Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (5063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.643
Cevap
784
Favori
6.099.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50615062506350645065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    sif gelirse gold kartın fiyatı artar diyorsunuz bu durumda
  • Normalde 4-1-2-1-2 pynuyordum,iyice alışmıştım taktik vs her şeyi oturtmuştum. Messi geldikten sonra kanata dönmem gerekti. Kanat oyununda baya paslanmışım,wl'de bi 41212 bi kanat vs karışık denedim içimden geçtiler,sanırım kanat oyununa alışmam lazım.. Messi'yi aktif olarak kullanabileceğim hangi taktik ve dizilişi önerirsiniz,kafam iyice karıştı çoğu şeyi denedim tatmin etmedi. 41212 yapıp messiyi yedekten CAM sokmakta iyi olabiliyor bazen ama tam aradığım değil,4-5-1 oynayamıyorum rakipler domine ediyor direk, kadrom şimdilik bu şekilde 1-2 değişiklik yapmayı düşünüyorum coins birikitirip, icondan ballack gelince biraz rahatlayacağım,şimdilik tek sorun taktik ve diziliş.. Bu kadroya ne önerirsiniz,aşağıda 1-2 kombinasyon atıcam,en mantıklısı 4-5-1 gibi duruyor ama onda da messi pek aktif olamıyor hücumda..

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA
    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    Normalde 4-1-2-1-2 pynuyordum,iyice alışmıştım taktik vs her şeyi oturtmuştum. Messi geldikten sonra kanata dönmem gerekti. Kanat oyununda baya paslanmışım,wl'de bi 41212 bi kanat vs karışık denedim içimden geçtiler,sanırım kanat oyununa alışmam lazım.. Messi'yi aktif olarak kullanabileceğim hangi taktik ve dizilişi önerirsiniz,kafam iyice karıştı çoğu şeyi denedim tatmin etmedi. 41212 yapıp messiyi yedekten CAM sokmakta iyi olabiliyor bazen ama tam aradığım değil,4-5-1 oynayamıyorum rakipler domine ediyor direk, kadrom şimdilik bu şekilde 1-2 değişiklik yapmayı düşünüyorum coins birikitirip, icondan ballack gelince biraz rahatlayacağım,şimdilik tek sorun taktik ve diziliş.. Bu kadroya ne önerirsiniz,aşağıda 1-2 kombinasyon atıcam,en mantıklısı 4-5-1 gibi duruyor ama onda da messi pek aktif olamıyor hücumda..


    Hocam messi için 4231 in orta kısmında oynatırsanız çok verim alırsınız. Kanatta bazen kaybolabiliyor messi en verim aldığım pozisyon ofansif orta sahanın ortası oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ahtapottt A kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim hocam,4231'in 3 camlı versiyonunu mu diyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    deneyeceğim hocam,4231'in 3 camlı versiyonunu mu diyorsunuz?
    Evet hocam 4231 dar olan versiyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ucl kart veren sbc gelmiş. Yarınki ikon görevleri kesin ilk sahibi olunan ucl kart isteyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu lofted cross nedir, nasıl yapılır?
  • Messi eklemesiyle Mbappe Neymar Ben Yedder Messi hattı ile başlamıştım haftasonuna gel gör ki 18den beri yaptığım en kötü başlangıçla ilk 15 maçta 9 galibiyet alabildim.Sonra bir karar alıp Messi sattım haliyle Sissoko Ndombele de gitti.Modric Matuidi cr7 takviyeleri ile 9 galibiyet 6 mağlubiyetten 23 galibiyet 6 mağlubiyete geldim şimdiye kadar yaptığım en iyi comebackti sanırım geçen hafta 20-3 gelip 20 de kalmıştım acısı çıktı bu hafta bu leş server ve rezalet gameplayde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aarda

    Messi eklemesiyle Mbappe Neymar Ben Yedder Messi hattı ile başlamıştım haftasonuna gel gör ki 18den beri yaptığım en kötü başlangıçla ilk 15 maçta 9 galibiyet alabildim.Sonra bir karar alıp Messi sattım haliyle Sissoko Ndombele de gitti.Modric Matuidi cr7 takviyeleri ile 9 galibiyet 6 mağlubiyetten 23 galibiyet 6 mağlubiyete geldim şimdiye kadar yaptığım en iyi comebackti sanırım geçen hafta 20-3 gelip 20 de kalmıştım acısı çıktı bu hafta bu leş server ve rezalet gameplayde.
    Takimi her iyilestirdigimde daha da kotu oluyor bende de.

