Bildirim
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (2304. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

117 oy
Öne Çıkar

17. Sırada
bugün en iyi #1
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brokereren55
Herkese merhaba,
Ben yıllardır pes oynardım, fifa'yı çok nadir oynadım ama asla bir profesyonel düzey'e gelemdim, hep arkadaş ortamında oynardık. Neyse geçen hafta ps4 aldım tabi birde fifa 18. Normal modlarda hiç oynamadım diyebilirim. Sadece ultimate team'da oynuyorum. Şimdi söyleyeceklerim;
Bugün hiçbir işim yoktu bütün gün evdeydim ve yaklaşık 20 - 25 maç yaptım ve inanır mısınız sadece 3 maç kazanabildim. 5-6 tane de beraberlik anca. 10. klasmandayım ve burada bile hiçbir şey yapamıyorum. Artık iyice sinirlerim bozuldu, konsol'u parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. Yahu bütün defans oyuncularının ıq'sunu 15 mi yapmışlar bu nasıl defans şekli? pres yap diyorum aval aval geziniyor, adamın 5 metre ötesinde duruyor. Hiç bir rakibi tutamıyorum doğru düzgün gelen geçen 5 - 6 atıyor. Ne yaparsam yapayım önüne geçemiyorum. (Rakipler benim takımımla aynı seviye çıkıyor genelde) Allahını seven bana şu defans mantığını anlatsın.
Neyse devam edeyim: dedim ya kaybettikçe moralim bozuluyor diye. Transfer yapayım dedim istediğim bütün oyuncular çok pahalı. Girdim store'a 60 tl'lik fifia points mi ne ondan aldım hepsiye en iyi paketten açtırdım ve çıkan bütün oyuncular çöp! hiç biri para etmiyor. Bu damlar bu kadar parayı nasıl yaptı da 400k 500k'ya oyuncu alabiliyor ya? Kazandığım her maçtan mac 700 para geliyor nasıl bu kadar para biriktiriliyor? Tl ile de bir şey yapılmıyor benim anladığım kadarıyla (Çok uçuk olmadan). Ne yapayım ben tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Teşekkürler..
Oncelikle yanlis yerden baslamissin.
Fut oyunu ogrendikten sonra oynanir. Online sezona girip pratik yapacaksin hatta single oynayip alisman lazim.
Bu oyuna hic para harcama aman diyeyim biraz oyunu ogren iyi kadro da yaparsin Fut ta.
Boyle konustuguuma bakma ben de defansa alisamadim hala tiki taka ile gelip atiyorlar ben de oyle atiyorum.
Zevk almiyorum ama oyun bunu istiyorsa boyle oynamak lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
if bakambu deneyen varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
futhead genelde doğru fiyatlar veriyorwww.futwiz.com var bir de bakabilirsin. -
nadir mega paket aç immobile çıksın işe bak -
quote:
Orijinalden alıntı: M0NKEY-BUSİNESS
quote:
Orijinalden alıntı: Supernova1071
quote:
Geçen senenin FB-GS Marque matchhups sbcsine ulaştım.
O hafta bayern-bvb / real - atletico / inter - milan sbcleri ile birlikte gelmiş, o kadar önemli maç olmasına rağmen geldiğine göre çok yüksek ihtimal gelecektir bu senede.
Sbcde istediği kriterler ise; Fb'den 1 Gs'den 1 oyuncu minimum 6 uyruk 11 süper lig oyuncusu ve hepsini altın istemiş.
Geçen sene silver toplayanlar fena patlamıştı ve geçen sene hasan aliler 10kdan gitmişti arkadaşlar.
Oylamalarda gelmesi kesin gözüyle bakılıyor, coins kasmak isteyen arkadaşlar yatırım yapsın.
kime yatırım yapalım peki hocam
Risk alırım diyorsan hasan ali, biraz yüksekten gidiyor şuan, hasan aliyi gerektirmeyecek bir sbc gelirse fena patlarsın. Ben 40 tane aldım 900 den ama şuan 1500 civarı.
