< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9103. sayfa)
-
-
Defans geride oldu mu rakip ablukaya alıyor beni genelde, ruhum sıkılıyor, ceza sahamın oralarda uyuz uyuz pas yapıyorlar, 70den aşağıya oynamıyorum yenilsem bile atağa çıkabiliyorum daha zevkli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkeste oyuna iliskin bir bikkinlik, doymusluk var. Ve herkes ayni anda bunu soyluyor. Bende ayni seyleri hissediyorumki dun oyunu cok erken kapattim.
Bence paketlerdeki, ozellikle TOTY cikartmak icin ugrasip 0 kazanim elde etmek ve o Sari goruntuyu gormek insanlari biktirdi.(Thunderstruck, Winter wilds promolarinda hic degilse bir renk oluyordu, heyecanlaniyorduk) Rivals, Champions ve su 4 haftayi tamamlayinca vaadedilen buyuk odullerin bombos cikmasi tuzu biberi oldu. Yeni gelen promolarin dandik olmasi ve oyunun oyuncu tarafindan degilde momentumla yonetilmesi de son nokta oldu. Bu saatten sonra oyunu birakanlarin sayisi cig gibi artacaktir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 4 Şubat 2025; 13:36:38 > -
442 hiç savunamazsın, almanya yada italya'da ikamet etmiyorsan aşırı zor oynaması.
n#BnG%@ux&7 benim 4213 taktiğim bu deneyebilirsin.
pasların yanlış yere gidiyorsa sebebini bilmiyorum. joystickte sorun yoksa, kontrol etmeden tekte oynamak çoğu zaman hatalı pasa sebebiyet verebilir. pas arkası hemen pas yapmak yerine, pas-bekle gör-pas yapmayı denemelisin.
-
4411'i hızlı oynamaya çalışırsan, pozisyon bulamazsın.
pas sayını arttırıp sete yerleşmen gerek.
kanat oyuncuların bir kere daha geride 4-2-1-3'e göre.
-
Ama pazar ile pazartesi günleri arasındaki oynanış gece-gündüz kadar farklı işte. Neyse deneme yanılma ile bir taktik bulacağım artık Tavsiye taktik için teşekkür ederim.
Sana ve diğer arkadaşlara zahmet olacak ama benim şu kadromdaki oyunculara uygun başka diziliş ve taktik/talimat önerir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 4 Şubat 2025; 14:29:8 >
-
Beni de dahil ettiniz sonunda tımarhaneye
-
Ben de defansı pek beceremediğim için sağlama almaya çalışıyorum yoksa ofansif oyunu severim.
-
Elimde aşağıdaki gibi bir kadro var ve 17 Milyon da coins var. Elite division ve PS5 hesabı. Bu şekilde komple satmak istesem ne kadara satılır tavsiyesi olan var mı ? Bir de en kolay nerede satılabilir önerisi olan varsa sevinirim . Tüm meta SBC ler falan da var. Onları eklemedim bile çok yer kaplamasın diye ama toplam kadro değeri 50 milyon üzeri
-
Nasıl ya anlamadım pele falan eksik iş yapmaz bu kadro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 4 Şubat 2025; 14:48:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahaha olduğu kadar artık. Bu haliyle hesabı satmayı düşünüyordum da, 17 milyon coins ile birlikte ne kadara satmak gerekir görüş almak istemiştim
-
Bu takım için forvet-defansif ortasaha ve sol bek önerir misiniz?
bütçe 270k
forvet için aslında şu an delap var ama bitiriciliği hoşuma gitmedi. sizce 89'luk icon larson alsam delap yerine verimli olur mu?
-
Ben de çok beceremiyorum 8-9 sene sonra yeniden başladım, kötü oyuna denk geldik. Defans çizgisi geride oldu mu adamlar satranç oynar gibi sindire sindire sağa sola geriye ileriyeçok rahat pas yapıyorlar bir şekilde aşıyorlar defansı.
