Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mor1989 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184.918
Cevap
822
Favori
6.496.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Offf offf neyse hocam ben sormamis olayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FUT' a başlayalı çok olmadı ama merak ettiğim hususlar var. Aydınlatacak olan olursa şimdiden teşekkür ederim.

1) Transfer pazarına eklediğim oyunculardan şimdiye kadar satabildiğim hiç olmadı, o yüzden coin kazanamıyorum. Ortalama değerlere göre ihaleyi açıyorum üstelik. Ne yapmam gerekiyor?

2) Oyunu ilk aldığımda 3000 Fifa points vardı. Başta bilmediğimden 500'luk paket açtım. Daha sonra Draft modunu keşfettim. Pointleri burada harcamak daha mantıklı geldi. Siz nasıl kullanımı tavsiye edersiniz? Şu anda 1350 Points'ım kaldı ve bunu optimum bir çözümle değerlendirmek istiyorum. Ayrıca DRAFT modu inanılmaz keyifli bence.

3) Club Itemsların( Stad, forma,arma, top) coin kazanmak dışında klübe herhangi bir katkısı var mı?

4) Transfer pazarında sözleşmesi bitmiş çok kaliteli oyuncular oldukça hesaplı satışa çıkarılıyor. Bunları alıp sözleşme yapmak mantıklı bir yöntem midir?

5) Yine transfer pazarındaki oyuncuların bilgilerine bakıldıgında "Sahip Sayısı" diye bir bilgi var. Bu nedir, herhangi bir önemi var mıdır?

6) Consept kadro ne zaman ne amaçla kullanılıyor? Teknik direktör görevleri için kurdum bir daha kullanmadım.

7) Oyuna yüksek kimya için İtalyanlardan oluşan kadro ile başladım. Zamanla ister istemez İspanyollara kaydım :D Aslında İngiliz futbolundan keyif alırım. Son olarak oluşturduğum kadro aşağıdaki gibidir. Tavsiyesi olan varsa değerlendirilir. Şu anki İspanyol hakimiyetinden hoşnut değilim ama oyunu kapana kadar idare edeceğim.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Öncelikle FUT hastalığın geçmiş olsun.

1) Milletin koyduğu fiyattan bakarsan yanılırsın. Ne kadar gerçek teklif geldiğine göre yani satış süresi dolmak üzere olan kartlardan birkaç tane takibe alıp bak. Ne kadar teklif geldi ne kadara gerçekten satıldı bak. Gerçekçi piyasa fiyatını o zaman daha net belirleyebilirsin.

2) Online Draft'ta 3-4 maç kazanarak pointleri kazanmak en faydalısı, onun dışında özel paketleri bekleyip açmak şansını arttırır. Yüksek rare gold oyunculu paketler satışa çıktığında sadece yani.

3) Stad forma top vs. sadece kişisel, görsel zevk. Bir faydası/zararı yok.

4) Piyasadaki kontrat fiyatını üstüne eklediğinde hala daha ucuz kalıyorsa tabii ki almak mantıklı. Ama genelde pek olmaz :)

5) Sahip sayısı yaptığı maç sayısı vs. hiçbir etkisi yoktur. Ama hiç maç yapmamış oyuncular daha pahalı ve kolay satılabilir. Bunun da tek sebebi bazı kişileri istatistiklerine baktığında sadece kendi yaptıklarını görmek istediğinden bu oyuncuları almak istemesi.

6) Konsept kadro genelde kadro denemeleri yapmak, chem'i görmek. İleriye dönük hayal/hedef koymak için olabilir :) Direk o kadrodan oyuncuları pazarda aramak ta kolay. Ama genelde çoğu kişi futhead, futbin gibi web sitelerinden kendine hedef/konsept kadro kurar. Daha kolay ve kullanışlı.

