Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kafalardansekentop , SofistikAdam Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
172.642
Cevap
784
Favori
6.099.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 63416342634363446345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA


    800k var arkadaşlar WL için bu kadroya kimleri alayım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    400K'ya bu kadro kurulur mu ne dersiniz?


    Ya da bu?


    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol

    Monalas ve kolubaly gercekten iyiler ozellikle monalas ama satilanayan oyuncu devamli plden gelince kimyalamak zor oluyor saglam 2 bek olsa serie a da direk koyucam ikinisini stopere



    Alıntıları Göster
    Hocam bu ikili ayni takımda olduğu için bütçenize bagli olarak sag veya sol kanattan birini değiştirebilirsiniz. Ben mesela 451 başlıyorum maça. Sol taradi Mendy-Hazard yaptım. Serie A isterseniz IF Hernandez de iyi kart ama bir Mendy değil. Sağ taraf için de RTTF Bruno Peres cok iyi, uc hafta sonra upgrade alacağı için fiyatı da artacaktir. Ben 80k'ya almistim, 100k olmuş şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Full la liga bence olmaz bu yıl, alternatif yok. Benzema ağır kalıyor ama şutları paslari güzel. Eğer pace olmadan oynarım diyorsanız olabilir ama önerim Felix veya Benzemadan birini CAM yapıp forvete Inaki Williams alın. LM hep Carrasco oynadım, Tello'nun ucuz alternatifi olabilir. Stopere de Fransa bağlantısıni kullanmayacaksaniz Lenglet gereksiz, Diego Carlos-Militao ikilisinden biri daha iyi olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha güzel elinizde Talisca varsa kullanmak lazım. Laporte yerine Tomori'yi bile koyarım ben geri kalanı zaten meta kartlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngmoney

    Hocam mesela momentumun asiri derecede rakipte oldugu,senin takimin mala bagladigi maclarda napiyorsun ? Ben de su an ana hesap 10-8 yan hesap 10-9 gidiyorum ama inan kaybettigim 3 mac da rakip iyi oldugu icin degil ustte yazdigim durum kaynakli.

    Hocam merhaba , ben momentum hissetmiyorum maçlarda bana göre momentum varsa 10 maçta 1 defa geliyordur. o yüzden konuşulanlara pek bir şey yazasım gelmiyor. Sadece gecikme oyunun motorunu bozuyor , siz tackle ı geç erken yaptım derken top once sıze sonra rakibe carpıyor tekrar onunde kalıyor.


    Ben sakın oyunu tercih ediyorum , boşluk bulana kadar pas , skill atıyorum buluncada allah ne verdiyse.

  • 81+ double upgrade.. bi daha da yapmam 1 tane yeter


    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam ama cok sacmaliyorlar. Rakiple aramda 5 metre varken eli ayagi birbirine dolasmaya basliyor. O yuzden cdm leri 7 kimya ile stopere koyuyorum. Vidal ve naingolan, normal stoperlerden daha iyiler. Ama oyun oynanmiyor. Seasons maci yapiyorum division 6 geldim en son daha yenilgi almadim. Ama fut girince pas diye bir sey yok. Adam aliyor rashfordu 2 skill yapiyor. Benim defans yaklasmiyor adama. Dogru yone bassam bile bön bön bakiyor. Birden 5 metre ilerliyor.

    Ea bu kadar salak mi anlamiyorum. Rakip geliyor adamin tek bir defansif oyuncusu yok. Almis ortasahaya mbappe, neymar, rashford, lucas, ronaldo, maximin. Bu adamlara karsi ben pas yaparak ortadahayi gecemiyorum. Adamlarin top kesmesi 45 i gecmiyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    Vayy hocam merhabalar hoşbuldum. 👋🏽 Valla ben de şu an yüksek yüzdelerde Cyberpunk’a kaymış durumdayım. Hem burayı okuduktan hem de diğer mecralara baktıktan sonra alasım pek gelmedi. Aynı tas aynı hamam gibi duruyor oyun. Zaten işten dolayı da zar zor vaktim olacak WL’ye falan. Ama belki sec hesap falan bulursam alabilirim dediğin gibi takılmalık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elimde nakite bekliyorum. Fiyatlar daha düşermi takım kurmalımıyım bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun şu an Fifa 20 nın aynısı. Sadece daha fazla script var ve şutlar daha isabetli. Onun dışında bi fark yok genel olarak fifa 20den

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ust duzey paket biriktirdim 20 tane. Sbclerden vs.. sizce bu hafta acmak mi mantikli, yoksa onumuzdeki carsambayi mi beklemeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dorukhanilhan kullanıcısına yanıt

