https://www.beymen.com/tr/p_fifine-x3-anc-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik_1762457 Ortalama 2500-3000 aralığında olan bir kulaklık. Seçili kartlaravade farksız 4 taksit imkanı ile gayet uyguna geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 23 Temmuz 2025; 19:30:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fifine x3 ANC Kulak üstü kulak1874,25₺

-
-
aldık doğru dürüst bir yorum inceleme falan yok bakalım. teşekkürler. umarım şarjı iyi gider.
-
2 gündür kullanıyorum, ancsi çok iyi. Önceden anker space one kullanıyordum, ses kalitesi biraz daha kötü ancak fark çok az,ancsi çok daha iyi. Mikrofonu ankerden kötü.
uygulama desteği yok ama tuşları kullanmak kolay. Dokunmatik yüzey gayet hassas ve sapıtmıyor.
kullandıkça yorumlarım.
bu fiyat aralığında anker q21i ve qcy h3 pro vardı, iyiki fifine almışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5 e bağlayıp oyun oynamayı duşunuyorum hocam büyüklüğü nasıl kafası büyük insanlar için olur mu :)
-
Kulağı çevreleyen yapıda. Gözlük kullanmama rağmen herhangi bir baskı hissetmiyorum. Jbl 500 serisi bu konuda çok kötüdür mesela. Resmen kafatasını işkenceye bağlamışsın gibi sıkar. Bu çok rahat, tıpki incelemelerde bahsedildiği gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X