Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (6166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184.976
Cevap
822
Favori
6.499.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 61646165616661676168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

burada çok pis hile dönüyor diyebilir miyiz? her vurduğu gol oldu, benim 4 top direkten döndü falan. oynadığım en saçma maçtı zaten. takım ismi bile dalga geçer gibi :)

kadrosu da şöyle.

platform pc tabiki

• darth hede kullanıcısına yanıt
    Oha bu nasil 74 ratingli kadro oluyor
    Yedekleri full bronz yapsa bile bu kadar düsmez herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet simdi kendim kurmqya calistim kadroyu
    Ratingi 74de düsürmek imkansiz
    Kani bozuk it cheat kullanmis
    Bu yüzden fifayj pcde oynamak acayip sacma geliyor bana
    Hile hurdaci ne ararsan var

• neco6791 kullanıcısına yanıt
    hocam linkini verdiğim kadro onun kadrosu zaten. yedeklerde de 90'ın altında adam yok. ki kimyası da 85'miş, maçın girişinde 100 görünüyordu.

ara ara hile hissetiğim oluyordu ama bu kadar barizine ilk defa denk geliyorum. cod oynarım hile, fifa oynarım hile... multiplayer oyunlar için konsol şart neredeyse.
    Pc 'de hile var oynanmaz dediğimizde üstümüze çullanıyor pc tayfası. Sonradan bıraktım yazmayı. Şu fotoğraf 74 Chemistry muhabbeti zaten komedi. Muhtemelen auto time finishing hilesi ile seni yendi.

Başlığın muhtarı vardı, sürekli kim yazsa cevap yazan kişilik, damlar birazdan pc hileleri konusunda yüreklere su serper. İsmailbabayigit gibi bişeydi nicki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu adamla ben de oynadim bu adamin ps hesabi da var beni de hallac pamugu gibi dagitti her vurdugu gol oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017den beri PCde oynuyorum aktif olarak hile var zaten, hele drafta girebilmek imkansızlaşıyor coins kasıyorlar orda. Kimya hileleri rating hileleri ve oyun içi oynanış hileleri mevcut malesef.

İmkanı olan PCde oynamasın,yani tabiki o kadar da oynanmayacak derecede de değil ama 2021 son inşallah benim PCde. Ondan sonra PS5 düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Pc 'de hile var oynanmaz dediğimizde üstümüze çullanıyor pc tayfası. Sonradan bıraktım yazmayı. Şu fotoğraf 74 Chemistry muhabbeti zaten komedi. Muhtemelen auto time finishing hilesi ile seni yendi.

Başlığın muhtarı vardı, sürekli kim yazsa cevap yazan kişilik, damlar birazdan pc hileleri konusunda yüreklere su serper. İsmailbabayigit gibi bişeydi nicki.
    sana sadece gülüyorum

pc de online platformu olupta hile olmayan oyun yok ancak ben fifa 17de oyunu bıraktığımda oyun neredeyse hileden oynanamaz düzeydeydi şimdi ise gerçekten 30 wl maçında 1 tane ya geliyor ya gelmiyor bunu top 100 yapan adamlara bile sorabilirsin. öbür türlü bir şeyi kendimiz yapamayınca pc de oynarken paronayaklaşma çok fazla olabilir hak veriyorum çünkü adı üstünde pc adı çıkmış bir kere.

dediğim gibi ben bir şey demicem savunmak adına, pc de top 100 yapan insanlara bile sorabilirsiniz hile ne durumda diye belki onlara inanırsınız.

• Pcde fifa oynayanlarin cogu sahtekar diyebilir miyiz kisaca

Adını aratınca bir sürü sonuç çıkıyor. Adam kadrolu hileciymiş.
  • Takım kurmaya uğraşmanın anlamsız olduğun oyun.Kanatlara iki tane pırpır zenci forvete ben yedder koy her maçı alıyorsun.Ha bide iyi kötü takım kimyası yaratın yeter karşınızda messi ronaldo tottili adamları bile paramparça edersiniz.Her fifa serisinde öne çıkan bir oyuncu oluyor onu alanlar direkt seri galibiyet almaya başlıyor.