Hocam delapla ya yandan vur direk lensi bile trivela vuruyor ya da direk hiç plase falan yapmadan yana vur gol oluyor. Kimya ve evo durumun önemli bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evosuz hocam. hangi evoyu basmak gerek? sharp shooter ise onu ben başka oyuncuda kullandım.
-
Oyuncu geliştirmeyi 2 oyuncuya çıkardılar millet hala tek tek Rush modunda oyuncu geliştiriyor, bunlar başka mod oynamıyorlar herhalde. Puan kasmaya yönelik arkadaşlar olursa Xbox:Tibetto7184.
hocam piyasada hesaplama yöntemi şöyle genelde satılmaz kadronun ( ilk 11 ) coins değerini 3 yada 4 bölüyorsun sonra çıkan coins değerini 100k : 110-120 tl olacak şekilde çarpıyorsun . satılabilir oyuncuların ve coinlerin değeride direk 100k: 110-120 tl şeklinde onuda ekliyorsun. wepp açıksa 500 tl civarıydı en son oyunda dahilse onuda ekleyip bir değer çıkarabilirsin. yani sadece coin şuan en az 17.000 tl eder. baya değerli bir hesap o açıdan alıcı bulmak zor biraz. benc coinleri parça parça elden çıkarıp hesabıda ayrı satın hem daha karlı olur hem de hesabı satması daha kolay olur. facebook da bunun için gruplar var yine aynı şekilde instada hesapşarı satın alanlar var al - sat yapanlar yani onlarla da iletişime geçebilirsin.
bir de nasıl yaptın bu hesabı yaw :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 4 Şubat 2025; 16:7:46 > -
Öncelikle çok teşekkürler hocam yanıtın için. Gayet detaylı ve açıklayıcı bir bilgi olmuş. Eminim benzer şekilde satmak isteyenler de yararlanır bu bilgiden. Söylediğinizden yola çıkarsak yaklaşık 30.000-35.000 arası bir değeri var hesabın diye anlıyorum. Ama bu dönemde prolar veya çok zenginler dışında sanırım söylediğiniz gibi bu paraları pek vermek isteyecek birini bulmak zor olacak. Coinsleri önden dediğiniz gibi satmayı deneyeyim
Hesabı nasıl yaptığım ile ilgili de, TOTY lerin çoğu 82*20 den geldi. Özellikle ilk SBC çıktığı saatlerde. Çünkü sonradan acayip düşürdüler o paketten TOTY çıkma şansını bence. Onun dışında zaten Elite div de oynuyorum ve oradaki satılabilir paketlerden arada güzel oyuncular attı. (Satılabilir Henry vs) WL de de genelde 12-13 yaptığım için oradan da para birikti. Bir de büyük promolarda parayla paket açmıştım. Ama şimdi eskisi kadar oynamak istemediğim için pişmanlık oluştu tabi. En azından o verdiğim paralar geri gelsin istiyordum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 4 Şubat 2025; 16:24:45 >
-
Ne güzel tam görür görmez quit atmalık kadro
-
Hocam coinleri sakın 130dan aşağıya vermeyin hatta fiyatı daha yukarı çekin, stoklar yerlerde zaten. Sizin yerinizde olsam bu hesabı redditte paylaşırım elbet alıcı çıkar ama bu sefer ödeme nasıl alacaksınız onun da sıkıntıları oluyor. Facebook gruplarını deneyebilirsiniz ama bu hesabı dilediğiniz fiyattan satma ihtimaliniz çok düşük, ölücü kaynıyor. Hesap inanılmaz zaten ama Facebook’ta net bi 3-4 bin düşük satarsınız ki satabilirseniz. Malum boktan şartlarda yaşıyoruz ne yazık ki, yabancılar gözünü kırpmadan alır. Zaten bu hesabı alacak kişi Türk olursa oynamayacak gidip bir yabancıya satacak. Size tavsiyem kadronun tadını çıkarın (satıcı bulamazsanız) ama coini kesinlikle satın gitsin. 140-135ten aşağıya düşmeyin böyle bir stok yok çünkü kimsede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X