    9-6 sonrasinda 23-6 cok cok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip bulmuyor sıkıntı mı var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her pazar ayni sey. 2-3 yenilgi ile gelip burada takiliyorum. Takim o kadar daginik oynuyor ki sokaktan 11 kisi bilmusum ilk maclari gibi.

    İnanilmaz ve bunu bildigim halde 3 senedir de fut modunu birakmiyorum. Yazik gercekten su saate kaliyorum iyi baglanti icin bu sefer taktik falan dagildi.

    20 macta 3 yenilgi ile gelirken niye boyle degil ?? Sanki maaslarini vermemisim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekmelburak

    bayadır yazacağım bir türlü fırsat olmamıştı. yaşadığım durumları paylaşayım da karnımın şişi insin istiyorum.

    ilk fifayı 98 de oynamıştım ama uzun bi aralıktan somra 13 ile tekrar başladım 17 den beri de fut oynuyorum.
    çok iyi bir oyuncu değilim. geçen sene div 5-6 gezinmiştim futta, gerçi online sezonlarda div 1 görmüşlüğümde var ama :-)

    neyse bu sene erken erişim vs oyunu başından beri oynuyorum zaten div 6 da başlattı. 2 hafta boyunca hep div 6 da kaldım, muhtemelen 70-80 maç yapmışımdır. sorun şu ki 80 lik kadro ile de 85 lik kadro ile de oynasam hep aynı. neyse seviyem budur derken bir lag problemi oldu maç koptu yenik saydı derken tepem attı gir çık yapa yapa kendimi div8 e indirdim.
    sıkıntı burada başlıyor.

    80 maç yapıp div 6 da duruyorken şimdi üzerine bi 80 maç daha yapmışımdır ama bir türlü div7 olamıyorum. dediğim gibi iyi oyuncu değilim kabul ama div 6 da nasıl duruyordum.

    sıkıntı herkesin sıkıntısı.

    bundesliga kadrom var 85lik, bir maç harika oynuyorum defans yerinde duruyor hücumda etkiliyim. arkasından başka bir maça giriyorum aynı taktik ve dizilişle , rakip atağa çıkıyor defans bomboş, orta sahada top gezdiriyorum atağa çıkacağım, bir hayır sahibi kaçmıyor ki sağa sola pas atayım, 10 tane kesin gol dediğim pozisyonu kaleye sokamıyorum ama benim bomboş defansımdan rakip akıp geçiyor.

    yalnız hakkını yemeyeyim bazı maçta daha 5. dakikada oyunun benden yana olduğunu hissediyorum ve diyorum ki tamam bu maçı garanti kazanacağım ama neticede üst üste 3 maç alamıyorum.

    bu şikayetlere rağmen oynayacağım oyunu ama hal böyle olunca 87 overall lu ir takım ile böyle maç kaybedeceğime 84-85 lik kadro ile oynarım canım sıkılmaz diye kendimi teselli ediyorum.
    Merhaba, çok da iyi olmayan ama ortalama bir oyuncu olarak yazıyorum. Geçen sene oyuna biraz geç başladım ekim gibiydi sanırım div 5 başladım. Kadromu yapıp millet hafiften oyunu bırakmaya başlayana kadar (mart-nisan aylarına kadar) div 3 te oynadım sürekli. Millet oyunu bırakıp iyi ikonların sbc lerini yapınca tüm yaz div 1 de oynadım. Bu sene de div3-div4 arasında oynuyorum sürekli. Kadrom da gayet starter kadrosu 120k idi değeri geçen haftaya kadar geçen hafta neymar çıkardım satılamaz o biraz bir şeye benzetti op kadrom falan yok divisionumda genelde benden iyi kadrolar geliyor karşıma. Bu sene 20 üzeri 23 altı yapıyorum 3 haftadır. Bunları seviyemi bilin diye yazıyorum.

