Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (1935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Assorthic , Ufkrkmz , istanblue001 , insane1907 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
180.699
Cevap
831
Favori
6.336.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş düşer düşer diye 3-4 gündür bekliyoruz aksine daha da arttı sanki fiyatlar.Kadrosuz kaldık çıldıracam sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

Evet şansım güldü bu sefer +84lük haftanın satılamaz paketinden bu haftanın takımı oyuncusu 90lık reus geldi :)))arkadaşlar sizde deneyin derim en azından bir seferlik :))

burdakimesajları görüp bir deneyelim diyorum 78 lik gabriel jesus çıkıyor

Haftanın oyucusu sbcsini yap kardeş nasıl Gabriel jesus çıkıyor anlamadım +84 haftanın oyuncusu veriyor en az :)))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Evet şansım güldü bu sefer +84lük haftanın satılamaz paketinden bu haftanın takımı oyuncusu 90lık reus geldi :)))arkadaşlar sizde deneyin derim en azından bir seferlik :))

Haftanın oyucusu sbcsini yap kardeş nasıl Gabriel jesus çıkıyor anlamadım +84 haftanın oyuncusu veriyor en az :)))))

yok kardeşim o misal 84 garantili oyuncuyu 2 defa yaptım bir defa 84 shaqiri bir de 86 consigli gelmişti onlarda pek işime yaramadı açıkcası

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok kardeşim o misal 84 garantili oyuncuyu 2 defa yaptım bir defa 84 shaqiri bir de 86 consigli gelmişti onlarda pek işime yaramadı açıkcası

Bende ilk defa yaptım kardeşim bende şaşırdım elimdeki iyileri verdim bi umut gelir mi dedim geldi ve onun üzerine hemen kadro yaptım. Maça gireyim nasılmış diye oyun inanılmaz yavaş anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes doğru düzgün bir oyun yapsa da şu futbol özürlü Ea'den kurtulsak, nif leş kadro karşısında ayağını kıpırdatamayan bir takım ve karşıda iyi oynadığını zannedip sevinene gerizekalı bir rakip. Şu momentum fikrini orta atanın kulaklarından tavana mıhlayacaksın.
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

şu kadroyu ps4 e geçirebilsem çok güzel olucak maalesef olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağrışş

Fifa 15'te 81 Totw ST Auba'yı nerdeyse 1m'ye almıştım mayıs ayında. Normalde Sağ kanattı. Şimdi her yer özel oyuncu. İyi olan kartın bir anlamı vardı ve 81'lik Aubameyang'ı hem alması zordu hem de fark yaratıyordu.

Son'un POTM kartı 94 Ronaldo'dan iyi.

Iyice çileden çıktı oyun. 94 Ronaldo'dan daha iyi forvet oynayan kaleciler geldi.

• www.futbin.com
    FIFA 17 ps4 ez - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/17/squad/4107581

Burdaki kadroda CB,LM ve ST'yi degistirip yaptim. 3.150'ye mâl oldu. Paketten 2-3 iyi adam çikti da kendini cabuk nötrledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Algenthor

quote:

Orijinalden alıntı: çağrışş

Fifa 15'te 81 Totw ST Auba'yı nerdeyse 1m'ye almıştım mayıs ayında. Normalde Sağ kanattı. Şimdi her yer özel oyuncu. İyi olan kartın bir anlamı vardı ve 81'lik Aubameyang'ı hem alması zordu hem de fark yaratıyordu.

Son'un POTM kartı 94 Ronaldo'dan iyi.

Iyice çileden çıktı oyun. 94 Ronaldo'dan daha iyi forvet oynayan kaleciler geldi.

Lb rb sutlari forvetlerden iyi harbi sacmaladilar

79 mane 91 oldu

• Şu oyuncuları oyun başladıktan sonra oyuna alınca kimya etkilemiyor olayı kesin doğru mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 25 Mayıs 2017; 4:25:7 >
  • Biraz zorladı ama sonunda kaptım bende bir tane. 88lik Eriksen'den pek bir fazlasını göremedim ama. Aksine , eksikleri var. Eriksen'in 4 yıldız yeteneği, ve mükemmel ters ayağı var, çekinmeden sağdan soldan vurulabiliyor, ve Eriksen daha hızlı

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • Companion app sorunları düzeltildi

• Dün burdaki 84+ sbc yorumlarini görünce bi deniyeyim dedim. Walkout cikti cok heyecanlandim o 5 saniyede ne hayaller kurdum neymar ronaldo messi :)

Cikti geldi 88 lik son normalde onada razı olurdum ama 2 saat önce sbc son yapmistim

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    O zaman elimizdeki kadroyu çıkarmalı mıyız ? Cumaya kadar
  • 40 tane 86 bas Dost almıştım 15k dan hepsi bana bakıyor napacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: loopusait

Valla şu an fiyatlar yükseliyor yani ben de bir şey demek istemiyorum çünkü daha ben de kadro kuramadım. Bu akşam WL ödülleri verilir yine yükselir ama yarın 8 de ne olur bilemem .

İtalya :
    www.futbin.com
    FIFA 17 italya - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/17/squad/2870415

Fitness kadrom ( TSL-Brezilya karma ) :
    www.futbin.com
    FIFA 17 hybrid fra - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/17/squad/4090177

Ben de bu 2 sini kuracağım mesela WL için

• 5m coin var premier lig tots kadro kurup geciyim mi artik zamani geldi mi ? Su dkdan sonra daha iyileri cikmaz heralde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

5m coin var premier lig tots kadro kurup geciyim mi artik zamani geldi mi ? Su dkdan sonra daha iyileri cikmaz heralde ?

Premier lig de ligler bitti diye biliyorum. Fiyat olarak bilemem ama daha üst versiyonlar çıkmaz. O konu da şu an kurmak en doğru zaman bence yine de diğer arkadaşların da fikrini al derim.

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Su dkdan sonra sbc mbc de olmaz sanirim is bitti kadroyu kurup fifa 18e kadar takilmak en iyisi sanirim.Bakalim ucuz denk getirirsem kuracam kadroyu ortalama 400den azpilicueta herrera lallana diego costa valencia alonso alsam 1.2m e mane tamamdir heralde.Italya ile ispanyayi da gorup ona gore bi karar verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: loopusait

Valla şu an fiyatlar yükseliyor yani ben de bir şey demek istemiyorum çünkü daha ben de kadro kuramadım. Bu akşam WL ödülleri verilir yine yükselir ama yarın 8 de ne olur bilemem .

İtalya :https://www.futbin.com/17/squad/2870415

Fitness kadrom ( TSL-Brezilya karma ) :https://www.futbin.com/17/squad/4090177

Ben de bu 2 sini kuracağım mesela WL için

Fitness kadronusunun daha iyi olması...

• 
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.