Şimdi Ara

Fight Club hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu filmi izlemek istiyorum ve film hakkında yapılan yorumlar filmin çok güzel olduğu yönünde fakat requiem for a dream filmine yapılan yorumlar da bayağı iyiydi ama begenmedim filmi fazla yanlış anlaşılmasın film zevkim düşük değildir ama ne bilim ısınamadım filme sizce fight club daha mı iyidir izleyeyim mi spoiler vermeden tavsiye verirseniz sevinirim

• İkisi çok farklı filmler. Birisinin ana teması uyuşturucu, diğeri ise bir adamın hayatının değişik bir şekilde işlenişi. Dövüş Kulübü kesinlikle çok iyi bir filmdir. Sadece film değil, oyunculuk da gayet iyi.
  • Fight Club her yaşa hitap eder, küçükler dövüş kulübü aa süpermiş felan derler. Büyüklerse verdiği felsefeyi anladıkları için onlar da beğenirler.

Requiem for a dream beğenmemişsin, muhtemelen Trainspotting'e bayılırdın.
  • Fight Club kat kat iyi tavsiye ederim.
  • MonaLisa tablosu resim sanatı için neyse.. Fight Club filmide sinema için o dur..

• Fight club sadece bir film değil sizi hayata bağlayan bir parçaHer insan ölmeden önce bir seyretmeli
  • Brad abimizin oyunculuğu ve Edward abimize American History X'den gelen bir hayranlıktan dolayı ağzım açık izlemiştim 2-3 ay önce. Tavsiye ediyorum izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R Corwin

Fight Club her yaşa hitap eder, küçükler dövüş kulübü aa süpermiş felan derler. Büyüklerse verdiği felsefeyi anladıkları için onlar da beğenirler.

Requiem for a dream filmini beğenmemesi filmin çok içi yakan birşekilde ilerlemesinden olabilir, yaşına hitap etmiyor olabilir.Trainspotting örneğinde ciddi misiniz bilmiyorum ama efsane filmdir kendisi.

Konuya gelirsek fight club filmini izlememiş olman hata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fight Club filmini sadece bir dövüş filminden ibaret olarak görenler varsa gerçekten onlara acıyorum. Filmin vermek istediği mesaj ve konusu gerçekten çok daha farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

Fight Club her yaşa hitap eder, küçükler dövüş kulübü aa süpermiş felan derler. Büyüklerse verdiği felsefeyi anladıkları için onlar da beğenirler.

Requiem for a dream filmini beğenmemesi filmin çok içi yakan birşekilde ilerlemesinden olabilir, yaşına hitap etmiyor olabilir.Trainspotting örneğinde ciddi misiniz bilmiyorum ama efsane filmdir kendisi.

Konuya gelirsek fight club filmini izlememiş olman hata.

Yanlış anlama olmasın, Trainspotting'i ben de çok sevdim, efsane film bence de. Ama Requiem for a dream'dan farkı ise tüm yaş gruplarına hitap etmesi.

• beğenenler kaç yaşında izlediğinizi söyleyebilirmisiniz yani sonuç olarak benimde yaşım çok küçük sayılmaz yani insan olgunlaştıkça daha iyi kavrar böyle psikolojik filmleri bende bu tür filmleri beğenirim aslında ama requiem for a dream pek bağlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep427 -- 29 Ocak 2015; 21:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep427

beğenenler kaç yaşında izlediğinizi söyleyebilirmisiniz yani sonuç olarak benimde yaşım çok küçük sayılmaz yani insan olgunlaştıkça daha iyi kavrar böyle psikolojik filmleri bende bu tür filmleri beğenirim aslında ama requiem for a dream pek bağlamadı

Çok yaş muhabbeti yaptığımın farkındayım ama şöyle düşün küçükken hepimiz çizgi film izliyorduk, şuansa normal filmleri izliyoruz. Yani zevkler değişiyor yaşa göre, o yüzden böyle yorumlar yaptım. Dizilerde de bu çok var, 16 yaşındakilerin favori dizileri Prison Break ve Lost'tur %99 ihtimalle. Büyüyünce ise bu favori diziler genelde HBO dizileri olur yani The Sopranos, SFU, Oz, The Wire gibi diziler olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ep427

beğenenler kaç yaşında izlediğinizi söyleyebilirmisiniz yani sonuç olarak benimde yaşım çok küçük sayılmaz yani insan olgunlaştıkça daha iyi kavrar böyle psikolojik filmleri bende bu tür filmleri beğenirim aslında ama requiem for a dream pek bağlamadı

Çok yaş muhabbeti yaptığımın farkındayım ama şöyle düşün küçükken hepimiz çizgi film izliyorduk, şuansa normal filmleri izliyoruz. Yani zevkler değişiyor yaşa göre, o yüzden böyle yorumlar yaptım. Dizilerde de bu çok var, 16 yaşındakilerin favori dizileri Prison Break ve Lost'tur %99 ihtimalle. Büyüyünce ise bu favori diziler genelde HBO dizileri olur yani The Sopranos, SFU, Oz, The Wire gibi diziler olur.

yanlış anlaşılmasın anladım demek istediğinizi hocam ama merak ettim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep427 -- 29 Ocak 2015; 22:00:28 >

• Filmin, finali hariç tamamı muhteşem. Ama finalde öyle bir mantık hatası var (ya da be öyle anlıyorum) ki tüm filmi mahfediyor.
  • Filmden daha ötesi bence. 2-3 sefer izlemen lazim.

• fight clubu izledim bi b.k anlamadım
  • requiem for a dream bende indirdim tavsiyeler uyup az baktım sıkıldım ileri sardırdım gene sarmadı sildim. fight club izlemeden önce bende tereddütteydim ama film süper. insanı etkileyen cinsten.brad pitt sevmezdim ama bu filmde çok karizma adam. hele bide sonunda çalan müzik felan of of. kesin izle
  • izle pişman olmazsın
  • Bu filmi anlamadım yada biraz abartılıyor. Film güzeldi işlenişi vs. Ama filmi açıklayacak olan var mı ? Verdiği mesajı filan ? Spoiler yada pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.