Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: buckminsterstomarti Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
182.118
Cevap
829
Favori
6.379.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 88998900890189028903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ytd eklememişsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tegaalife T kullanıcısına yanıt
    Zorunda mıyım? 😜🤣🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Yok efendim estağfurullah

• Benimle eşleşen her Türk vatandaşı 5 atıyor olsa da bana size bir oyuncu tavsiye edeceğim.

Chiesa ve sbc Thuram karışımı bir oyuncu olarak düşünebilirsiniz ve fiyatıda bence çok uygun. Forvet olarak ++ rolünde oynatıyorum kendisini ve yara yara geçiyor gerçekten rakiplerini.

Hava topunda etkili
    Birebir de topu vermeden alıp gidiyor. Dümdüz vurup rahat gol atıyor. Paslarına pek bir şey diyemeyeceğim

Atlet kahraman Cahill den bahsediyorum.

Deneyen oldu mu bilmiyorum ama fiyatı uygunken bir şans verebilirsiniz. Beğenmezseniz Muhtemelen ilk yükselişte 5-10 k kar ile de satarsınız

• blackprague kullanıcısına yanıt
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!CNN TÜRKyoutube
    18.10.2011'de CNN TÜRK'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K'da, Flaş TV'de mahkumlar için yapılan bir program gündeme getirilmişti. Programın konuğu ise sanatçı Dilber Ay'dı. Cüneyt Özdemir'in "En çok istenen 5 parçanın ismini sayar mısınız?" sorusuna Dilber Ay, "Zorunda mıyım?" ile başlayan cümle kurunca olanlar olmuştu. Ay'ın sözlerini yanlış anlayan Özdemir'i Dilber Ay düzeltmişti. Ay, parçanın isminin "Zorunda mıyım?" olduğunu ifade etmişti.
    https://www.youtube.com/watch?v=0l53XaagbGU
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    😂

• Çarşamba kartlar yükselmezse fena zarardayım 😂😂😂

• Senin yazdıklarını görünce bir bakayım dedim, ben de battım 😂 Biriktirdiğim tüm paramı Rodri, Eto'o ve Schweinsteiger'e bastım direkt kafadan 500 bin zarardayım. Hele Eto'o tam çökmüş

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Reel hayatta da borsam-kurum rast gitmez hiç 😂

• Beyler coin sıkıntınız yoksa kesinlikle Diaby alın derim. Şu kart özellikle kanat oyuncusu rölünde ++ olarak inanılmaz işler yapıyor. Sahanın her yerinde. Yani defansa yardım ediyor hücuma çıkıyor. Enterasan bir şekilde inanılmaz top kapıyor. Salah yerine aldığımda oyunum tamamen değişti. Kesinlikle deneyin derim. Nerflenene kadar bence baya bir süre götürür. Birkaç gün canım sıkılırken bu kartla beraber inanılmaz eğleniyorum.

https://www.futbin.com/25/player/55911/moussa-diabyEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

türkiye toprakları üzerinde iseniz hiç bir oyuncuya 2.3m vermeye değmez

• Biri Eto mu dedi? Paha biçilemez. Onu ayrı tutalım lütfen.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Bi tchouameni degil ama 🫣☺️

İnaki daha iyi duruyor ama 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Div3-Div2, WL’de 8-9 takılan birisiyim. Oyunda ikinci kez cezalandırıldığım günleri yaşıyorum. Ne olduğuna dair fikrim yok ilk olduğunda da üst üste 20 maç falan kazandırmamıştı. Yine öyle üç gündür.

Adamlarım hareket edemiyor, pozisyonlarında durmuyorlar, fc iq diye bir şey yok top kesemiyorum, pas yapamıyorum, dönemiyorum, koşamıyorum. Adamların vurduğu her şut bir şekilde gol oluyor birine çarpıp ya da kaleci kurtarmıyor.

Nefretlik bir oyun bu ya, yapımında emeği geçen herkesin allah belasını versin.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Tchoumeni’yi ayri tutuyorum. O baska bir siklet. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Son hali bu. 2.ligde dovusuyoruz.

Bana dünkü paketten geldi ama daha maç yapıp deneme fırsatım olmadı 😅 Biraz balık av videolarına takılıp kaldım da 😂

Dün yazmıştım gece 2 ayrı paketten diaby ve giuly çıktı kimyadan dolayı giuly koydum forvete yeni nunez yapmıştım oyuncu bile çıksa bazen pozisyon tutmuyor. Nunez seviyorum şimdi kesip forvete diaby koysam o verimi alamam gibi. Git bir tane sol tarafa at nolcak oyun işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 18 Kasım 2024; 21:16:29 >
  • Bu kadar kurabildik, uğraşıyoruz...

• Allah aşkına bu saint ettien futbolcularını nasıl alacağız. Bu sbc işi hep böyle zormudur.

Her görevi yaptım bir tanesinde çakıldım kaldım. Market dzeliyor mu sonrak günlerde

• 
Sayfa: önceki 88998900890189028903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.