Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (6919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ragnarok35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184.771
Cevap
823
Favori
6.493.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 69176918691969206921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bıçağın Gölgesi

Benim oyun ingilizce bunu türkçe yapmanın bi yolu var mı

Oyuna girişte dil seçme ekranı var orada TR yoksa bir yolu yok. TR Psnden alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Bende vodafone kullanıyorum genel bir sorun mu var acaba bende giremiyorum. Hala açılmadı.

Alıntıları Göster

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü online olamıyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIV ödülleri Perşembe gelmiyor muydu? Gelen birşey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler psn hesabıma farklı fifa hesabı eklemek istiyorum. Fakat direk giriş yapıyor. Ea hesabını nasıl değiştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: HyDeS

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü online olamıyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı başka

Alıntıları Göster

Sizde Vodafone kullanıcısı mısınız , ya da altyapınız kablonet mi ?

• Kadromun son hali bu şekilde oldu. 4-3-3-4 ve 4-4-2 oynuyorum. 4-4-2 de Dembele- inaki çift forvet

Fiyat Xbox dir yanıltmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 30 Eylül 2021; 13:10:24 >
  • Eski jenerasyon ile yenisi arasında gameplay farkı varmı? Hiç girmedim eski jenerasyona bu sene. Burada çoğunluk yeni de mi oynuyor eski de mi?

• Satilabilir para eden adamlari simdi satmak mantikli mi gece 12 sanirin oyun cikcak paketler verilcek fiyatlar market nolur Bruno fernandes var 160 k ediyor satayim mi sizce?

• Ea play aboneliği ile yüzde 10 indirim devam ediyor mu? Oyunu daha ucuza almanın bir yolu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba..ilk kez fifa forumuna giriyorum..hiçbir şey bilmiyorum ama fifa 22 almak istiyorum..pes oynardım normalde.. Bu seneki korkunç rezillikten sonra fifaya geçmeye karar verdim..

-psn hesabım var..ea yok..kaça alabilirim.
    -oyun indirmeye ve oynamaya açıldı mı..
    -fut modu pesteki myclub moduna mı denk geliyor..kendi takımımızı oluşturabiliyoruz sanırım..

Akşam indirip oynayabilir miyim..

Teşekkürler.

• superegoid S kullanıcısına yanıt

Ea hesabı kendin açabilirsin psn hesabında kullandığın mail ile.

Bu gece 00.00'da herkese açılıyor oyun.

Evet kendi takımını oluşturuyorsun ama başlarda baya zorlanırsın sistemi öğrenene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox in the Box

Ea play aboneliği ile yüzde 10 indirim devam ediyor mu? Oyunu daha ucuza almanın bir yolu var mı?

Ben hafta sonu Fİfa 21'in içinden Ea play indirimi ile birlikte 560'a ultimate almıştım. En ucuz sanırım Fifa 21 içinden almak ama standart edition içinde indirim yapıyor mu bilmiyorum.

• Fut Champs playoff sisteminin kafa karışıklığını gidermek için basit bir şekilde anlatıyım. 1 sezonda 7 tane wl olucak, 7 tanede playoffa katılma hakkınız var. İlk hakkınızı kullandınız 9da 5 maç kazanamadınız. 1 hakkınızı daha kullanmakta serbestsiniz ama o sezon boyunca olacak 1 wl'ye katılmamayı kabul etmiş oluyorsunuz.

Bu olay bir sonraki sezon için geçerli. Şuan ki sezonda 5 tane wl olucak yani 2 tane ekstra hakkımız var bu sezonluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Merhaba..ilk kez fifa forumuna giriyorum..hiçbir şey bilmiyorum ama fifa 22 almak istiyorum..pes oynardım normalde.. Bu seneki korkunç rezillikten sonra fifaya geçmeye karar verdim..

-psn hesabım var..ea yok..kaça alabilirim.
    -oyun indirmeye ve oynamaya açıldı mı..
    -fut modu pesteki myclub moduna mı denk geliyor..kendi takımımızı oluşturabiliyoruz sanırım..

Akşam indirip oynayabilir miyim..

Teşekkürler.

1- Oyunu aldıktan sonra ultimate team'e giriş yapınca otomatikmen ea hesabınız oluşacak

2-Ultimate editon alanlar Pazartesi gününden beri oynuyor. Ayrıca Ea Play alırsanız 10 saat hatta 20 saat deneme süreniz var.

3-Fut modunu kavraman biraz zaman alacak onun için youtubue da rehberler var. Kolayca kavrayabileceğin bir mod olmayacak.

Edit: EA Play üzerinden ultimateam girişi yaparsanız da EA hesabınız oluşacaktır. Size önerim ilk önce youtube inceleme videolarını izleyin video tarhinin eski olması giriş seviyesi için çok önemli değil. Biraz fut bilginiz oluşunca Ea Play deneme sürümü ile biraz oynayın hoşunuza giderse sonra oyunu alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 30 Eylül 2021; 14:16:14 >

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Dun sabahdan online girmiyor .Musteri hizmetleri klasik reset falan attirdi duzelmedi .Genel sorun gozukuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDwasHERE

DIV ödülleri Perşembe gelmiyor muydu? Gelen birşey yok.

Bende de durum aynı, mobilden girişte de sıkıntı yaşıyorum zaman zaman. (Turkcell hat)

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

hocam xboxta oyuncu doluluğu nasıl acaba ? çok bekleniyor mu market falan nasıl ? ben de xboxa alabilirim ama emin olamadım.

• cmlkc C kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki sezonlarda da 10 hak verecekler yine üç tane boşa sıkma şansı olacak yani.

• IDwasHERE kullanıcısına yanıt

ps4 ten girince alabildim ödülleri,mobilde bana da gelmedi

• mecekaa kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum. Rahat o zaman.

• 
Sayfa: önceki 69176918691969206921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.