Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
172.654
Cevap
785
Favori
6.099.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 65376538653965406541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir haftadir 50 tane paket açtım. Bir tane walkout geldi. Paketlerin de heyecanı kalmadı
  • Paketler gerçekten kötü gerçi geçen yan hesabıma Prime Nakata geldi yani kötünün iyisi tabi ama kalanların hepsi rezildi.


    Tabii ki hak veriyorum oyunda denge korunmalı. Milyonlarca kişi biriktirdiği paketi açıyor 1000 kişiye Toty Ronaldo çıksa aynı anda piyasa yerle bir olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Ocak 2021; 0:54:48 >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Cuma tr saati ile 21:00 olarak bekleniyor.
  • Toty ler çıkmaya başladığından beri ultimate paketlerim hariç 20 tane en az rare mega pack, rare playdr pack açtım. 2 tane 85-86 hariç adam çıkmadı. Ben zaten toty istemiyorum , cannavaro ve bruno için fodder çıksın yeter istedim ancak o bile çıkmayacak. Tek umut 18 tane ultimate pack..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü tüm kadro gelecek ama <1 bu oran değişmeyecek. Bende de 50 küsur paket var. Umudum yok.

    Neymar'ın Totw kartı çıkacak deniliyor. Bu kartı çeksem yeter. :)

    En az paket ne zaman, hangi saatte açılıyorsa onu bulmak lazım. Millet cayır cayır paket açıyor. Çıkma şansı da bir o kadar düşüyor sanırım. Birkaç tane yayıncı izledim, daha toty çeken olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar beyler. FUT hesabını komple devretmek isteyen olursa iletişime geçebilir, oyunlu bir PSN hesabı tercihimdir ancak oyunsuz hesaplar da atarsa değerlendirmek isterim. TOTY paketlerinde herkese bol şans!

  • Adamlar oyunu yine bundesliga cöplügüne cevirdi
    Sanki op stoper yokmus gibi boatengi getirmisler yine
    Bu nedir yahu
    Bi de utanmadan cok ucuza veriyorlar bu kartlari
    Bir tane thiago silva flashback getirsenize abi ya da ne bileyim davidson sanchez olsun
    Ayip ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neymar totw yada moments olarak mı gelicek acaba oylamada olmaması ilginç

  • EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA


    Şuan elimdeki kadro bu formasyon olarak 4-3-3 denedim 4-4-2 ye geçtim. Bu kadroyu geliştirecek 1 milyon coin var hangi oyuncuları önerirsiniz ya da sat şunu al dediğiniz oyuncular var mı? Formasyonda değiştirebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum iyi oyunlar.
  • okanerdan O kullanıcısına yanıt

    Ben Hagi'yi aldım CAM pozisyonu için. Daha sonra Michael Owen'ı yaptım.


    Paketten prime Mertens çıkınca CAM pozisyonuna onu koydum. İleride de inform Gomez ve Owen'ı oynatmaya başladım ve verim alınca Hagi yedek kaldı:)


    Şutu iyi,hızı ve dengesi fena değil. Birebirde etkili ama çok da iyi bir kart olduğunu söyleyemem ben şahsen sevdiğim için aldım.

  • ergoken E kullanıcısına yanıt
    O zaman oyuncuların gerçek hayattaki oyunlarının istatistiklerinin hiç bi anlamı kalmıyor ki. Totw diye bişey de olmasın kim daha iyi link veriyosa onu koysunlar madem. Yusufa o şut, pas istatistiklerini koyuyolarsa bi karşılığı olması lazım bence.
  • egefenerli E kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bence ilk iş olarak SLO alarak işe başlayabilirsiniz. Fransız olması Mbappe’nin kimyasını artıracaktır. 84’lük totw Bamba veya yine totw Saint Maximin düşünülebilir. Sğo olarak da her ne kadar sol kanat oyuncusu da olsa ters ayağının 5 yıldız olması ile birlikte bence Rashford koyulabilir. Ben bu şekilde yapıyorum. Kante - Pogba ortasahası ne şekilde etkili bilmiyorum ama ben o iki işimden birinin yerine Fernandes veya De Bruyne tercih edebilirdim. Son gelen güncelleme ile pasın önemi biraz daha arttığından ben orta ikilimi Pogba - Fernandes olarak kullanıyorum. Ama belki sizin için gerekli olmayabilir böyle bir değişiklik. Bütçe kalırsa Mbappe’nin yanına daha iyi biri düşünülebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 27 Ocak 2021; 9:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konu geride kalmış ama belki bir gün başınıza gelebilir diye aklınızda kalmasını istedim; hafta sonu ligi maçındayım ve 3-0 kazanıyorum arkadaşlar, devre arası oldu ve oyun buga girdi, oyuncular soyunma odasına tam giderken, kasıtlı olarak çıkmadım ea chate bağlandım, incelemeye aldılar o sayfada sonra oyundan çıkıp girmem istendi ve beni galip saydılar, eğer olurda böyle bir şey olursa direk çıkmamanızı öneririm, önde olduğum için muhtemelen maç sayılmamış olucaktı ama konustukdan sonra galibiyetimi verdiler böyle bir durumla karşılaşırsanız aklınızda bulunsun arkadaşlar..