Risksiz diyorsan feghouli alabilirsin teklifle 650'den hala alınabiliyor.
feghouli kesin gelir mi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Craus47
Beyler Immobile IF gelir mi sizce ? Bugün Juventus'a karşı 2 gol attı
gelir -
quote:
quote:
quote:
quote:
O hafta bayern-bvb / real - atletico / inter - milan sbcleri ile birlikte gelmiş, o kadar önemli maç olmasına rağmen geldiğine göre çok yüksek ihtimal gelecektir bu senede.
Sbcde istediği kriterler ise; Fb'den 1 Gs'den 1 oyuncu minimum 6 uyruk 11 süper lig oyuncusu ve hepsini altın istemiş.
Geçen sene silver toplayanlar fena patlamıştı ve geçen sene hasan aliler 10kdan gitmişti arkadaşlar.
Oylamalarda gelmesi kesin gözüyle bakılıyor, coins kasmak isteyen arkadaşlar yatırım yapsın.
Risk alırım diyorsan hasan ali, biraz yüksekten gidiyor şuan, hasan aliyi gerektirmeyecek bir sbc gelirse fena patlarsın. Ben 40 tane aldım 900 den ama şuan 1500 civarı.
feghouli kesin gelir mi
Mantıken nasıl kesin konuşabilirim aklın alıyor mu? Sadece bir öneri, bu saçma soruyu hangi mantıkla soruyorsun anlamadım.
-
quote:
quote:
quote:
Neden hasan ali var mi bi sebebi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kievli
quote:
Orijinalden alıntı: Bigbang61
Bu sene erken başladık üzdü :(
Ben geçen sene 2 tane dağıttım, galiba karadeniz genlerimizde var. Haksızlığa tahammul yok. Ben yendim maç sinirimi...
Gol yeme dakikaları dak. 43-45 , dak. 46-48 dak. 80 dak. 90
Bu yediğim gollerin toplamının en az % 80 ini oluşturuyor. Geriye kalan yüzde %10 hakederek yemişimdir geriye kalan %10 da gol atar atmaz yemişimdir. Hatta adamın tabiri caizse böğrünü yakmışımdır, ilk 20 dakka 10 şut 1 gol, adam ben gol attım diye bir kere gelir hem de hemencik 1 tane atar gider santraya.
Bunları çok yaşayınca laçka oldum, artık sinirlenmiyorum. Ha bazen zıvanadan çıkıyorum ama kol 200 serdar akıllı ol diye telkin ediyorum kendimi. Laçka oldum galiba :) EA' in sermayesi olduk.
Ben anlamıyorum, bir oyun için neden saatlerce alın teri döküp de zorla kazandığınız parayı böylesine çöpe atıyorsunuz? Sakin olmalısınız, böyle gen filan olmaz, bunu yapan yarın öbür gün kendisine veya bir başkasına yapar. Altı üstü oyun, bir maç sen momentum ile kazanıyorsun bir maç da o. Önemli olan oyununu geleştirebilmek. Sakin oyunlar dilerim.
-
yeni geçtiyseniz ultimate team'e hemen başlamayın. tactical defending olayı beni de çok süründürmüştü ne olduğunu bilmeden önce ben de 14'te dönmüştüm fifa'ya. pes gibi x'e basıp pres olmuyor onunla yanına gider sonra müdahale etmesi için kareye basmak lazım. R2 ve L2 gibi tuşlar var R2 arkadaş çağırır L2 önünü kapatmaya yönelik bi harekettir vs. Cidden alışmadan fut'a başlarsanız delirirsiniz. Ben de defansı bilmeme 17'de yeni oturtmama rağmen 18'de yapamıyorum defansta genel anlamda bi sorun var zaten. Güncelleme ile düzelir inşallah anormal saçma hareket edip boşluk verebiliyor adamlar. Siz offline takılın bence biraz. Bu arada ayarlarda tuşları ayarlarken ilk sayfada en altta defans şekli var. Onu taktiksele getirin offline oynarken. Eski sistemi seçip pesteki gibi de yapabiliyorsunuz ama online'da zorunlu olduğu için alışmanız gerekiyor bundan taktikseli seçin
-
quote:
Orijinalden alıntı: loopusait
Totw hangi gun aciklaniyordu arkadaslar ?