    Öncelikle bir divisionda 70-80 maç yapıp çıkamıyorsanız o divisionun oyuncususunuzdur. Herhangi bir üst division oyuncusu yenilmeden sizi çıkarabilir kadrodan bağımsız olarak ben bu şekilde düşünüyorum. Div 6 da durmanızın sebebine gelecek olursak sebebi aslında çok basit. Division 6 ile division 8 arasında büyük bir oyunculuk farkının olmamasından dolayı. Tabii hiç yoktur demiyorum illaki vardır ama örneğin şuan div 1 de çok top tier e-sporcular vs var div 3 tekiler yakınından bile geçemiyor. Div 1 ile div 3 arasındaki uçurum kadar fark yok. Oyun bilgisi vs yakın olduğu için 1 maç alırsın 1 maç verirsin kalırsın ligde onda sıkıntı olmaz.

    Tabii bu çözümsüz bir sıkıntı değil. Şu oyunu oynayan iki tip oyuncu var. Tip 1 her hafta geliyor serverlar, ea, komplo falan filan bişeyler yazıyor. Biri geliyor yapay zekayı yenemeyip ağlıyor. Yanlış anlaşılmasın oyun süper demiyorum. Evet sıkıntıları var ama herkes aynı oyunu oynuyor bunu da birilerinin idrak etmesi lazım serverlar yüzünden gold olup serverlar düzelince top 100 yapacak gibi konuşuyorlar kimse çuvaldızı kendine batırmıyor. Momentumdan maç verirsin, alırsın da. Genelde çoğu insan buraya gelip verdiklerini yazıyor, sizi tenzih ederim siz aldığınızı da yazmışsınız. Diğer tip oyuncular ise yaptıkları hatalardan ders çıkarıp bahane bulmadan oyununu ileri taşımaya çalışan oyuncular. Bu tarz insanlar da genelde kendini geliştiriyor. Tip 1 den bolca var konuda bakarsanız zaten yerinde sayıyorlar. Bahane bulmak çok kolay herşeye yükleyebilirsiniz suçu. Ama kimse yav acaba ben mi yanlış oynuyorum, bak div 1-2 de bu kadar adam var, bu kadar adam elite yapıyor falan demiyor.

    Gameplayle ilgili sorununuza gelince taktiklerinizde sıkıntı olabilir. Tavsiyem birden fazla oyun planı oluşturmanız kendinize. Her taktik her rakibe sökmüyor. Oyun bir nevi stratejik boyuta da taşındı bu custom tacticler ile. En basitinden derinliği çok artırırsanız, stoperleriniz yavaşsa ve forvetleri hızlı bir rakip gelirse karşınıza çok zorlanırsınız adamı bunaltmazsanız önde. Yada hızlı kanatlara karşı beklere geride kal vermezseniz sert kontra ataklara yakalanabilirsiniz. Bunlar tabii çok temel talimatlar ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Taktikleriniz bir nevi rakibe göre şekillenmeli, rakibinizin oyun stilini anlayıp onu bozmaya yönelik oynamalısınız. Bu custom taktikleri de kendiniz ayarlayın bence futbol anlayışınıza oynayışınıza göre deneyerek. Eksik yaptığınız şeylerle alakalı internette tonla video döküman da bulabilirsiniz finishing dribbling teknikleri vs. Meta kartların takibi de çok önemli. Oyunda ratingden çok statslar önemli. Eder Militao örneği gibi.

    Bunlar naçizane tavsiyelerim. Tip 1 yada Tip 2 olmak size kalmış. Keyifli oyunlar dilerim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Her pazar ayni sey. 2-3 yenilgi ile gelip burada takiliyorum. Takim o kadar daginik oynuyor ki sokaktan 11 kisi bilmusum ilk maclari gibi.