• Sezon bitti karaktersiz insanlarlar bitmedi. 15 dakikalık maç yarım saat sürdü cancun06 nickli vasat bir oyuncu yüzünden tek kale oynadığım maçı yenildim sinirimden. Ne anlıyorsunuz abi böyle yaparak. Zaten oyun kanser sunucular kanser karşıdaki insanı bide yaptığınız karaktersizliklerle sinir ediyorsunuz. Bide 2015 tarihli hesabı

• pc de hileyi nasıl yapıyorlar ya yazılımcı mu bunlar
  • Ramazan ayının hemen öncesinde bırakmıştım ben de, FIFA 21 almaya çok da hevesli değilim aslında. haberleri vs de kaçırdım. FIFA 21 alınması gereken bir oyun mu? Özellikleri, vaat ettikleri ile sizin düşünceleriniz nedir? sadece FIFA alışkanlığı dolayısıyla mı alacaksınız? Yoksa bu yıl şu özellik de var, ondan dolayı daha iyi olacağını düşündüğüm için alacağım mı diyorsunuz?
  • aragorn1905 A kullanıcısına yanıt
    Bağımlılık sadece hocam. Yoksa aynı pokun laciverti işte. Tabii bu benim görüşüm. Bu yıl aman aman fark olmayacak gibi. Benim hoşuma giden tek artısı FUT modunda kondisyon problemi olmayacak. Yedek kadro veya kondisyon kartına coin harcamaya gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rhatt -- 19 Eylül 2020; 20:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

pc de hileyi nasıl yapıyorlar ya yazılımcı mu bunlar
    eskiden free di şimdi parayla satılan hileler türedi ama ea anasını ağlatıyor bunların bu sene.. bende ekli bi eleman vardı sadece squat battles ta kullandı aylarca ve en sonunda ban yedi tüm emekleri vakti boşa gitti.

pc de draft modunu oynamak imkansız gibi bir şey hileci kaynıyor ve buna bence ea bilerek müsade ediyor ama diğer online modlar da şu an samanlıkta iğne tarzında hileci gelme ihtimali çünkü oralarda kullananı çok daha seri banlıyor ea çok tuhaf..
  • Fut modu ciddi ciddi mesai isteyen bir şey. Mayısta başladım 100k kadro kurdum gelen geçen döşeyince rivalsa girmedim. Şu görevi de yapayım şunu sa bitireyim diyip oyun bitmeden kadromu güçlendiriyim dedim. Ne kariyer modunu ne de volta modunu oynamadım. Başka oyuna da girmedim. Rivalsta puan kasması bitiyor, wlsi başlıyor, o bitmeden squad battles modu var. Birisini eksik yapsan tam gelişemiyorsun.

Oyunun sonunda şöyle nir kadrom ve 10 milyon üzeri transfer karı var. Elim para görünce kasmayı bıraktım. Toty ronaldo paketten çıkmıştı satılabilir. Oyunu bırakırken bazı adamları yüksekten toplayıp topluca ucuzdan pazara salacağım. Bu sene totsları mı çok kötü yaptılar summer heat mi çok iyiydş anlamadım. Totslar çok zayıf kaldı sanki

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 19 Eylül 2020; 20:38:43 >

• satilabilir tek mbappe tots u satip full 94 + totssf yapiyorum
    su an 10 paket oldu.30 tane olunca hepsini bir acacagim.

bakalim denemeyi cok istedigim neymar cikcak mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 20 Eylül 2020; 11:50:20 >
  • beyler fifa 21i ne zaman indirilebilicez? bildiğim kadarıyla 10 saat oynama hakkımızda olacak

• FIFA 21 öncesi sağlam bir fut ekibi kurmayı planladığımız Discord sunucusu aktif. Güzel birkaç proje içeriyor bu oluşum. Eşlik etmek isteyenler buyursun;https://discord.com/invite/nDUSMZB
  • 
Sayfa: önceki 61646165616661676168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.