Şimdi Ara

fight night round 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkes bu oyunu ovuyor ama orjınalını nerden buldunuz?istanbuldayım lutfen bır locatıon!!!!

• D&R DA VARDIR BELKİ
  • bende bugun aldım gercekten cok harıka ben bakırköy yer altı carsısından aldım yanında 007 RUSSIA WITH LOVE,SMACKDOWN 2006,2K6 VE WINNIG ELEVEN 9 TURKCE PATCHLI ALDIM ama FIGHT NIGHT ROUND2 nın basından kalkamıyom sımdı ara verdım yoksa ps2 yanacak :) oyun gercekten cok gusel muhammed alıyı aldım super zevklı grafıkler ps2 nın en ıyılerınden dıyebılırım ozellıkle kamera acıları ve replayler harıka olmus demekkı daha ps2 olmemıs harıka oyunlar gelıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Thematrix

bende bugun aldım gercekten cok harıka ben bakırköy yer altı carsısından aldım yanında 007 RUSSIA WITH LOVE,SMACKDOWN 2006,2K6 VE WINNIG ELEVEN 9 TURKCE PATCHLI ALDIM ama FIGHT NIGHT ROUND2 nın basından kalkamıyom sımdı ara verdım yoksa ps2 yanacak :) oyun gercekten cok gusel muhammed alıyı aldım super zevklı grafıkler ps2 nın en ıyılerınden dıyebılırım ozellıkle kamera acıları ve replayler harıka olmus demekkı daha ps2 olmemıs harıka oyunlar gelıyor

arkadasım dedın herseye katılıom ama bu oyunun pc de olmaması ban cok acı werıooooo
    bu oyunu oynamak ıcın cafe ye gıden bı ınsanım ben ps2 almayı dusunuom walla yawww

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEAD SPACE 3 !!
    12 yıl önce açıldı
    DEAD SPACE 2 KUPA
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.