7) Kadroları karıştırarak ta kurabilirsin. Bunlara hibrit kadro denir. Lig farklıdır ülke aynıdır. Yada 2 oyuncu aynı lig ve ülkedendir, çok yüksek chem verir, yanlarına kırmızı bağlantılı oyuncu da koysan kurtarır. Amaç max fayda için 9 chem i yakalamak her oyuncuda. Ayrıca bu tarz full chemli takımda teknik direktör kullanmana gerek yok. Teknik direktör chem arttırmaya ihtiyacın olduğunda koysan yeter. 2 kadroya ihtiyacın olduğunu unutma. Kadroları birbirinin sub/res bölümüne dizerek rotasyonla 1/2 maçta değiştirerek oynamalısın. Yoksa kondisyon kartlarına para yetiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvx -- 14 Şubat 2016; 23:44:34 >

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet bu bir hastalık ama zevk veren türden Öğrendiğim en kayda değer bilgi , kondisyonu düşen oyuncuyu diğer kadronun yedek/rezerv kısmına alarak kondisyonun hızlı şekilde yükselmemisini sağlamak. Aksi taktirde kondisyon yerinde sayıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikfelanyok

Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet bu bir hastalık ama zevk veren türden Öğrendiğim en kayda değer bilgi , kondisyonu düşen oyuncuyu diğer kadronun yedek/rezerv kısmına alarak kondisyonun hızlı şekilde yükselmemisini sağlamak. Aksi taktirde kondisyon yerinde sayıyor .

Hocam 3k pointsi kendiniz mi aldınız? PS4'te vermiyor diye biliyorum.

Arkadaşlar ayrıca, jumbo altın pre paketi açtım, içinden Pogba çıktı.Ne fransız kadrosu ne de italyan kadrosu kullanmıyorum, Pogba sanırım biraz da yavaş denemedim.Sizce satmalı mıyım 150 k civarından gidiyor.

• Ben Fifa16'nın Deluxe versiyonunu aldığım için verilmiş 3k points. Standart paket içeriğinde yokmuş. Ben alırken pek önemsememiştim ama draft fişi için iyi oldu. En azından bana eğlence çıkardı

• Arkadaşlar xbox one konsolumu sattığım için 410 K FUT Coin duruyor. Her iki konsola da sahip olup takaslamak isteyen olursa pm lütfen.
  • Daily Giftsler yeniden baslamis her gun Web Appe veya mobile appe girmeyi unutmayin
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Evet ben dün mobil appden girince gümüş kart verdi. Şaşırdım ne oluyor diye.

• Arkadaşlar merhaba,

Hep offline kariyer mod da oynayan birisiyim. Ultumate için 2 günlük deneme psn+ aldım, ama oyundan resmen soğudum. Daha ilk maçta rakibim 7-0 yendi. Diğer maçlarda aynı şekilde fark yedim. Tek tük gol atabildim sadece 1-2 maç kazanabildim(8-9 Maçda). Hele birisi resmen benle kafa yaptı az daha ds4'ü duvara fırlatıyordum. Topu aldı ve olduğu yerde benden sakladı bir türlü topu alamadım.

Yani, kısacası bu bölümde boyumun ölçüsünü aldım kendimi de iyi oynayan birisi sanıyordum.

Buradaki rakiplerle nasıl mücadele edebilirim bana tavsiyeleriniz neler olabilir.

Teşekkürler.

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen oyun zorluk seviyesi profesyonel veya üstünde oynamışsınızdır. . Lig zorluk seviyesi neye göre değişiyor bilmiyorum. Benim ilk ligim profesyonel ağırlıklıydı. Yenilince yarı pro+amatör karmasına düşürdü ikinci ligde.

• nikfelanyok kullanıcısına yanıt
    1- Eger oyuncular basic chemistry style'sa en dusuk fiyata bakiyorum o civarin 100 asagi/yukarisina koyuyorum duruma gore.

2-Kesinlikle Draft'a harcayin 8000 points vardi 1 kere draft oynadim kalaniyla pack actim ve hicbir sey cikmadi. Draft candir

3- yok

4- Sözleşme fiyatları 13'lükler 200 26(emin degilim sayisindan) 350-450 civari. Ben bir suru pack actigim icin su anlik sıkıntı olmadi ama ileride olabilir, bunun yerine teknik direktor alip %50'ye kadar kontrat bonusu saglayabilirsiniz.

5- Mesela bende Mandzukic var packten gelmis, sıfır fabrikadan yeni cikma bu, transfer pazarindaki sahip sayisi da el degistirme sayisi, cok onemli bir sey degil

6- Kurmak istedigin lig kadrosunu falan kurarken yardimci oluyor mesela bundesligadan st ariyorsun konseptten arayinca en yuksekten en dusuge siraliyor istersen koyuyorsun para birikince de aliyorsun klube yollayinca ekliyor takima kendi.

