 and Steam versions only.
Spectator Mode (In Testing)
This mode allows a Player to create a Lobby and spectate the matches of other Players who join.
*Game Balancing
The input for Shirase, Sanane, and Hokuto’s special move 「Ryuusui」has been standardized, and the startup has increased.
*Bug Fixes and Balancing
Fixed an issue with Sharon where using Half Moon does not trigger the Critical Gougi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Temmuz 2019; 7:23:53 >
-
merhaba bu oyunu ps storeden full oyun şeklinde alabilirmiyim ben bulamadım link atabilirmisiniz?
FIGHTING EX LAYER (Standard Version)
PlayStation™Store
FIGHTING EX LAYER (Standard Version)https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP3637-CUSA10430_00-CPS025COST000001
-
Oyunun boyutu gerçekten 1.8 gb mı?Bu grafiklere bu boyut inanılmaz
teşekkürler bu sayfayı bende bulmuştum ve paket yazması kafamı karıştırmıştı.
Street Fighters Ex Plus 2, neredesin gönlümün sultanı :(
Sf ex 4 çıkarsalar ne guzel olurdu :)
49 liraya düşmüş. Tavsiye eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
49 liraya düşmüş. Tavsiye eder misiniz?Oyunu Ps5 pri için satan varmı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X