Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

19 we 20. hafta fikstürü açıklanmıştır..Son gün 22 MAYIS CUMA gecesidir...Bilgilerinize..
  • malmsteen1 ıle macımzı yapamdık psn sınde sorun varmıs sanırım tamırat falan varmıs dedı bana ama oyuzden macımzı yapamdık kendısıyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

malmsteen1 ıle macımzı yapamdık psn sınde sorun varmıs sanırım tamırat falan varmıs dedı bana ama oyuzden macımzı yapamdık kendısıyle

Dostum yarın akşam (Perşembe) yapalım seninle maçımızı uyar mı sana?
  • uyar dostum uyar pm atarsın...
  • quote:

uyar dostum uyar pm atarsın...

psn de güncelleme vardı akşam 22,30 a kadar baktım bunun yanında DNS hatası alıyorum c.tesiden beri deliricemm bağlanmıyor bağlansada 5 dakka sonra düşüyorum sorun ne acaba anlayamadım
    internette sorun yok bilg falan gitiyor çatır çatır.
  • Şu bol gol atan arkadaşlarla özel bir maç yapalım, merak ettim, nasıl böyle 8-9 tane atıyorlar diye
  • tabı dostum yap onlar alıskın bu duruma her mac 10.15 tane atarlar herkeze kendılerıde zevk almazlar oynadıkları oyundan aslında.benımde yedıgım oldu bıton gol ama macın bsaında bı moralın bozulursa ıste ozman bunu cok ıyı kullanıyorlar yoksa kımsenın kımseden ustun oynadıgı yoktur sonucalara bakarsan da zaten ılgınc sonuclarda lıgımızde mevcuttur moral en buyuk husustur yanı arkadaslar ben acıkcası bu oyunu cok cok ustun bısekılde oynamak ıstemem ne anlamı kalır herkeze 10.20 tane gol atınca boyle daha ıyıyım gercekten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Mayıs 2009; 16:47:44 >
  • quote:

tabı dostum yap onlar alıskın bu duruma her mac 10.15 tane atarlar herkeze kendılerıde zevk almazlar oynadıkları oyundan aslında.benımde yedıgım oldu bıton gol ama macın bsaında bı moralın bozulursa ıste ozman bunu cok ıyı kullanıyorlar yoksa kımsenın kımseden ustun oynadıgı yoktur sonucalara bakarsan da zaten ılgınc sonuclarda lıgımızde mevcuttur moral en buyuk husustur yanı arkadaslar ben acıkcası bu oyunu cok cok ustun bısekılde oynamak ıstemem ne anlamı kalır herkeze 10.20 tane gol atınca boyle daha ıyıyım gercekten....

• celtic 1-4 porto
    dün gece yaptık şimdi yazabildim kusura bakmayın..
  • İşte bende onu merak ediyorum, acaba bende yermiyim o kadar diye, güzel bir savunmam vardır, hani kendimide bir test edeyim istiyorum
  • bjk 3-2 porto
    bobox3...lopezx2
  • WEST HAM UNT 2-2 NEWCASTLE goller: owen 2 arkadasınkını unutmusm

cok cekısmelı mac oldu arkadas cok gol kacırdı ama 90 da 2-2 yı buldum guzel mac dıye buna derım ben
  • 90.dk da gol mu atılır ya

• quote:

WEST HAM UNT 2-2 NEWCASTLE goller: owen 2 arkadasınkını unutmusm

cok cekısmelı mac oldu arkadas cok gol kacırdı ama 90 da 2-2 yı buldum guzel mac dıye buna derım ben

WestHam goller: D.Ashton, Di Michele

Katılıyorum çok keyifli bir maçtı, çok ta gol kaçırdım ama son dakika golü ile puanları paylaştık.

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
  • fenerbahçe we lazio bu gun müsaitim..istediginiz zmn yapabiliriz maçlarımızı...
  • lazio ve galatasaray sızlerden newcastle olarak macların saatlerını pm olarak gondermenızı rıca edıyoruz
  • tablo we fikstür günceldir...

Miniland Kupasında yarı final kuraları 20.hafta fikstürü de tamamlanıldıgında çekilecektir..Bilgilerinize...
  • psg 3-2 dortmund

goller:

3 gol hoarau(psg)

1 gol a.frei(dortmund)
    1 gol f.kringe(dortmund)

teşekkürler güzel maçtı.
    gol sevinmelerinde harikaymış yani L1 karemaç baya çekişmeli gitti tebrik ederim güzel maç için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 21 Mayıs 2009; 19:59:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

psg 3-2 dortmund

goller:

3 gol hoarau(psg)

1 gol a.frei(dortmund)
    1 gol f.kringe(dortmund)

teşekkürler güzel maçtı.
    gol sevinmelerinde harikaymış yani L1 karemaç baya çekişmeli gitti tebrik ederim güzel maç için

valla alışkanlık sevinç ya direk basıyom o hırsla maça isteksiz başladım sonra bırakmadım full ofensive oynadım tadını çıkardım ama süperdi senin golunde çok zevk aldım maçtan yenilmekte güzel:)

• valla uzaktan yandan aşırtma nasıl girdi bende anlamadım baktım o girdi sonra bi tane daha öyle denedim direkte patladımaça genelde sen hakimdin ama ardarda 2 gol bulunca biraz dağıldın ama 2.yarı senin hakkındı öylede oldu zaten ben bir gol attım sen 2 gol.

galatasaray,westham psndeydim artık yarın falan yaparız maçımızı
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.