    Hocam mesela ben oyunun acigindan yararlananlara laf etmiyorum, mesela bi rakiple oynadim dun 11 kisi savunma yapip lozano ile forvette ucgen atip bi anda 3-0 yapti maci.Sinirlenmedim cunku bu bi oyunun acigi ise ve adam da bunu kullaniyosa o suclu degil,adama da yazdim zaten sinir bozucu ancak suc sende degil oyunu yapanda gg falan diye.Bu tarz olaylara laf etmiyorum ben zaten.Bu sene sinirlenmiyorum abarti sekilde,oyunun hali ortada ve bunu bilerek oynuyorum,tepki vermek oyun ici konstantrasyonu dusuruyor sadece. Fakat sutlarimin inatla girmedigi veya rakibin tum paslarinin gecip bi anda 3-0 yaptigi maclari falan gorunce anliyorum o maci hicbir turlu kazanamayacagimi ve caresiz bi sekilde kaliyorum bazen.Elite yaptim yine bu hafta ama son 3 maci kazandim da oyle geldi anca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next geni falan yok bu oyun adam olmaz sert kontrol sonrası baskı ,top kaybı sonrası baskı ile oto defans yapıp.90dk boyunca baskı açarak yeri gelince 7 8 oyuncu koşa koşa gole geldigi bir oyun adam olmaz. Hic umutlanmayın. Ne zaman su abarti taktikler presler geldi bu oyun cop oldu. 18 ve öncesinde Manuel baskı yapılırken hersey otomatik gelişiyor oyunda.. her sene daha kötüye gidiyor. Hayatımda oynadigim en kotu fifa 21 20 19 dur.. sakin oyun yok iki taktik ac tam bir kör oyununa dönüyor mekanik .oto tacklelar, oto kosular, surekli bi defansa atağa yardımlar saçma sapan gore gore oynamanın dışına çıkıyor çöp bir oyuna dönüyor. En kral oynayan adamlar bile şampiyon kanalda oto presle gol atıyor. Oyun bozuk resmen. Adama traorenin messiden, williamsin lewandowskiden, lozanonun maneden iyi olduğu bir oyundan nextgen bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 24 Kasım 2020; 1:1:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinerfru

    Ust duzey paket biriktirdim 20 tane. Sbclerden vs.. sizce bu hafta acmak mi mantikli, yoksa onumuzdeki carsambayi mi beklemeliyim?
    Beklet bence hocsm. Best of TOTW gelebilir diyorlar blsck fridayde. O zaman acarsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboy83tr

    Next geni falan yok bu oyun adam olmaz sert kontrol sonrası baskı ,top kaybı sonrası baskı ile oto defans yapıp.90dk boyunca baskı açarak yeri gelince 7 8 oyuncu koşa koşa gole geldigi bir oyun adam olmaz. Hic umutlanmayın. Ne zaman su abarti taktikler presler geldi bu oyun cop oldu. 18 ve öncesinde Manuel baskı yapılırken hersey otomatik gelişiyor oyunda.. her sene daha kötüye gidiyor. Hayatımda oynadigim en kotu fifa 21 20 19 dur.. sakin oyun yok iki taktik ac tam bir kör oyununa dönüyor mekanik .oto tacklelar, oto kosular, surekli bi defansa atağa yardımlar saçma sapan gore gore oynamanın dışına çıkıyor çöp bir oyuna dönüyor. En kral oynayan adamlar bile şampiyon kanalda oto presle gol atıyor. Oyun bozuk resmen. Adama traorenin messiden, williamsin lewandowskiden, lozanonun maneden iyi olduğu bir oyundan nextgen bekliyoruz.

    Benmde anlamadigim nokta bu

    vasat adamlar oyunda ucuyor bence en buyuk sorum momentum hakemler ve hiz ..ama degistrmezler satiliyor cunku aslinda fifanin ozu bu langirt mantigi pesi gecmek icin ps3 un ilk zamanlarinda pese benzediler oyuncu cektiler isin ilginc yanida pes fifanin langirt haline benzemeye calisti ve suan ikisidre langirt

    pes6 dinamginde bir oyun ciksin yine ele gecirir herseyi 2006 dan sonra malesef futbol oyunu cikmadi piyasaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sessizo6 S kullanıcısına yanıt
    Ben cumartesi sabah kadroyu 3.240k ya sattim komisyon sonrasi eimde kalan 3.075k. Su anda ayni kadroyu almak istesem 3.060k.

    Yani evet market biraz dustu ama kar edecek kadar degil. En azindan zarar etmiyorum.

    Ben WL ye girmek icin en gec carsamba sabahi tekrar satin alicam kadroyu ama sen uzun sureli bekletiyorsan belkide zamani degildir kadro dizmenin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fox in the Box

    Oyun şu an Fifa 20 nın aynısı. Sadece daha fazla script var ve şutlar daha isabetli. Onun dışında bi fark yok genel olarak fifa 20den

    Şutlar daha mı isabetli block yemiyen şut yok oyunda maşallah.

    Her şuta bi bacak uzatan var 80 ovr. olsa bile, geride kal verip düşünmeden tek derdi ara pası ile gol bulmaya çalışanlarda cabası 20 yi özlerde olduk hayırlısı

  • arkadaşlar kardeşlik yaparak oyun aldık arkadaşımın hesabı tr benimki us Fifa points nasıl alabilirim?

  • Merhabalar dün 21 şampiyonlar sürümü aldım fakat hediyeleri nasıl aktif edeceğimi bulamadım bir şey yapmam gerekli mi acaba... (cihaz xbox burada işin kurtları olduğunu bildiğim için buraya yazdım mazur görün)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63416342634363446345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.