Şimdi Ara

**Fifa09 Clubs [10vs10] DH4EVER TAKIMI-ESKISI GIBI TOPLANIYORUZ** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
1
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ekostros

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

ekrem'e kefilim... iyi oynar ve iyi biridir... burdaki turnuvalarıda başlatan arkadaş zaten

yapma senceru şımartıyosun beni sağol dostum. valla benide alında oynıyalım çok merak ettim 10 a 10 her mevki oynarım.

NOT: her mevki diyince öyle hemen defans demeyin. eğer yer yoksa sırf defans boşsa oynarım

defans oynamak neden korkutuyor insanlari bu kadar anlamis degilim

• korku değilde doğal olarak orta saha ve forvette aldığın zevki defans vermez.

farketmez defansta olurum yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Ekim 2008; 20:15:33 >
  • ben sakarya üniv. kazanmışım 2. tercihlerde o yüzden ancak 2-3 haftada bir hafta sonları girebilirim

eğer çok giremediğim için takımdan atmassanız eve geldiğim günlerde oyuna girerim
  • forum almış başını gitmiş ya görmeyeli bende bu aralar interneti sınırsıza geçirip hızıda 4mbit'e geçirdiğimden beri 1080p filmler yüzünden pek fifya takılamamıştım arkdaşlar bende oynarım eğer böle bi 10 vs 10 şekli bi durum olursa
  • ya arkadaşar ben ne zaman 10vs10 a girsem connection has been lost deyip atıyo beni Nası 10vs10 oynayabilirim sorunsuz.

NOT: Portları da açtım ama sorun hala aynı
  • Gereksiz tartışmalar olmuş. Fazla konuşmaya gerek yok.

DH4EveR takımından bir şekilde çıkmışım/çıkarılmışım. Tekrar girmek istiyorum.

PSN: SnowPowerFB

Tekrar davetiye yollayabilirseniz sevinirim. Güzel maçlar yapıyorduk. Tekrar toplansın bu grup.
  • Bence de çok gereksiz tartışmalara girilmiş. Haftasonu şehir dışında olduğum için ps3 ten uzak kaldım. Son oynadığımızda da takım fena gitmiyordu. Bence kavgayı bırakıp takımı yeniden toplayalım. Eski günlerdeki gibi Bu arada davet için psn:theconqueror77
  • takımdan ayrılmış gözüken herkese tekrar davet yolladım, yeni girmek isteyenlere ve beni PSN'e ekleyenlere de yolladım, oyunun içinden mesajlarınızı kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

takımdan ayrılmış gözüken herkese tekrar davet yolladım, yeni girmek isteyenlere ve beni PSN'e ekleyenlere de yolladım, oyunun içinden mesajlarınızı kontrol edin.

Teşekkürler.
  • dönüşüm muhteşem olacak
    bu akşam yapalım maç..
  • cemnahit banada davet atabilirsin...

bir arkadaşım sayesinde ikna oldum.böyle saçma tartışmaları kavgaları bırakıp oyunumuza bakalım...
  • senceru iyi oynuyosun uzun pas işini çözmüşsün
    neyse güç bela rövanşı aldım da rahatladım dün
  • Kanka Ben Baya Eski Oyuncuyum Yani PC'de Hep Orjinal Fifa Alır Online ve Offline Turnuvalara,Liglere Katılırdık Arkadaşlarla.Esl Falan Belki Bilirsin...

PS3'üde 5 Ay Önce Falan Aldım... Alışmam Kısa Sürdü

2.Maç Afalladım Yalnız Çok Saçma Oynadım

Akşam Yaparız Yine Maç
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

cemnahit

Bir Oyun İçin Bunları Yapmam Emin Ol

Ben Gayet Memnundum Takımdan.Ama Son Zamanlarda 1 Haftadır Club Maçı Yapmıyorduk Artık Sıkıldım ve Çıktım Ama Benden Önce Yijoede Çıkmış Kimse Yapmıyor Dedi Maç Çıktım Takımdan Dedi... Çok İyidik Evet Adriano İle Şov Yapıyordum Ama Takım Kaptanı,Takımı Toplamazsa İlgilenmezse Maç Olmaz Ben Takımı Kapıcam Başka Bir Takıma Girer Maçlarımı Yaparım Yine Oynarım...

Sanada Hayatında Başarılar...

Arkadaşım devam ettir sen takımını niye kapatıyorsun ki , talep olacaktır bu takıma herkesi alamayız zaten, ama ben bu forumda herhangi bir organizasyon yapılamıyacağını anlamış bulunuyorum, bu takımda açık kalır isteyen oynar istemeyen oynamaz.