    İnanilmaz ve bunu bildigim halde 3 senedir de fut modunu birakmiyorum. Yazik gercekten su saate kaliyorum iyi baglanti icin bu sefer taktik falan dagildi.

    20 macta 3 yenilgi ile gelirken niye boyle degil ?? Sanki maaslarini vermemisim gibi.
    O kadar haklisiniz ki ayni seyinyasiyorum suanda. Dun 10 - 5 biraktim dedim bugun guzel olur. Iyide basladim.gene 13 - 6 oldu harika dedim mis hic bozmayalım. Burdan sonra 11 mac kaliyor kafamda hesap yapiyorum vs derken buradan kac mac kazanabildim dersiniz ? SADECE 3. 11 macta 3 mac kazanmak nedirnyaa skaamisin nesin. Delirdim yaa inanin gozlerim agriyor ama yok mac aldirmadi kitlemeye ant icmis gibi herseyi denedim yok. Resmen oyun her turlu pisligi yapti ve beni bırakin gold 1 falan gold 3 e sabitledi. 1 mac yaa 1 maccc arkadas olurmusun birak oynayalim. Yerinde olsaniz oturu aglarsiniz. Son 2 maca 1 galibiyet yetecekken macin birisini penaltillarla kaybettim digerini 120 + da salak sacma bir ortadan gelen topa maci verdim. Son mac yaa son mac sansima cok bilmeyende birisi cikti ama arkadas adam pas kesiyor top kesiyor normalde gecen tollar gecmiyor pas yapan takim daginik oynuyor sizin hesap resmen kor dovusu oldu. Bir o bir ben engelleyemiyorumda allah kahretsin dedim son golden sonra. Ayip yaa vallahi billahi ayıp. 1 mac hersey elime gelmis 120 + da birde maci veediren sisteme daha ne diyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SePHiRoTHBJK -- 11 Kasım 2019; 2:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şaka gibi,son maçlar zaten şampiyonlar ligi finali gibiydi dalglish messi neymarın olmadıgı kadro gelmemeye başladı bi ara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar baby zidane deneyen oldu mu? cam için. eğer hantalsa boşa al-sat yapmayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aarda

    Messi eklemesiyle Mbappe Neymar Ben Yedder Messi hattı ile başlamıştım haftasonuna gel gör ki 18den beri yaptığım en kötü başlangıçla ilk 15 maçta 9 galibiyet alabildim.Sonra bir karar alıp Messi sattım haliyle Sissoko Ndombele de gitti.Modric Matuidi cr7 takviyeleri ile 9 galibiyet 6 mağlubiyetten 23 galibiyet 6 mağlubiyete geldim şimdiye kadar yaptığım en iyi comebackti sanırım geçen hafta 20-3 gelip 20 de kalmıştım acısı çıktı bu hafta bu leş server ve rezalet gameplayde.
    Oyun çok ilginç hocam maçtan maça değişiyor bütün dinamikler bazı maçlar çok iyi bazı maçlar çok kötü. Tebrik ediyorum 23 galibiyet muazzam bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kievli

    Arkadaşlar bu lofted cross nedir, nasıl yapılır?
    Alçaktan orta hocam sanırım r1 orta olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    3 ucl kart veren sbc gelmiş. Yarınki ikon görevleri kesin ilk sahibi olunan ucl kart isteyecek
    Umarım getirmezler onu ya uğraşırız kalan görevler için. Belli olmaz ama bu ea nın işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Oyunda herkes dümdüz top sürme bugını kullanıyor. Bekler neden aptal aptal bakıyor toplara anlam veremiyorum çareyi savunma genişliğini 1 bar yapmakta buldum.
    hocam peki böyle yapınca rakip kanatlar kolaylıkla çizgiye inebiliyor mu?
  • iki yıl sonunda ilk kez ikon çıktı paketten, o da baby scholes.
  • 
Sayfa: önceki 50615062506350645065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.