    Bir sorum sizlere olucaktı; 2 gündür inanın işin içinden çıkamadım arkadaşlar; moo'da oynatıcam ama üst düzey 91 lik kaka mı yoksa dybalayımı tercih ederdiniz, biri birşeyden eksik biri bir şeyden fazla çıkamadım içinden yardımcı olursanız sevinir, iyi oyunlar dilerimEA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 





  • tcmaxe T kullanıcısına yanıt

    Dybala şuan boostlu ! İnanılmaz işler yapıyor. Karşıma geldiği an kaçıyorum. Kakayı hiç sevemedim. Bence oyunda çok vasat kalıyor. Dybala fazlasıyla iş görür. Oynamasıda çok keyifli. EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcmaxe

    Biraz konu geride kalmış ama belki bir gün başınıza gelebilir diye aklınızda kalmasını istedim; hafta sonu ligi maçındayım ve 3-0 kazanıyorum arkadaşlar, devre arası oldu ve oyun buga girdi, oyuncular soyunma odasına tam giderken, kasıtlı olarak çıkmadım ea chate bağlandım, incelemeye aldılar o sayfada sonra oyundan çıkıp girmem istendi ve beni galip saydılar, eğer olurda böyle bir şey olursa direk çıkmamanızı öneririm, önde olduğum için muhtemelen maç sayılmamış olucaktı ama konustukdan sonra galibiyetimi verdiler böyle bir durumla karşılaşırsanız aklınızda bulunsun arkadaşlar..


    Bir sorum sizlere olucaktı; 2 gündür inanın işin içinden çıkamadım arkadaşlar; moo'da oynatıcam ama üst düzey 91 lik kaka mı yoksa dybalayımı tercih ederdiniz, biri birşeyden eksik biri bir şeyden fazla çıkamadım içinden yardımcı olursanız sevinir, iyi oyunlar dilerim 

    1 tanesi 1.5 milyon coins digeri satilamaz sbc ile 150-200 k ya denk geliyor. F/P olarak Dybala tabii ki ama bende 89 mid Kaka var satilamaz 8 numara olarak oynstiyorum. Kaka hantal gibi gozukse de cok kivrak zaten 5 skill var onunu rahat acabiliyorsun plase sutlari cok iyi ceza sahasi icinde gole katkisi cok iyi.


    Yani ben para verip Kaka alir miyim bilemem ama Prime olan 91 pace ile baya seri olabilir bendekine gore.


    Yine de ben CAM icin her zaman kivrak adam tercih ederim. Zola, Neymar, Butrageño gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende aynı fikirdeyim sizinle ama eanin politikası bu
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bamba’yı kullandım ama çok sevemedim. Kante’den aşırı memnunum defansı çok iyi. Neymar mı eklesem totw Ben Yedder mi eklesem karar veremedim. Martial fena değil ama şutu yetersiz geldi bana. Dembele’yi oynatmamın nedeni 5-5 olması. Neymar ve Ben yedder bu takıma gerekli mi sizce?
  • Chielliniden memnun değilken nainggolandan memnunum aslında. Sizce şöyle essien baby lı bi kadro daha mı çok iş yapar?

    Ancak duncan oynatmalıyım coin yetmiyor çünkü

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA


    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2021; 12:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boetengi yapan varmi?cok yavas kaliyor gibi yorumlar var kararsiz kaldim acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 65376538653965406541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.