Merhabalar FNC ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Dün forumdan bir abiden oyunu aldım, indirdim. Oyunu ana hesabımdan açtım. Şampiyon modunu oynamaya devam ettim. Birkaç dövüş yaptıktan sonra yenilince yeniden dene deyince hayırı seçtim ve ondan sonra menüye döndü. Ama menüde ne varsa her şey kilitli gözüküyor hiçbir şeye giremiyorum hatta şampiyon moduna devam edemiyorum. Çıktım yeniden girdim yine aynı. Ne yapmam gerekiyor ? Cevaplarsanız sevinirim ! Bu arada başka bir hesabımdan denedim yine aynı çıktıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum.
champion moduna bi daha gir.dene bakalım belki olur.normalde kilitli değil champion modu.boksörlerin bir kısmı kilitlidir dlc indirmen gerekir.sorun varsa cevaplandırabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bitruci
champion moduna bi daha gir.dene bakalım belki olur.normalde kilitli değil champion modu.boksörlerin bir kısmı kilitlidir dlc indirmen gerekir.sorun varsa cevaplandırabilirim.
Hocam teşekkür ederim. Sorunu hallettim içinde dlcleri varmış onları indirmek gerekiyormuş. Bu arada oyun sizde mevcutsa birlikte oynayabiliriz.
valla süper olur türk yok fazla oyunda bana fazla denk gelemdi onlineda.GladMAYWEATHER benim gamertag.ekle hocam oynayalım.