çarşamba akşamı -
quote:
Orijinalden alıntı: navarro4
quote:
Orijinalden alıntı: Craus47
Beyler Immobile IF gelir mi sizce ? Bugün Juventus'a karşı 2 gol attı
gelir
Birini penaltıdan atmış, şüpheli hocam, bu hafta böyle gol atan forvetler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: yogurtcanavari
quote:
quote:
quote:
Neden hasan ali var mi bi sebebi ?
Gold sol bek sadece hasan ali var iki takımdan.
-
Hocam Icardi yedeklerde bu sene beğenmedim Icardi'yi,Immobile'den memnunum aslında bir de informu çıkarsa süper olacak -
saat 7 güncellemeleri kolay gibi geldi bana ya 4 tanesinide yendim ama ne çare sanırım altın 1 de kalacam seçkin 3de gözüm :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Brokereren55
Herkese merhaba,
Ben yıllardır pes oynardım, fifa'yı çok nadir oynadım ama asla bir profesyonel düzey'e gelemdim, hep arkadaş ortamında oynardık. Neyse geçen hafta ps4 aldım tabi birde fifa 18. Normal modlarda hiç oynamadım diyebilirim. Sadece ultimate team'da oynuyorum. Şimdi söyleyeceklerim;
Bugün hiçbir işim yoktu bütün gün evdeydim ve yaklaşık 20 - 25 maç yaptım ve inanır mısınız sadece 3 maç kazanabildim. 5-6 tane de beraberlik anca. 10. klasmandayım ve burada bile hiçbir şey yapamıyorum. Artık iyice sinirlerim bozuldu, konsol'u parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. Yahu bütün defans oyuncularının ıq'sunu 15 mi yapmışlar bu nasıl defans şekli? pres yap diyorum aval aval geziniyor, adamın 5 metre ötesinde duruyor. Hiç bir rakibi tutamıyorum doğru düzgün gelen geçen 5 - 6 atıyor. Ne yaparsam yapayım önüne geçemiyorum. (Rakipler benim takımımla aynı seviye çıkıyor genelde) Allahını seven bana şu defans mantığını anlatsın.
Neyse devam edeyim: dedim ya kaybettikçe moralim bozuluyor diye. Transfer yapayım dedim istediğim bütün oyuncular çok pahalı. Girdim store'a 60 tl'lik fifia points mi ne ondan aldım hepsiye en iyi paketten açtırdım ve çıkan bütün oyuncular çöp! hiç biri para etmiyor. Bu damlar bu kadar parayı nasıl yaptı da 400k 500k'ya oyuncu alabiliyor ya? Kazandığım her maçtan mac 700 para geliyor nasıl bu kadar para biriktiriliyor? Tl ile de bir şey yapılmıyor benim anladığım kadarıyla (Çok uçuk olmadan). Ne yapayım ben tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Teşekkürler..
Bu önereceğim seçenekleri sırasıyla öneriyorum
1-Biz bulaştık sen bulaşma ultimate'e
2-Oynayacaksan fifaya para kazandırma, paket açma , fifa point alma , forumun en az son 100 sayfasını oku, dil seviyen iyiyse yabancı forumları zaman buldukça oku
3-youtube videoları izle, iyi oyuncuların verdiği taktikleri uygula
4-oyun seni kaybettirmek istiyorsa kazanamayacağını bil, önce kendine sonra maddi eşyalarına zarar verme
5-Yenerken dünyanın en iyi oyunu , kaybederken dünyanın en kötü oyunu olduğunu unutma
6-''Attığımız goller hep bizim yeteneğimiz , yediğimiz goller hep karşı takımın şansı'' ''oyuncusu araya girdi sıyrıldı attı, kalecim içeri aldı , defansım bakıyor, adam kalesinden getirdi adamı tutamadım attı '' gibi klişe savunmalar yok, aynı şekilde biz atarken rakiplermizin de böyle dediklerini bilmeliyiz
7-Oynadıkça alışacaksınız, oyun hangi modta size keyif veriyorsa öyle devam edin. En güzel modu arkadaşlarla normal mod oynamak kesinlikle
-
quote:
Orijinalden alıntı: mapıt
saat 7 güncellemeleri kolay gibi geldi bana ya 4 tanesinide yendim ama ne çare sanırım altın 1 de kalacam seçkin 3de gözüm :(
verdiği ödül de pek bi fark yok iki kademe arasında
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X