bu kartların neye göre + aldığı nerede yazıyor veya biliyorsan kısaca özetler misin? |
Selamlar herkese, Oyuna bir süre ara vermiştim yaklaşık 10 gündür dönmeye çalışıyorum ama olmuyor. Oyunda rivalsta maç ararken sürekli bekliyor ve normalde standart aldığım 55-65 ms arası değeri artık hiç alamıyorum, çok fazla dalgalanma oluyor, eğer rakibi tekrar ararsam da bulması yaklaşık 1-1,5 dk sürüyor Önceden böyle değildi, rakip bulması 3-5 sn sürerdi Cat6 kablomu değiştirdim, statik IP bile tanımlattım ama yok düzelmedi turuncu bağlantı oluyor ve 80-100 ms arası gösteriyor bağlantı.. (Önceden de yeni patch gelince bi süre böyle sorun olurdu sonra düzelirdi, şimdi 10 gündür değişmedi) Oyunu çok oynamak istiyorum ama bu şekilde oynanmayacak düzeyde maalesef Benzer sorunu yaşayıp, çözüm önerisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim, iyi oyunlar... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam defans ve kaleciler önündeki 5 maçtan herhangi birinde gol yemeden bitirirse +2. orta saha ve forvetler ise önündeki 5 maçta "takımları" toplamda 6 gol atarsa +2 alacak. mbabu mesela çıktığı ilk maçta gol yemedi ve +2 alacak ama ne zaman olur bilmiyorum 5 maç bitiminde mi yoksa bugün mü bunu bende bilmiyorum. ekstra olarak twitterda bu arkadaşı takip ederseniz grafikler ile what if haftalık oyuncu takibi atıyor, ayrıca headliners oyuncuların takipleri vs. de bulunuyor: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 3 Mart 2021; 18:2:34 > |
modemden nat ayarlarınız yapılı mı? nat ayarı yapılmadığı zaman maç bulamama sorunu oluyordu başka birşey gelmiyor aklıma. nat ayarlarından eminseniz, modeminiz yeni modelse dmz ayarı oluyor dmz'den konsolun statik ipsine atama yapın. hala sorun varsa internet sağlayıcıyı arayıp, internette bulabileceğiniz fifa portlarını açmalarını talep edebilirsiniz. |
kaleye 83+ ratingli herhangi bir adamı almak yetiyor. 96 neuer var mesela hiçbir ekstra hareketini görmedim, 84 if musleram daha çok maç kurtarıyor |
Ultimate teamde herhangi bir şey yaparken sürekli donup kalıyor o şey dönüp duruyor oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor PS5 de yaşayan var mı bunu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 3 Mart 2021; 19:55:54 > |
Var mı bi akıl verecek olan . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
skill yok diyorsun cevabını vermişsin. bamba. |
iğrenç totw gelmiş yine. boadu dışında herhangi bir pick çekmek istemem. malen varken çokta şart mı bilmem supersub olarak. hiçbiri bende 18'e girmez kadrodakilerin. |
sğk başlatıp forvet ya da forvet arkası oynatmak için kimi önerirsiniz?1 m civarı olabilir fiyatı. |
Bu 23 haftada neredeyse 17-18 kere Ultimate paket aldim. İlk hafta Baby Zola ve Keane cikti. Onun haricinde bir daha hicbir sey cikmadi. Bugun yine paket alasim var cikacak bir seyler hissediyorum umarim iyi bir sey cikar. Rivals Ultimate paketten 2 tane what if cikti neyse 200 k temiz coinsi cikardi. Goldtan ne gelecek bakalim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Mart 2021; 10:25:26 > |
tradable ultimate almaya basladim 2 haftadir rivalsten. 2 haftada toplam 30 k lik adam cikmadi.. bu nasil rezilliktir.. untrade mi alsam acaba.. |
Div 2 Rank 1 rivalstan satılamaz aldım, paketleri yarın akşamki WI Team 2ye saklamayı düşünüyorum ben, akşam da büyük karşılaşmalar gelir toplam 15-20 tane paket olur. 2. takımda Mendy felan olacak diyorlar çıkarsa süper olur |
|