Dostum bu forumda oyunda oynanıyor hertürlü turnuvada yapılıyor.Tek yapman gereken kiminle oynayacağını bilmek.

Ben LOG lardan görebileceğin gibi kendi isteğimle ayrıldım.Sebebide şu mesela birisi RW olmak istiyor o anda başkası o pozisyonu alıncada oyundan çıkmamk için orta sağa alıyor ama RW oynuyor , bu bir örnek sadece bunun gibi birçok örnek yaratıblabilir.Bende club'ten çıktım , Yakın arkadaşlarıma soyledim.Süper oynayan yada oynadığını zanneden değilde takımı satmıyacağını oyunda saçmalamıyacağını bildiğim bir arkadaşıma soyledim ve beraber hareket ettik.Her akşam çok zevkli maçlar yapıyoruz oyunun zevkine varıyoruz.Sonuçta bu oyun adı üzerinde takım oyunu maç 10-0 bile olsa kimsenin bireysel hareket etmeye hakkı yoktur.Ben eski kulupteyken oynayamıyacağımı bildiğim bir pozisyon bana kalırsa çıkıyordum tek başıma oynuyordum çünkü kimsenin oyununu bozmaya hakkım yok.Bir sonraki maçta ben orada oynarım....

Ben şunu anladım bir konu açıpta haydi şunu yapıyorum demektense arkadaşlıktan , oyun oynamaktan anlayan insanları bir araya toplamak çok daha verimli oluyor ha belki 10 kişi bir takım yapamıyorsun ama inan 5 kişi daha çok zevk alıyorsun.

Bu takımdan atma konusundada buradaki çoğu arkadaş birbirini fifa yada uefa'dan birbirini tanıyor.Bende tanıyorum az çok kimin hangi kişilikte olduğunu biliyorum ama kendi fikrim busefer bende kalacak.Kimsenin kalbi kırılmasın.

Yukarıda yazdıklarım kimse için özel olarak hazırlanmış değildir benim gördüklerimi gören arkadaşlar zaten çok vardı aramızda bunu ben yazmış oldum.Herkez ne düşünmek isterse onu düşünür kimse engel olamaz.Bu takımdan atma olayında olduğu gibi....

Herkeze iyi oyunlar

• FIFA 2009'u açtığımda önce club bölümüne giriyorum. Biraz bekledikten sonra kimsenin olmadığını anladığımda Be a Pro moduna geçiyorum. Orada da bazı maçlarda oyuncular forvete doluşuyorlar. Bazen sıkıcı olabiliyor bu. Kendi kendime, "neyse allahtan bizim kulupte böyle bir problem yok" diyordum. Maçlar zevkli geçiyordu. Herkes seçtiği yerde oynasın, gerisi gelecek zaten. Hep beraber eğleneceğiz.
  • selamlar, ben de önceden kayıt yaptırmıştım bu takım olayı için bugün de sendit ten siparişim elime geçti.. ben de bu akşam maçlara katılmak isterim acaba kiminle iletişime geçmem gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eto82

selamlar, ben de önceden kayıt yaptırmıştım bu takım olayı için bugün de sendit ten siparişim elime geçti.. ben de bu akşam maçlara katılmak isterim acaba kiminle iletişime geçmem gerekiyor?

sana davet gönderdim oyun içinden mesajlarını kontrol edip, daveti kabul etmen gerekiyor.
  • HAY BÖYLE İŞİN.Tam oyunu alıcaktım kredi kartımda sorun çıktı.İnşallah hafta sonuna kadar katılırım.Takımdaki yerime birşey olurmu?
  • Bencede 5 Kişi Yetiyorda Artıyor Bile.İlk Düşüncemiz Gibi Yapsaydık Keşke 4 - 5 Takım...

Başta Ben Yapıyorum O Mevki İşini... RW'yi Alıyorlar RCM Alıp RW Oynuyorum Yani Doğrudur Yalan Yok

Maçı Hemen Başlatmak Yerine Mevkileri Belirleyip Başlarsak Daha Güzel Olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 21 Ekim 2008; 0:44:12 >
  • ben rw veya lw kapılırsa mecbur lb veya rb seçiyorm ve o görevi yapmaya çalışıyorm..ama bencede bi maç bitince şak diye başlamayın ya 1-2 dk konuşalm,maçın sohbetini yapalım..bişe yazacaz, yazar yazmaz yeni maç başlıyo
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.