7-Ben ispanya sevmiyorum bende super lig bundesliga ve serie a kadrolari var degise degise oynuyorum fitness sıkıntısi olmuyor, kadro icin butce ve istediginiz ligi soylerseniz @İsa hocam yardimci olur (mentionlama sorunlu sanirim nick yazilmiyor)0

• quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar merhaba,

Hep offline kariyer mod da oynayan birisiyim. Ultumate için 2 günlük deneme psn+ aldım, ama oyundan resmen soğudum. Daha ilk maçta rakibim 7-0 yendi. Diğer maçlarda aynı şekilde fark yedim. Tek tük gol atabildim sadece 1-2 maç kazanabildim(8-9 Maçda). Hele birisi resmen benle kafa yaptı az daha ds4'ü duvara fırlatıyordum. Topu aldı ve olduğu yerde benden sakladı bir türlü topu alamadım.

Yani, kısacası bu bölümde boyumun ölçüsünü aldım kendimi de iyi oynayan birisi sanıyordum.

Buradaki rakiplerle nasıl mücadele edebilirim bana tavsiyeleriniz neler olabilir.

Teşekkürler.

Geçmiş olsun. Online mod bambaşka bir oyun tarzıdır. Ultimate team'de online seasons a girdiğinizi varsayıyorum. ilk olarak en düşük ligden başlatıyor ve orada bile fark yediyseniz yolunuz uzun :) önce ultimate team'de nasıl bir kadroyla girdiniz bu önemli. Eğer oyunun size ilk rastgele verdiği bronz oyuncularla ise tabii ki çok zorlanırsınız. Geriye doğru bu başlığı biraz okursanız detaylı oyunun nasıl daha iyi oynanacağını ve UT'de takım kurmayı anlatan yazılan var çünkü defalarca soruldu. Genel tavsiye olarak öncelikle kimyası yüksek, uygun formasyonda bir takım kurmalı sonra da oyun olarak defans yapmayı öğrenmelisiniz. Gol eninde sonunda atarsınız. Bunun dışında UT'ye girmeden ana menüde online seasons da biraz pratik yapıp birkaç lig yükselerek online maç yapmaya önce alışabilirsiniz. Bol şans

• Arkadaşlar şu an satışta olan Jumbo premium altın paketini 4 kere açtım, sadece Pogba çıktı normal, onu da sattım zaten.Bundan sonra gelecek paket sizce nedir? Black Friday futmas gibi etkinlik olacak mı yakında?
  • Fanta Souza 24 saatligine packlere konuldu. PS4te 40k civarina gidiyor zamanla duser herhalde fiyati
    Bu mesaja eklenen görseller:

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 17 Şubat 2016; 10:20:25 >

• Yükleyemedim ya, neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42276C748 -- 17 Şubat 2016; 13:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blake Griffin 32

Arkadaşlar şu an satışta olan Jumbo premium altın paketini 4 kere açtım, sadece Pogba çıktı normal, onu da sattım zaten.Bundan sonra gelecek paket sizce nedir? Black Friday futmas gibi etkinlik olacak mı yakında?

Paket alma, paket açmak perişanlıktır :)

8 bin pakette 1 özellikli birşey çıkıyor. paket parasına istediğin futbolcuyu alırsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blake Griffin 32

Arkadaşlar şu an satışta olan Jumbo premium altın paketini 4 kere açtım, sadece Pogba çıktı normal, onu da sattım zaten.Bundan sonra gelecek paket sizce nedir? Black Friday futmas gibi etkinlik olacak mı yakında?

Diğer arkadaşın dediği gibi EA'e paket açma parası vereceğime polisim diye arayıp tlf'da dolandırsalar da paramı havale etsem daha az içim acır. Kesinlikle uzak durulmalı. Kötü tavsiye olarak banlanma tehlikesiyle coin satın alıp istediğin oyuncuları normal satın al daha iyi.

Özel etkinlik EA uydurmazsa bir şeyler normal şartlarda yok, ama yaza doğru futbol sezonu bitiyor ve artık Fifa 17'nin bak neler geliştirdik bu sefer çok farklı acayip güzel oldu kandırmaca reklamları hazırlanıyordur, o yüzden paketler her hafta sonu bol bol havada uçmaya başlar. Daha birkaç ay var o evreye ama o zaman da herkes paraya doyup fiyatları uçurabilir.

• Ps4 de coinse ihtiyacım var joseflş bir kadro kurmak istiyorum yardımcı olucak?

• ıphonedan nasıl ultimate teama girerim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.